Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny maminky,těhulky,tatínky, atd..
Jak už je v názvu co si myslíte o těchto stránkách přítel začal pracovat jako finanční poradce a vytvořil si své stránky mě by osobně zaujaly ale přece jen jsem jeho přítelkyně takže asi i možná proto:-)
Tak mě napadlo že se zeptám vás kdyby jste náhodou rozklikly tyto stránky samozřejmě pokud by jste vyhledávaly fin. poradce zaujaly by vás a obrátily by jste se na něj nebo by jste je jen proletěly a klikly na nějaké jiné a pokud by vás třeba napadlo co by se mělo například pozměnit nebo odstranit či přidat budu moc ráda za každý váš názor radu atd… Tady je odkaz na ty stránky ***
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No, rozhodně bych si nevybrala, aby mi o penězích radil někdo, kdo není schopný mít stránky gramaticky správně. ![]()
Ani tak na mě uvedené stránky nepůsobí moc profesionálně, navíc sama píšeš, že tuhle práci přítel teprve začal dělat, já bych určitě jako potencionální klient hledala někoho s delší praxí a prověřenými výsledky/spokojenými zákazníky. Ale toť jen můj osobní názor. ![]()
Jo já ty hrubky ještě za něj dolaďuji takže jsem ráda že sis všimla
projíždím to denně a vždycky něco najdu tak to opravím ![]()
haninka1987 píše:
No, rozhodně bych si nevybrala, aby mi o penězích radil někdo, kdo není schopný mít stránky gramaticky správně.
Ani tak na mě uvedené stránky nepůsobí moc profesionálně, navíc sama píšeš, že tuhle práci přítel teprve začal dělat, já bych určitě jako potencionální klient hledala někoho s delší praxí a prověřenými výsledky/spokojenými zákazníky. Ale toť jen můj osobní názor.
děkuji za názor on se sám vlastně ještě učí ale začít nějak musí jak už jsem psala ještě je spolu dolaďujeme
design stránek hezký, jsou přehledné, ale souhlasím s valkil ohledně gramatiky a úpravy textu… třeba sekce o mně - odstavec je takový uňuhňaný, promiň mi ten výraz, nejsou mezery za tečkami, chybí čárky, zarovnání by bylo mnohem hezčí do bloku… za sebe jsem na tyto věci dost háklivá, s tím bych si pohrála ![]()
Je to šedivé, nevýrazné, text do bloku, málo dělený do odstavců, absolutně mě to nebavilo číst…(jen jsem 1.stranu přeletěla očima). ![]()
Ještě jsem si klikla na odkaz „Něco o mně“ a tam také nic zajímavého. Žádná fotka, žádný přehled vystudovaných škol atd., jen jméno a info o tom, že má certifikát z ČNB
(no ještě aby neměl, ten mít musí, že ano?!)
Takže ne, já bych zavřela a zapomněla.
Nečetla jsem schválně ostatní komentáře, za mě je to ponuré, pokud zelenou, tak světlejší, něco jako jarní lístky, prostě barevně jinak.
A hlavně do očí bije nejen gramatika, ale i stylistika, navíc nepoužívá skoro mezerník, za tečkou musí být mezera, než začne nová věta. Pak nechápu, proč používá dva vykřičníky, otazníky, stačí jeden, víc jak jeden působí lehce agresivně (jako by chtěl říct tohle si myslete, protože vám to tady píšu), možná by stálo nahradit občas vykřičník tečkou. ![]()
Ceny uvádět ne 12 000 , ale 12.000,– Kč
Příspěvek upraven 09.06.11 v 19:22
valkil píše: …Ohledně gramatických chyb, nikdo není dokonalý, a ty co tam jsou, nejsou až tak tragické…
U profesionální prezentace jsou tragické! Když vím, že dělám chyby (byť drobné) nebo si nejsem jistá, jestli je tam náhodou nemám, tak si nechám udělat korekturu od někoho, kdo se tím živí, byť bych mu za to mněla zaplatit. Podle mě by profi stránky prostě měly být profi ve všech směrech.
Určitě opravit gramatiku. Hnedka na první stránce mě koplo do očí „semnou“ ušetříte… - takže mezeru, jinak tam chybí poměrně hodně čárek. „Zajistěte si budoucnost v důchodu“ - ne v důchodě. Za čárkou se dělá vždycky mezera. Neváhejte mne kontaktovat na tel...... - ten telefon bych dala na samostatný řádek a třeba zarovnat na střed. Totéž i „Se mnou ušetříte“. A docela mě vytáčí, že se každá záložka otevře na nové stránce, ale na to já jsem háklivka, protože to pak musím postupně zavírat ![]()
Jinak si myslím, že jsou stránky dobré, barevně hezky sladěné ![]()
Dolaďte mouchy a bude to dobré ![]()
Tak hned na uvodni strane..
cituji:"Důchodové připojištění
Mnoho lidí si myslí,že se důchodu nedožije!!A co když ANO?!Myslíte si že by jste byl zaopatřen tak aby jste si užívali a ne nadále pracovali?!Spořte si a jdětě do důchodu v 55 letech užívat si!Užívejte si v důchodu,jezděte na dovolené věnujte se svým koníčkům.Zajistěte si důstojnost v důchodě!!
"
vzdy jen jeden !Dale nejdriv je tazano zaopatren(cili jednotne cislo) a pak uz tazano vice lidi(mnozne cislo)..Cili sladit..bud zaopatren tak aby jste si uzival a ne nadale pracoval a nebo vse v mnoznem cisle..Dale co to je jdětě?Zrejme jděte. ![]()
Uprimne,stranky velmi fadni,bez inspirace,zadna barevnost,spousta chyb,takze ja za sebe uz bych se na stranky nevratila.
bohužel to vypada dost amatersky
email s domenou klikni taky neni moc duveryhodný ![]()
Wiolla píše:valkil píše: …Ohledně gramatických chyb, nikdo není dokonalý, a ty co tam jsou, nejsou až tak tragické…U profesionální prezentace jsou tragické! Když vím, že dělám chyby (byť drobné) nebo si nejsem jistá, jestli je tam náhodou nemám, tak si nechám udělat korekturu od někoho, kdo se tím živí, byť bych mu za to mněla zaplatit. Podle mě by profi stránky prostě měly být profi ve všech směrech.
Myslím si že máš pravdu pokud chce být úspěšný a mít alespoň nějaké klienty musí být ty stránky dokonalé proto se ptám vás a s čím vy mi tady poradíte ty změny na stránkách uděláme. Nejlepší je opravdu zeptat se cizích v okolí a vím 100% že dostanu pravdivý názor a ne názor se soucitem jo jsou dobrý to slýchám od známých pořád ale takové kritiky jako píšete vy nám ještě nikdo neřekl a vidím že jste si všimly jakékoliv chybičky
Kiki..Domi píše:Wiolla píše:Myslím si že máš pravdu pokud chce být úspěšný a mít alespoň nějaké klienty musí být ty stránky dokonalé proto se ptám vás a s čím vy mi tady poradíte ty změny na stránkách uděláme. Nejlepší je opravdu zeptat se cizích v okolí a vím 100% že dostanu pravdivý názor a ne názor se soucitem jo jsou dobrý to slýchám od známých pořád ale takové kritiky jako píšete vy nám ještě nikdo neřekl a vidím že jste si všimly jakékoliv chybičkyvalkil píše: …Ohledně gramatických chyb, nikdo není dokonalý, a ty co tam jsou, nejsou až tak tragické…U profesionální prezentace jsou tragické! Když vím, že dělám chyby (byť drobné) nebo si nejsem jistá, jestli je tam náhodou nemám, tak si nechám udělat korekturu od někoho, kdo se tím živí, byť bych mu za to mněla zaplatit. Podle mě by profi stránky prostě měly být profi ve všech směrech.
Nezaujatý pohled je nejlepší a ten tu dostaneš
, Wiolla má pravdu s tou sekcí „o mně“, chtělo by to stručný CV a foto.
smutné, šedivé a hromada informací namačkána na sobě, bez mezer a čárek, což bije dost do očí
Psáno stylem mé 13leté dcery ![]()
chtělo by to taky si zaplatit grafika.
co je to vubec za společnost? neco jako awd, partners? protože pokud dela pro nejakou duveryhodnejsi spolecnost tak by to tam mohl vypíchnout. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat