Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Za každý rok cca 1000 + nějaký penále. V milionu se to ztratí….
@Janli ja ani nevim od kdy se plati, jako od jakeho roku
ztrati ale taky kolik to bude delat, kdyz to budou i penale
Ja se říká, za blbost se platí. Něco to stát bude. Ale jak je psáno výš, to se ztratí.
@smile_xxx pardon v patek, zitra, ja pred chvili mela za to ze je patek uz
Popelnice se platí už strašně dlouho, to už by po tobě šli, ne? Nemohlo se stát, že to za vaši domácnost platí někdo jiný?
Pokud jsi nikdy neplatila, tak nejspíš od té doby co jsi odešla z domu a neplatí to za tebe rodiče? Ono chce zapojit google a zjistit, kolik to dělá v tvém městě. U nás platí i děti, všude to tak být nemusí, stejně tak jak někde to dělá pár stovek a někde litr a víc…
A platí se u vás? My třeba nic neplatíme. Divné, že by tě neupomínali.
@Karamba2020 kolik let cca? to urcite ne, nema kdo to platit to vim jiste
ja se bojim aby to nebylo treba 200tis
@lucad77 ano plati, ale mam trvale bydliste ve meste kde nebydlim uz, a trvalou mam zas v jinym meste ale nikdy mi zadny dopis neprisel
Napiš mi soukr. zprávu, napíšu ti, (od)kdy musíš platit za popelnice. Ne každý za ně platí! Aby sis nenadělala problémy. Možná nebudeš dál platit.
U našich se platilo na osoby, u nás se platí za dům celkově a rozhoduje četnost vyvážení…kde máš trvalý pobyt, tam bys měla platit
Ahoj, ja se omlouvam za tema, co sem asi nepatri, ale od doby co se zavedlo placeni popelnic jsem to neplatila, mela jsem s mym ex i dluhy co jsem po rozchodu taky neplatila protoze jsem byla psychicky na dne z toho co se stalo, prisla jsem i o praci, ale to je jedno, kazdopadne po vyleceni jsem si rekla ze dluhy zacnu splacet, nasla si praci, chodim obcas i na brigady a platim jeste soc a zdrav protoze jsem tenkrat nedosla ani na pracak, takze to je narocny ale chci byt cista, ale ted mi dosly i ty odpady ze jsem neplatila, v pondeli tam budu volat, ale ted predem takhle myslite ze to bude hodne velky dluh? mela jsem na krku skoro 1 milion a dalsich x tisic by me asi znicilo, ale muzu si za to sama ja vim