Co si myslíte o těchto stránkách

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
379
13.6.11 21:21

Tak jsem stránky opravila akorát mi tam skáče písmo a s tím si nevím rady nemám v úpravách bohužel styl písma to si bude muset přítel udělat sám. Akorát by mě zajímalo jestli vám úpravy připadají dostačující a nebo jsou tam ještě chybičky jinak ještě přidáme fotografii. a sjednotí se to písmo ale to asi až zítra ještě jednou raději píšu adresu stránek ***

• načítám...
8911
13.6.11 23:34

Já tam tedy žádnou změnu k lepšímu nevidím. :nevim: Třeba část „Něco o mně“ nedoznala změny ani obsahové ani gramtické (proboha co ty čárky hned v první větě?! 8-o ). Víc to studovat nemám sílu…

• načítám...
16136
14.6.11 09:50
Kiki..Domi píše:
Tak jsem stránky opravila akorát mi tam skáče písmo a s tím si nevím rady nemám v úpravách bohužel styl písma to si bude muset přítel udělat sám. Akorát by mě zajímalo jestli vám úpravy připadají dostačující a nebo jsou tam ještě chybičky jinak ještě přidáme fotografii. a sjednotí se to písmo ale to asi až zítra ještě jednou raději píšu adresu stránek ***
já vám pomohu poradit/Většina lidí má málo času na to aby, zkoumala co právě teď je na trhu pro vás to nejkvalitnější řešení./Pracovat například 5 hodin tvrdé práce, a sáhnout si na 20 000,–Kč. Já se omlouvám ale fakt je to co věta to perla. přeju hodně štěstí
  • načítám...
3432
14.6.11 10:02

Sorry, ale od tohoto pána bych si nenechala poradit absolutně v ničem. :lol: Stránky jsem jen přeletěla pohledem a stačilo mi to - spousta chyb, text napsaný jakoby horkou jehlou, čárky naházené jak se zachtělo, vyjadřování průměrného žáka na základce… Fakt hrůza. :roll: Opravdu by to chtělo profesionální pomoc, evidentně to sami nezvládáte, nic ve zlém… 8-)

• načítám...
68965
14.6.11 10:27

Kiki, přiznejte si to na rovinu - prostě ani po „opravách“ na tvorbu webu nemáte. Na tom není nic špatného, takových lidí je většina. Průšvih je, když se rozhodnete ušetřit pár tisíc za cenu toho, že budete doufat, že si toho nikdo nevšimne. Všimne a hned. Pokud chce přítel vydělávat desetitisíce, tisícová investice na začátku se stokrát vyplatí, na tohle opravdu nikoho, kdo by vám ty desetitisíce dokázal přinést, nenalákáte. Finančních poradců jsou stovky, proč by si, proboha, měl někdo vybrat zrovna toho, který ani není schopen najít chyby na vlastním webu? A že jich tam stále je :nevim:

• načítám...
Baslerinda
14.6.11 12:11

Kiki..Domi , proboha,co to zase je? Říkala jsi, že web upravíte a potom dáš znovu odkaz,na stránkách se nic nezměnilo,být vámi,předělám je totálně celé v absolutně jiném designu a barvách. Já už se nebudu opakovat po holkách,to co si myslím, jsem psala na prvních stranách. Vžyť u vás co slovo to perla,snažíte se na sebe upozornit a udělat si reklamu a to tím způsobem, že nejlépe v každé větě,já ti něco řeknu,dobrá věc reklamu nepotřebuje,tu si lidi najdou sami,je jen potřeba umět se trochu prezentovat ale rozhodně ne se podbízet tak jak je to na stránkách přítele,je to vlezlé a vnucující se.Neber to ve zlém, ale web buď zruště,nebo udělejte od základů jiný v jiném pojetí a stylu.

• Upravit
5372
14.6.11 12:31

Je tam teda strááááááááášných chyb. Gramatických, vizuálních, překlepů, chybná interpunkce. Dělám korektury, takže neumím být nezaujatá, v každém textu něco najdu :nevim: . Ale na těchto webovkách je tolik chyb, že i dítě školou povinné by něco objevilo. Nechte si to opravit nějakým korektorem, opravdu to nepůsobí dobře! Jinak design se mi líbí, vypadá to skromné, barvy uměřené. Některé holky tady psaly, že by volily živější tóny, tak to se mi teda nezdá. Vzhledem ke službám, které tvůj přítel nabízí, se mi tyto střídmé barvy zdají jako dobrá volba.

• načítám...
23847
14.6.11 12:58
lucienne píše:
Kiki..Domi píše:
Tak jsem stránky opravila akorát mi tam skáče písmo a s tím si nevím rady nemám v úpravách bohužel styl písma to si bude muset přítel udělat sám. Akorát by mě zajímalo jestli vám úpravy připadají dostačující a nebo jsou tam ještě chybičky jinak ještě přidáme fotografii. a sjednotí se to písmo ale to asi až zítra ještě jednou raději píšu adresu stránek ***
já vám pomohu poradit/Většina lidí má málo času na to aby, zkoumala co právě teď je na trhu pro vás to nejkvalitnější řešení./Pracovat například 5 hodin tvrdé práce, a sáhnout si na 20 000,–Kč. Já se omlouvám ale fakt je to co věta to perla. přeju hodně štěstí

Hehe, jsem si představila, jak si dvacet tisíc dám zarámovat a můžu na ně kdykoli sáhnout i bez práce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale jinak ta baravná kombinace se mi celkem líbí, finanční poradce by měl působit solidně až usedle jako tyto barvy, i ten obrázek panáčků se mi zdá vhodný.

• načítám...
16136
14.6.11 13:02
Gina108 píše:
lucienne píše:
Kiki..Domi píše:
já vám pomohu poradit/Většina lidí má málo času na to aby, zkoumala co právě teď je na trhu pro vás to nejkvalitnější řešení./Pracovat například 5 hodin tvrdé práce, a sáhnout si na 20 000,–Kč. Já se omlouvám ale fakt je to co věta to perla. přeju hodně štěstí
Hehe, jsem si představila, jak si dvacet tisíc dám zarámovat a můžu na ně kdykoli sáhnout i bez práce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jojo. připadá mi to když sem si v 15 letech vydělala 5000 z brigady a poprve sem držela pětitisícovku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jinak to šahání moc nechapu :lol:

• načítám...
Baslerinda
14.6.11 13:05

Ještě dodám,že naprostá hrůza je slovosled a chybějící cit pro češtinu.

• Upravit
12978
14.6.11 13:07

Mě dostává věta: Mnoho lidí si myslí, že se důchodu nedožije. Ale co když ANO!!

…to zní hrozně morbidně.. :mrgreen: :nevim:

• načítám...
23847
14.6.11 13:08
Lizbeth píše:
Mě dostává věta: Mnoho lidí si myslí, že se důchodu nedožije. Ale co když ANO!!…to zní hrozně morbidně.. :mrgreen: :nevim:

No, to teda nasere, když ANO. :mrgreen:

• načítám...
12978
14.6.11 13:11

..jsem si právě říkala, že to je teda pešek dožít se důchodu, fakt k naštvání :mrgreen: :mrgreen:

A po opravených chybách ani památky.. Čárky naprosto nesmyslně, slovosled jak hotentot, nulová investice do smysluplnosti textu..

• načítám...
15319
14.6.11 13:47
Kiki..Domi píše:

Chyb je tam pořád hromada, domluvila bych se s někým, kdo vládne dobrou češtinou, aby za nějakou přijatelnou sumu stránky opravil, ovšem žádejte opravu gramatickou i stylistickou. :wink:
Hlavně oslovte někoho, kdo opravdu umí a ne jen někoho, kdo o sobě tvrdí, že to zvládne, šla bych třeba za nějakou učitelkou češtiny.
Jinak bohužel žádná změna :nevim: , hoď odkaz, až budou úplně předělané a ne jen opravených pár gramatických chyb z mnoha, ty opravy jsou jako kapka v moři. :mavam:

• načítám...
emocuc.polymorf
14.6.11 14:46
Lizbeth píše: ..jsem si právě říkala, že to je teda pešek dožít se důchodu, fakt k naštvání :mrgreen: :mrgreen:A po opravených chybách ani památky.. Čárky naprosto nesmyslně, slovosled jak hotentot, nulová investice do smysluplnosti textu..

Přesně tak!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Např. tohle: „Většina lidí má málo času na to aby, zkoumala co právě teď je na trhu pro vás to nejkvalitnější řešení.“ - to rozhodně. Co je výhodné pro mě osobně, to nezajímá skoro nikoho :lol: :lol: :lol: Má tam být z logiky věci zájmeno pro NĚ, nikoli pro Vás. Ach jo, chlape, nech to na těch, co to umí… :roll:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová