Stávka, co tomu říkáte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14809
14.6.11 14:57

Stávka, co tomu říkáte?

Tak by mě zajímal váš názor na stávku? Zkomplikuje to některé z vás nějak život?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
14.6.11 14:58

Nezkomplikuje a fandím jim, i když zřejmě nic nezmění, ale co kdyby … :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
14.6.11 15:01

Zkomplikuje, na stavku ma kazdy narok, ale aby nekdo blokoval silnice, tak to mi prijde fakt moc. Nestatni zamestnanci do prace musi.

• Citovat
  • Upravit
2868
14.6.11 15:01

Takhle by měl jít celej národ na ně.Fandím jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
14.6.11 15:03

Fandim jim a co mi zkomplikuje zivot je to,ze budu muset v 70 do duchodu!Ne jeden den bez statni dopravy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319

Zkomplikuje a vadí mi její rozsah a prohlašování, že mluví i za mě. :zed:
K počtení taky tady: https://www.emimino.cz/…tavka-72673/ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
:palec:
Karllicka píše:
Fandim jim a co mi zkomplikuje zivot je to,ze budu muset v 70 do duchodu!Ne jeden den bez statni dopravy :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12871
14.6.11 15:05

Zkomplikuje, nicméně to vím hodně dnů předem, takže jsme veškerou dopravu logisticky dořešili, dokonce povezeme i některé spolupracovníky.
Stávku určitě podporuji, k blokaci mám výhrady, kvůli bezpečnosti dopravy do nemocnice. Ne že by se mě ta nemocnice týkala, ale někoho ano, takže doufám, že jsou tyto záležitosti dořešené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
14.6.11 15:05
Bibi11 píše:
Takhle by měl jít celej národ na ně.Fandím jim.

Naprosto souhlasím :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.6.11 15:07
Anielkha píše:
Zkomplikuje, na stavku ma kazdy narok, ale aby nekdo blokoval silnice, tak to mi prijde fakt moc. Nestatni zamestnanci do prace musi.

Já myslím, že od blokády silnic nakonec upustili, ale nejsem si jistá, furt se to mění. Kdyby jo, tak by mě tím pěkně nas… co kdyby potřebovala projet záchranka, hasiči.
Mně osobně to život nezkomplikuje, ale přítel bude smrdět v zácpě. On stejně nejezdí sockou, takže v zásadě mu to neva, ale je to nerv, když řídí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
14.6.11 15:07

Stávka mi nevadí. Vadí mi postup vlády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
14.6.11 15:11

Taky fandim :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1438
14.6.11 15:12

Stávka mi život nezkomplikuje, ale vadí mi, že odboráři mluví i mým jménem :cert: Osobně si myslím, že by si odboráři měli hledět vztahu zaměstnavatel X zaměstnanec a pokud chtějí fušovat do politiky, ať si oficiálně založí vlastní stranu a uchází se o přízeň voličů ve volbách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.6.11 15:12

Zkomplikuje, ale jeden den se to dá vydržet.

Se stávkou nesouhlasím, ale mají na ni právo.

Pokud budou blokovat silnice, myslím, že by jim to měla policie rychle zatrhnout, protože na to právo nemají, a jestli zkomplikují například činnost záchranářů, tak by si zasloužili, aby je někdo zažaloval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
14.6.11 15:13
Gina108 píše:
Anielkha píše:
Zkomplikuje, na stavku ma kazdy narok, ale aby nekdo blokoval silnice, tak to mi prijde fakt moc. Nestatni zamestnanci do prace musi.
Já myslím, že od blokády silnic nakonec upustili, ale nejsem si jistá, furt se to mění. Kdyby jo, tak by mě tím pěkně nas… co kdyby potřebovala projet záchranka, hasiči.
Mně osobně to život nezkomplikuje, ale přítel bude smrdět v zácpě. On stejně nejezdí sockou, takže v zásadě mu to neva, ale je to nerv, když řídí.
sockou? jakože MHD je pro sociální případy? :mrgreen: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová