Potrat částečným porodem - to snad nemůže být pravda!

714
10.6.11 08:32

Tohle snad nemůže být pravda!

Omlouvám se za tak morbidní téma hned takhle po ránu, ale já doufám, že mi tu některá napíšete, že to je jen „kachna“, že se tohle nikde na světě nemůže odehrávat. Já jsem v článku našla pouze jednu nesrovnalost a to, že má dítě naději na přežití od 20 týdne (dle mého to je od 27, nebo 28.. myslím, ale třeba se i já pletu). Upozorňuji, že článek je jen pro silné nátury. Já jsem to otevřela v podstatě omylem a nevěděla jsem, jestli dřív brečet nebo běžet na záchod. Strašné. Prosím řekněte někdo, že to je lež, ať můžu v klidu prožít zbytek života. Jinak mě tohle bude asi pronásledovat fakt až do smrti. :cry: :cry: :cry:
 http://pro-zivot.pise.cz/…rannymi.html

******Edit: Na základě výkladu úžasné uživatelky Dice sem píši, že to je tedy kachna. A na zákaz tentýž uživatelky - TĚHULKY NEČÍST!
Ještě jednou díky Dice :-)******

Příspěvek upraven 10.06.11 v 11:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
10.6.11 08:35

Tak tohle si myslím je naprostá kravina! Nebo ne myslím to je kravina!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
10.6.11 08:41

ježiš to je hnus :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
10.6.11 08:42
Dice píše:
Tak tohle si myslím je naprostá kravina! Nebo ne myslím to je kravina!

A asi to nemáš podložené vid? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
10.6.11 08:42

holky,to přeci nemůže být pravda tuto…to je jako opravdu ,nebo ne???to je šílený jako…no hrůůůza,fuj..jak to někdo můýže pvolit takovýto postup-pokud je to tedy pravda? :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
1943
10.6.11 08:46

Já jsem to ani nečetla celý,jen pod ty morbidní obrázky.V Americe je možný všechno,ale tohle?Mě to přijde jako naprostá hloupost,ale kdo ví?Ale jestli někde něco takového existuje :poblion: …to snad doktor nemůže udělat,ten má životy zachraňovat!!! :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
10.6.11 08:46

Ježiš, to je strašný. :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: Fůůůj, jsem to neměla otvírat.. :cert:
No, tohle snad nedělají, ne? :twisted:

• Citovat
  • Upravit
10048
10.6.11 08:50

Holky tohle je fakt blbost, nedovolují to ani zákony ani etický kodex natož v Americe! Je to fakt hloupost navíc v amerických státech mají jednu z nejnižších porodních váh kdy ještě zachraňovat miminko, někde je to kolem 250g.
Tohle je opravdu kravina!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
10.6.11 08:51

Tý jo, stačily mi obrázky a text u nich a jsem se málem zblila…tohle snad nemůžou nikde povolit :cert: :cert: :cert: Tohle už je hyenismus :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
10.6.11 08:52

:roll: :roll: je to možná blbost, ale potraty se takhle třeba dělají no a co.. stejně s tím vy tady nic neuděláte… A dítě má šanci na přežití cca od 24 tt dřív ne…

Příspěvek upraven 10.06.11 v 08:54

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
10.6.11 08:53
Dice píše:
Holky tohle je fakt blbost, nedovolují to ani zákony ani etický kodex natož v Americe! Je to fakt hloupost navíc v amerických státech mají jednu z nejnižších porodních váh kdy ještě zachraňovat miminko, někde je to kolem 250g.
Tohle je opravdu kravina!!!!!

v to jen doufám,že je to kravina Dice :roll: :cry: tohleto by preci nikdo snad nedovolil ne? :zed: :zed: a lekari by k tomu uz vuubec npristoupili podle myho,jak uz tady nekdo psal.-maji zivoty zachranovat ..

• Citovat
  • Upravit
693
10.6.11 08:54

:poblion: :poblion: :poblion: jsem silná povaha, ale přeci jenom v 9. měsíci těhotenství jsem to otevírat neměla :cry: .

Proč jsme my ženské tak zvědavé? :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990

To je síla teda :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Ahoj,
tak jsem si přečetla ten článek - fakt nechutný, ale možný. Jsem ráda, že žiju tam, kde žiju a ne ve svobodné zemi :think: .
I když on potrat ve dvacátém týdnu, co se u nás normálně dělá není chuťovka. Vyvolá se porod, žena rodí pod spinální anestézií. Dítě se porodí do podložní mísy - dává se běžně na čůrání! Dítě žije! Pak se mísa přiklopí a čeká se až dítě zemře. Bohužel to znám.
Viděla jsem i potrat v desátém týdnů. Díky, už to vidět nemusím… Stačilo jednou během studia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
10.6.11 08:55

Netřeba slov :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie