Neplacení popelnic

Anonymní
24.7.25 19:28

Neplacení popelnic

Ahoj, ja se omlouvam za tema, co sem asi nepatri, ale od doby co se zavedlo placeni popelnic jsem to neplatila, mela jsem s mym ex i dluhy co jsem po rozchodu taky neplatila protoze jsem byla psychicky na dne z toho co se stalo, prisla jsem i o praci, ale to je jedno, kazdopadne po vyleceni jsem si rekla ze dluhy zacnu splacet, nasla si praci, chodim obcas i na brigady a platim jeste soc a zdrav protoze jsem tenkrat nedosla ani na pracak, takze to je narocny ale chci byt cista, ale ted mi dosly i ty odpady ze jsem neplatila, v pondeli tam budu volat, ale ted predem takhle myslite ze to bude hodne velky dluh? mela jsem na krku skoro 1 milion a dalsich x tisic by me asi znicilo, ale muzu si za to sama ja vim

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
24.7.25 19:31

Za každý rok cca 1000 + nějaký penále. V milionu se to ztratí….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.25 19:32

@Janli ja ani nevim od kdy se plati, jako od jakeho roku
ztrati ale taky kolik to bude delat, kdyz to budou i penale

• Citovat
  • Upravit
5082
24.7.25 19:43

Ja se říká, za blbost se platí. Něco to stát bude. Ale jak je psáno výš, to se ztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5082
24.7.25 19:44
@smile_xxx píše: Více

Aby si nekazila víkend? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.25 19:45

@smile_xxx pardon v patek, zitra, ja pred chvili mela za to ze je patek uz

• Citovat
  • Upravit
4164
24.7.25 19:48

Popelnice se platí už strašně dlouho, to už by po tobě šli, ne? Nemohlo se stát, že to za vaši domácnost platí někdo jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
24.7.25 19:48

Pokud jsi nikdy neplatila, tak nejspíš od té doby co jsi odešla z domu a neplatí to za tebe rodiče? Ono chce zapojit google a zjistit, kolik to dělá v tvém městě. U nás platí i děti, všude to tak být nemusí, stejně tak jak někde to dělá pár stovek a někde litr a víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24635
24.7.25 19:52

A platí se u vás? My třeba nic neplatíme. Divné, že by tě neupomínali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.25 19:54

@Karamba2020 kolik let cca? to urcite ne, nema kdo to platit to vim jiste
ja se bojim aby to nebylo treba 200tis

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.25 19:55

@lucad77 ano plati, ale mam trvale bydliste ve meste kde nebydlim uz, a trvalou mam zas v jinym meste ale nikdy mi zadny dopis neprisel

• Citovat
  • Upravit
1844

Napiš mi soukr. zprávu, napíšu ti, (od)kdy musíš platit za popelnice. Ne každý za ně platí! Aby sis nenadělala problémy. Možná nebudeš dál platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24635
@Anonymní píše: Více

Nemůžeš mít dvě trvalé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

U našich se platilo na osoby, u nás se platí za dům celkově a rozhoduje četnost vyvážení…kde máš trvalý pobyt, tam bys měla platit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel