Pondělní stávka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2292
10.6.11 14:00

Pondělní stávka

Ahoj holky.Co říkáte na pondělní plánovanou stávku??Mě osobně to ted teda docela naštvalo,jako chápu že musí někdo s tou naší vládou už něco udělat..ale zablokovat komplet dopravu v Praze?? :twisted: :evil: to je teda síla,jsem naštvaná o to víc že se tam zrovna chystám na UTZ.Copak nikdo nezná nějakej lepší způsob,nmež zastavit dopravu..přijkde mi to teda trochu primitivní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35323
10.6.11 14:03

Hm, ty jdes na UZ, ja do prace.. pesky tam nedojdu, autem se tam nedostanu, takze dostanu min penez(a vsichni na me budou nas… kdyz nedorazim)… kdyby aspon jejich pozadavky nebyly tak vagni(vpodstate nesplnitelne), i kdyz vychazim jen ze zprav na internetu, to muze byt dost zavadejici, sama mam tu zkusenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
10.6.11 14:06

Já teda docela hledím, že si můžou dovolit zablokovat i silnice a nedovolit jezdit autům. To fakt nechápu, myslela jsem, že půjde „jen“ o stávku hromadných prostředků, ale oni nedovolí nikomu se nikam dostat, jestli jsem to teda dobře pochopila :pocitac: Jinak mám taky pocit, že jejich požadavky jsou nesplnitelné a že to stejně bude k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
10.6.11 14:07
mroe píše:
Hm, ty jdes na UZ, ja do prace.. pesky tam nedojdu, autem se tam nedostanu, takze dostanu min penez(a vsichni na me budou nas… kdyz nedorazim)… kdyby aspon jejich pozadavky nebyly tak vagni(vpodstate nesplnitelne), i kdyz vychazim jen ze zprav na internetu, to muze byt dost zavadejici, sama mam tu zkusenost…

No nebo hůř jak se dostanou vůbec lidi do práce..??taky jsem před těhu v praze pracovala takže chápu.Upřímně já vlastně ani nevim co chtějí za požadavky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35735
10.6.11 14:09

Já přinejhorším půjdu pěšky, naštěstí to mám „jen“ 7 km :mrgreen: do práce. Ale pochybuju, že přijdou mimopražský, prostě se to jeden den přežije. Škoda, že nemám kolo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
10.6.11 14:10

Do práce se nedostanou. Já myslela, že autem to půjde, ale teď jsem právě četla, že zablokují většinu hlavních silnic v Praze. To asi nebude fungovat vůbec nic, protože se do práce nedostanou doktoři, úředníci, prodavačky…asi teda ani zboží nedojede do obchodů. Zdá se mi to hodně přehnaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
10.6.11 14:12

Jako já nikam nemusím, chlap pracuje 5 minut od baráku, ale stejně mě štve ten princip. Co když má někdo něco životně důležitého nebo bude potřebovat sanitku a ta kvůli zablokovaným silnicím nebude moct přijet, vždyť kolikrát se nemůže prokousat ani v běžném provozu :cert: . Fakt nechci vidět, jak to bude vypadat až všichni pojedou do práce autama :cert: A doufám, že to dopadne jako v listopadu 2009 kdy to nakonec asi den předem zrušili - to byl ale boj jen s magistrátem.

• Citovat
  • Upravit
35323
10.6.11 14:13

Zadna stavka nepomuze. Podle me je jedinym resenim hodit do te zumpy pri nejakem zasedani bombu nebo to tam vystrilet kulometem. Ale dukladne. Protoze kdyz se mezi tu zkorumpovanou chasku nahodou dostane nejaky aspon trochu slusny clovek( a ze se to muze stat jen vyjimecne, kdyz clovek vidi, jakym bahnem politickych stran se ten clovek musi probrodit cestou nahoru - vetsina se uspini uz dole a pak se to s nimi uz jen tahne jak smrad a nabaluje se to), bud se na nej neco rychle usije, nebo ho uslapou, takze nic neprosadi nebo ho necim oblbnou tak dukladne, ze si ani nestaci vsimnout, ze uz v tom lita taky…
Stavka zas akorat nasere normalni lidi, co do prace jeste chodi pracovat a musi se tam nejak dostat…

Sorry, jsem posledni dobou desne militantni… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
10.6.11 14:14

Jo takže vzhledem k zablokovaným silnicím spíš s tou sanitkou nebude mít kdo přijet :roll:

• Citovat
  • Upravit
2436
10.6.11 14:14

Sanitky snad projet nechaj ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
10.6.11 14:15

No, sanitka bude celkem k nicemu, kdyz se do prace nedostane ani ten doktor…takze ani na ten UZ nemusis spechat, moje pacienty taky budou muset zrusit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68920

Jsem mimopražská - jak to je, pokud mi v cestě do práce zabrání vnější okolnosti, jinak se tam nedostanu, ale dovolenou bych si kvůli tomu brala fakt nerada? :-)

Jinak můj postoj ke stávce - dokud bude moje každodenní cesta MHD do práce připomínat cestu dobytčákem, u kterého bych se měla modlit, aby vůbec jel, moji podporu teda nikdy mít nebudou :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468

Nedostane se nikdo nikam… Já jsem objednaná do rizikové poradny, prostě nepůjdu, snad budu OK. manžel do práce pojede přes celou Prahu na kole, ale to on jezdí běžně, takže pokud nebude extra lejt, aspoň v tomhle se nás to nedotkne. A já holt budu bez hlídání (babička vlakem se sem taky nedostane) celý den s prckem, nedostaneme se nikam, takže se v klidovém režimu budu honit za drakem na odrážedle…

Prostě zneužívají toho, že mají páky na vydírání. Důchodová reforma se v případě schválení dotkne všech, ale kdyby stávkovaly dejme tomu sekretářky, většinu lidí to až tak nezasáhne, takže „normální“ pracující prostě makají… Ale dopraváci si s námi můžou cvičit, jak je napadne. Podle mě je ta stávka sprosťárna, protože jen zneužívají svého postavení, požadavky nijak přesně neformulovali a žádné výrazné snahy o vyjednávání z jejich strany jsem nikde nezazanmenala, pořád ticho po pěšině a najednou bum, bude stávka. Kdyby nějak dlouho vyjednávali, určitě by se snažili to protlačit do médií, a to jsem si teda nevšimla, takže si myslím, že párkrát někde předložili ultimáta, nepokusili se vyjednávat, a když jim někdo jejich požadavky rovnou nesplnil, jsou si tvrdě za svým přes zájem nás všech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
10.6.11 14:16
Princess píše:
Sanitky snad projet nechaj ne?

To předpokládám. Já jsem myslela až budou ty obr kolony jak se budou lidi snažit dostat do práce autama.

• Citovat
  • Upravit
5009
10.6.11 14:16

Co na to říkám? No, jsem vytočená do vývrtky…Co si to vůbec dovolují? Když jim se nechce makat, tak proč ještě škodolibě chtějí znemožnit cestu do práce lidem, kteří si kvůli tomu budou muset vzít na cestu auto? Člověk si platí poctivě jízdné, ještě to teď budou zdražovat a to dost a člověk je bezmocný a může tak sklapnout krovky a držet krok…

Fakt jestli se nelíbí, tak ať si sbalí svých pět švestek a jdou pracovat do soukromého sektoru…Tam si můžou zkusit stávkovat a vymetou s nima, že se nebudou stačit ani balit…Jako u soukromníka se s nikým neprdí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová