Zmrazení kaše
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zmrazení kaše
Ahoj maminky,
chci se zeptat, máte někdo zkušenosti se zmrazením kaše? Chtěla bych zkusit udělat domácí mléčnou rýžovou kaši, ale zřejmě ji bude trošku víc, tak jestli je možné ji zamrazit?
Díky za info. ![]()
Lucka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kaše je hned, to mě teda nikdy ani nenapadlo.. Myslím, že po rozmražení bude vodnatá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemrazila bych, pro me jsou mrazene veci skoro vsechny desne nedobry. A snad ryze a hlavne brambor by se nemeli mrazit vubec, obsahuji dost vody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
OK, díky za odpovědi, jen mě spíš napadlo, jestli to vyloženě někdo zkusil. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nezmrazovala bych to proč, uvařit jakoukoliv domácí kaši zabere chvilku, tak proč mrazit, když se může připravit čerstvá
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Třeba rýže a jáhly potřebují min. 20-30 minut, do kaše. Ano mrazila jsem, spíš vyjímečně přebytky a rozmrazovala v nouzi, když jsem zjistila, že mi doma nezbylo mlíko. Poku děláž z umělého, tedy vaříš jen ve vodě, tak bych nevidla problém vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ji dělám na 2-3 dny dopředu a mám ji v lednici - teda uvařím třeba jáhly, pohanku, špaldu… A pak si jen odeberu, rozředím, přidám ovoce a je to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit