Nejde mi stahovat pošta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6545
10.6.11 10:00

Nejde mi stahovat pošta

Potřebuju poradit. Do včerejška jsem si stahovala poštu do Windows mailu. Bez problému. Od včera to nefunguje a do mailu se dostanu jen přes volny.cz, což mi nevyhovuje

V nastavení vše vypadá normálně, neotvírala jsem žádnou divnou poštu nebo nevyžádanou nebo podezřelou

Help někdo?

Prosím neberu radu typu dej si jinej program na poštu (myslim thunderbird nebo co to bylo? apod

Dnes jsem ozkoušela, z WM jde odeslat mail, ale nejde to tam stahovat

Děkuji

Gabča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18425
10.6.11 10:36

To je zvláštní, že ti to šlo a najednou ne :think: Někdy blbnou servery přímo zprostředkovatelům… jako je seznam nebo volny… ale kdyby to ani zítra nešlo, tak by to mohlo mít co do činění s nastavením POP3… ale když říkáš, že nastavení vypadá v pořádku, tak taky nevím… asi bych to musela vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
10.6.11 10:38

1, mjaky windows mail? Outlook Expres nebo MS?
2, zkontroluj nastaveni dle: odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
10.6.11 10:39

Jinak spis doporucuju
seznam.cz
gmail.com

a z volneho to presmerovat tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
10.6.11 10:47
Jrk píše:
1, mjaky windows mail? Outlook Expres nebo MS?
2, zkontroluj nastaveni dle: odkaz

Visty a 7 mají integrovaný Windows mail.
Bohužel taky nepoužívám volny, takže nevím jestli nemá nějak jinak nastavený POP3… až budu doma, podívám se na nastavení v práci máme Outlook Express

Aha… tak podle toho návodu je to klasicky pop3.volny.cz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Harryk
10.6.11 11:03

Mně to dělá to samé na třech PC. Připojení mám přes UPC/chello.

• Citovat
  • Upravit
Harryk
10.6.11 16:22

Psal jsem na tech. podporu a tady je odpověď:

Dobry den,

protoze e-mailove schranky @volny.cz byly predany do spravy spolecnosti Economia a.s., kontaktujte je prosim v pracovni dny mezi 10:00-16:00 bud na e-mailu volny@economia.cz nebo na cisle 233 074 583.
Aktualne vsak ma mailserver castecny vypadek, takze doporucujeme pockat a prubezne to zkouset.
David Matejicek
Operator
Zakaznicka podpora

A už to běží…
Hezký den
H.

• Citovat
  • Upravit
6545
10.6.11 18:48

ha, skutečně, již to běží. No konečně.

Je to ten integrovaný ve Vistách (dostala jsem to spolu v notasu a já ten „outlook“ prostě potřebuju k životu :D ) a právě ,že to nastavení bylo fakt v pořádku a na volném jedu - no na téhle adrese 13let, že :)

Moc díky :) a doufam, že už výpadky nebudou. Měnit mail nehodlam a akt. mi to ve WM jít prostě musí kvůli komunikaci s bankou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Harryk
11.6.11 12:02

jo jo, taky už spoustu let. To to utíká :-)
Kdysi ještě u vol.cz tehdy adresy končily mbox.vol.cz pak vol.cz a nedávno mi to přehodili na volny.cz .
Volnýmu jsem zůstal věrný. Pokud si dobře pamatuji, tak předtím jsem platil jen za to, že se můžu připojit na net asi šest tisíc ročně. Dnes úsměvné.
Je určitě spousta skvělých mail klientů, ale zvyk je železná košile a já od WM a OE nepotřebuji více než stáhnout poštu a rozdělit do složek.
Hezký den.
 H.

• Citovat
  • Upravit
Jrk
494
13.6.11 14:24

Taky jsem kdysi potreboval k zivotu klasickeho klienta. Ale zjistil jsem ze v prohlizeci je to taky dobry a na postu to bohate staci. Jak jsem psal dobre rozhrani a hlavne STABILNI ma podle me seznam.cz a gmail.com.

Volny, centrum, atlas a jine shity bych v klidu nechal umrit, stejne se trepou v agonii a lataji diru dalsi dirou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová