Nezaplacení složenky T-Mobile

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.6.11 17:05

neplacení T.Mobile..

Prossím o radu,mam prenosny internet od t.mobile,smlouvu mam od unora ledna tohoto roku…jenze problem je v tom ze internet mi tady púroste neslape tak jak ma,,stranka se mi nacita i deset minut,pisnicky ci pohadky vubec nemnuzu poustet…uz jsem byla n aprodejne i psala meily ale nikdo mi neporadil…chtela jsem internet prevest k o2 ale taky bezuspesne,mam platit mesicbne 560kc,aa ted mi prisla slozenka na 2600!!ano je pravda ze jsem ze simkarty sem tam volala ale ne za tolik penez teda…holky jak to bude kdyz internet proste nezaplatim a necham to tak at to vypnou…vypovi mi potom smlouvu?s penalema pocitam..navic na platbu 2600 proste nemam a vim ze to proste nezaplatim..ach jo..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
14.6.11 17:13

zaplať! jinak se budeš divit, jaké to penále bude vysoké. Případně to nechají vyhnít a za pár let dorazí exekutor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
14.6.11 17:14

No já bych asi zašla znova na prodejnu a mluvila s nějakým vecoucím o tom problému…myslím že by ti mohly poskytnout třeba nějaký splátkový kalendář aby jsi to mohla postupně splatit…ale obávám se že zaplatit to bude muset a myslím že lepší 2600 než pak třeba třikrát tolik…každopádně hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
14.6.11 17:21

určitě bych to neřešila tim že to nezaplatíš..to by byl začarovanej kruh. Zajdi znova na prodejnu, ať ti vystaví splátkový kalendář, to určitě pujde.. pak bych teprve začala řešit to ostatní, aby s tebou nejednali jako s dlužníkem, chápeš? :cry: u T-mobile mám známého, když jsme měli problémy pomohl, tak bych ti dala kontakt, ale určitě to chce řešit a né čekat, že něco vypnou, asi by ses pak mohla divit, jakou částku bys dlužila 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucoun
14.6.11 17:22

Pamatuji si, jak jsem byla platit fakturu na pobocce T-M a byla tam pani, ktera tam resila dluznou castku a oni ji navrhovali splatkovy kalendar, urcite tam zajdi a domluv se. Hlavne konej, kdyz to budes ignorovat, exekutor bude klepat za dvermi, ale s urcite jinou sumou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.11 17:28

holky diky asi mate pravdu hned tam zitra zaletim domluvit ten splatkovy kalendar a snad to pujde ,,,fakt v zivote uz nic nepodepisu,,vrrrr,,,,

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.11 17:36

holk me slo hlavne o to abych se nejak zbavila zavazku vuci tmobile,jelikoz prost enejsem spokojena…chci si dat pevne pripojeni ale platit tmobile plus pevne pripojeni to proste neutahnu,,,a myslela jsem ze kdyz to nezaplatim a vypnou to tak tam sice treba neco naskace nicmeni oni odstoupi od smlouvy ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3116
14.6.11 17:45

Taky to být Tebou řeším hned… Oni Tě sice odstřihnou, ale tím Ti nezaniká povinnost platit to…a pokud máš podepsanou smlouvu na rok tak po Tobě mohou chtít peníze za celý ten rok, ikdyž bys to chtěla po třech měsících zrušit. Bohužel se mnou takhle vyj..bali (pardon za sprosté slovo) a já dva roky platila jejich tarif, jinak by po mě chtěli složení celé částky za budoucí měsíce a teprve pak by mi uvolnili číslo. Můžeš zkusit reklamaci, pokud by byla úspěšná tak by Ti myslím mohli peníze za internet i vrátit… Hlavně to řeš! a přeju hodně úspěchu, aby to dopadlo co nejlevněji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.11 17:50

No … řeknu ti to tak, jsme teda u O2, máme net přes pevnou … od ledna jsme byli krapet v sra*** a na poplatky toho moc nezbylo, tkže sme cca 3 platby nezatáhli. Odpojili pouze pevnou, jako telefon, kterej paradoxně máme 300min měs. volání zdarma :roll: , net nevypli. Před 14 dny přišla složenka od nějaké vymahačské firmy, „upomínka před rozhodnutím“ kde dosti vyhrožují : sparavujeme známí registr který je využívám při přidělování úvěrů a pod. Budou prováděny osobní návštěvy v místě vašeho bydliště. U této pohledávky lze vykonat tzv. rozhodnutí ČTÚ se zrychlenou exekucí … Ke konci dopisu : váš dluh roste každým dnem, ve vlastním zájmu se s námi spojte. Naštěstí jsem pře měsícem začla dělat, takže jsme to už zatáhli celý, teď dlužím tuším splátku jen jednu. Ale podle tohodle vidíš, že to prostě nezruší jen kvůli neplacení.Peoč by to dělali .. když nebudeš platit onina tom vydělaj víc, než kdyby to zrušili. Dluh uhraď a pak odstup od smlouvy. Možná zaplatíš nějaký penále,ale zrušit ti to musí. Penále tam dle mě bude, protože se zavazuješ na nějakou dobu užívání, ale to vem čert ne?.

Inko L.

• Citovat
  • Upravit
2150
14.6.11 18:06

Podej reklamaci pokud si myslíš že ti naúčtovali více než měli, bohužel rychlost internetu není garantována ale zkusila bych být tebou podat stížnost na rychlost a podávala jí min. 1× za měsíc, většinou hodně prudícím zákazníkům se vychází vstříc a docílí svého, jinak T-mobile své závazky neruší musíš pokud ti nevyjdou vstříc celé ty dva roky závazky plnit (pouze O2 nabízí dorovnání závazků a jejich následné zrušení s možností jít jinam jiný operátor ne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
14.6.11 18:38

Podej reklamaci, pokud částka nesedí. Ale rozhodně to plať, pač my jsme taky neplatili, i když jsme sepisovali výpověď a za dva roky se ozvali a požadovali přes 20 000 Kč (exekucí na účet). Takže rychle sežeň 2600 Kč.

• Citovat
  • Upravit
826
14.6.11 19:20

Ahojky,
určitě to zaplať…jinak by jsi se nemusela bohužel doplatit! Splátkový kalendář Ti určo navrhnou když jim to yvsvětlíš. Hlavně na to nekašli! Já si rušila paušál od O2, byla jsem ještě pod smlouvou, tak jsem musela taplatit ještě k tomu 350,– za každý nevyužitý měsíc…tak, že se vším všudy mě to přišlo n 5000,– Tak jednej…držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
14.6.11 19:23

Manžel měl nedávnou zkušenost u T-mobile,zapoměl zaplatit a hned přišel dopis od nějaký vymáhací agentury :roll: Hned jsme se domluvili a vše dorovnali tak nebyl problém,ale určitě si domluv aspoň splátky.Myslím že ti vyjdou vstříc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
14.6.11 19:43

Ahpoj,
omluva,ze lezu do diskuze,ale-neni tady nekdo z O2,nejlepe z reklamacniho odd??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.11 19:43

holky a ta reklamace se podava prosim jak?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová