Nepije až moc?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
309
21.1.13 21:12

nepije az moc?

Ahooj maminy :),mam takovej dotaz, zda je dobry kdyz 18 mesicni syn vypije denne tak litr a pul nekdy 2 litry, vody nebo caje. Me se zda, ze to je celkem dost,2 litry by meli vypit dospeli, ale dite? Moc dekuji za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
21.1.13 21:19

Taky mám malýho ochlastu, začal na vodě se šťávou jako naprosto nepijící, poslední dobou teda dávám šťávu spíš míň a dostává čistou vodu a stejně si s tím dřepne a pije a pije, až to vypije. rostou mu zuby, tak to přičítám tomu, vodu mu točím studenou z kohoutku, tak je mu to asi na ně příjemné :nevim: Objem zhruba stejně, teda i s mlíkem ráno a večer, to je tak 0,5l mlíka a 1,2-1,5l vody či vody se šťávou. Kdybych dávala jen šťávu, tak mám pocit, že by byl schopen nedělat celý den nic jinýho než pít a pít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
21.1.13 21:24

Tak mne dcera 2 a pul vypije za den taky kolem 2 litru vody. Nekdy si rikam, jestli nepije uz z nudy :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
21.1.13 21:25

Taky mi to nepřipadá moc, možná jenom lehce nad průměr.
Loni touhle dobou jsem kvůli nadměrnému pití řešila možnost cukrovky u dcerky, tehdy 2,5leté, jenže ta tehdy dávala i 3,5 litru denně, a to už je fakt moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
21.1.13 21:26

Jo tak to mame stejny :lol: ja uz se odnaucila mu davat plnou lahev, protoze vim ze by u toho taky sedel do ty doby nez by to nevypil.. Stavu taky obcas dostane a tu ma v sobe behem minutky :lol: a hned chce dalsi. A papa ti normalne? Me se zda jak se hrozne rozpil ze i min ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
21.1.13 21:59

@sabublinka naše malá vypije minimálně litr jen v noci, asi máme velblouda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
21.1.13 22:07

Tak my máme doma to samý, malý vypije asi taky tak, připadá mi že žije jenom z čaje, na spaní chce taky flašku čaje nebo mlíka, už nevím jak ho naučit usínat nějak bez plné flašky čaje, nemáte někdo recept? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
21.1.13 23:00
@miccia píše:
Tak my máme doma to samý, malý vypije asi taky tak, připadá mi že žije jenom z čaje, na spaní chce taky flašku čaje nebo mlíka, už nevím jak ho naučit usínat nějak bez plné flašky čaje, nemáte někdo recept? :)

Vyhodit flašku :D, já už se vytočila a zrušila i flašku od Kubíka, a nechala pít s obyčejného hrnku/ale můj už je starší/,jak měl flašku, popř. flašku od Kubíka, chlemtal taky jak průtokáč. Teď nevypije tolik, takže se v noci nebudí, a nečůrá jak alík. Jinak na 1kg dítěte, je prý deci vody, takže při např. 12kg je optimální aby dítě vypilo 1.2l za den, a zcela dostačující.

• Citovat
  • Upravit
453
21.1.13 23:07

Tak to my máme opak, dostanu do něj tak půl litru a víc ani ň…dávám jen vodu a čaj a jediné, kdy je bezedný, to je u polévky…někdy mám strach, že pije příliš málo…inu - to je furt něco :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.1.13 00:11
@miccia píše:
Tak my máme doma to samý, malý vypije asi taky tak, připadá mi že žije jenom z čaje, na spaní chce taky flašku čaje nebo mlíka, už nevím jak ho naučit usínat nějak bez plné flašky čaje, nemáte někdo recept? :)

My jsme odbourávali postupně a až když jsme chtěli zbavit noční plínky (3r). Nejdřív jsme začli dávat striktně vodu, pak jsme snižovali množství vody z plný flašky na decku, půldecku a když už tu vodu měl v posteli fakt symbolicky, kolikrát se jí ani nenapil, tak jsme dali napít v koupelně po čištění zubů a řekli, že to stačilo a že pitíčko bude až ráno, vzal to v klidu, když se v noci vzbudil na pití, tak samozřejmě dostal napít, ale jen na zahnání žízně, ne za žižlání do postele. A teda dali jsme do postýlky hračku, kterou si vybral, teď chodí spát už dlouho s oblíbeným plyšákem, předtím tam měl třeba mašinku, autíčko, co chtěl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
22.1.13 15:10

Holky a z čeho dáváte dětem pít? Malému bude 15 měsíců a nevím co mu pořídit místo flašky, jestli hrneček nebo co, hlavně aby to neteklo, protože flašku otočí a líbí se mu jak to teče na zem :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
22.1.13 17:12

@miccia jj presne to dela i Kubik, ze otoci flasku, ale me z niceho jinyho pit nechce, zkusila jsem ty hrnecky, ty flasky s brckem, dohromady asi 4 druhy hrnecku a lahvicek a nic nechce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
22.1.13 17:21

Hmmm tak to je dobrý, no doma ještě žádnej nemáme tak zkusím nějaký koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
justynkamalicka
10.2.13 03:11

Tak můj 17 měs. miláček vypije taky dost. pořád ma flašku u pusy.jak se naučil si ji san držet, tak pije a pije..před spaním vypije i jednu flašku v posteli. a ráno se mi pročůral, tak mu dávám jen vodu. a nebo flasticku schovám. aby ji nevidel :nevim: to dělám před spaním :pankac: jinak ho přes den pít nechávám. akorát ho začnu kontrolovat i venku jestli nemá těžkou plinu. včera jsem ho venku 5 hod. neprebalila a chudák byl procurany, jak jsme došli domu :oops: :nevim: no vypil mi dvě flašky venku. už vím co a jak :) mam pocit že pije hlavně na chuť.

• Citovat
  • Upravit
justynkamalicka
10.2.13 03:12

Tak můj 17 měs. miláček vypije taky dost. pořád ma flašku u pusy.jak se naučil si ji san držet, tak pije a pije..před spaním vypije i jednu flašku v posteli. a ráno se mi pročůral, tak mu dávám jen vodu. a nebo flasticku schovám. aby ji nevidel :nevim: to dělám před spaním :pankac: jinak ho přes den pít nechávám. akorát ho začnu kontrolovat i venku jestli nemá těžkou plinu. včera jsem ho venku 5 hod. neprebalila a chudák byl procurany, jak jsme došli domu :oops: :nevim: no vypil mi dvě flašky venku. už vím co a jak :) mam pocit že pije hlavně na chuť.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko