Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kiki..Domi píše:
Jo já ty hrubky ještě za něj dolaďuji takže jsem ráda že sis všimlaprojíždím to denně a vždycky něco najdu tak to opravím
Chtěli by jste být pánem svého času?
Správně česky se píše „byste“ a ne „by jste“
A pak mám pocit, že neděláte mezery mezi tečkou na konci věty a začátečním písmenem další věty. Je to tak, nebo jsem slepá? ![]()
Janceta88 píše:
Ahoj holky, včera jsem některé z vás oslovila ohledně reakce na tyto stránky http://www.hpn-finance.cz/
Za odpovědi děkuji.
Ptala jsem se zakladatelky této diskuse jestli můžu přidat již zveřajněné stránky a souhlasila.
Jsou to stránky mého přítele a jsem zvědavá na vaše reakce. Moc děkuji
Tak jsem se začetla o těch dopravních nehodách a píšete všude „s mrtvým“. To zní děsně, lepší je „se zesnulým“.
Janceta88 píše:
Ahoj holky, včera jsem některé z vás oslovila ohledně reakce na tyto stránky http://www.hpn-finance.cz/
Za odpovědi děkuji.
Ptala jsem se zakladatelky této diskuse jestli můžu přidat již zveřajněné stránky a souhlasila.
sjednotit font, i barevně, nechala bych jen černé písmo, jinak barevné pozadí (šedá a zelená) působí moc dobře
vyhodit pryč kosmetiku - nekombinovatelné s tímto druhem podnikání na jedněch webovkách
fajn, že tam jsou fotky, ale chce to trochu profesionálnější, tohle je fotka z automatu či co? ![]()
vyhodit pryč fotky, které tam nemají co dělat, nepůsobí to pak seriózně
nahradit větu „jsme rádi, že jste našli naše stránky…“ větou „…že jste navštívili naše …“ (záložka evropské centrum odškodného)
hned na úvodní straně text v zeleném rámečku - proč není přes celou stranu, ale je vmáčknutý do úzkého odstavce? působí to divně (palec nahoru smazat)
evropské centrum odškodného má vážně tak blbě udělané logo, že má název úplně nacpaný vpravo dole? nebo se vám to tam nějak nevešlo?
chtělo by to někoho, kdo by vám zredigoval text (gramatika i stylistika), i když je to o dos lepší než stránky od přítele zakladatelky
fotka na úvodní straně s chlapem, kalkulačkou, kafem - super, až na ty dolary, ale podobná by se šikla ![]()
Nelisa píše:Janceta88 píše:sjednotit font, i barevně, nechala bych jen černé písmo, jinak barevné pozadí (šedá a zelená) působí moc dobře
Za odpovědi děkuji.
vyhodit pryč kosmetiku - nekombinovatelné s tímto druhem podnikání na jedněch webovkách
fajn, že tam jsou fotky, ale chce to trochu profesionálnější, tohle je fotka z automatu či co?
vyhodit pryč fotky, které tam nemají co dělat, nepůsobí to pak seriózně
nahradit větu „jsme rádi, že jste našli naše stránky…“ větou „…že jste navštívili naše …“ (záložka evropské centrum odškodného)
hned na úvodní straně text v zeleném rámečku - proč není přes celou stranu, ale je vmáčknutý do úzkého odstavce? působí to divně (palec nahoru smazat)
evropské centrum odškodného má vážně tak blbě udělané logo, že má název úplně nacpaný vpravo dole? nebo se vám to tam nějak nevešlo?
chtělo by to někoho, kdo by vám zredigoval text (gramatika i stylistika), i když je to o dos lepší než stránky od přítele zakladatelky
fotka na úvodní straně s chlapem, kalkulačkou, kafem - super, až na ty dolary, ale podobná by se šikla
no tohle je mnohem lepší jednání ![]()
Díky za rady ![]()
Janceta88 píše:Baslerinda píše:no tak pokud s někým jednáš tak jak tady tak si asi moc nepřilepšíš .........
Tvorbu webu mám totiž jako koníčka a vedlejšák
Myslíš? Vždyť ti to tady píšou všichni pořád dokola co a jak vyhodit,přidat nebo změnit.
Janceta88 píše:
Za odpovědi děkuji.
Na první pohled to vypadá lépe, ale na ten druhý už zase o tolik ne. Tmavý podklad, zelené rámečky, v nich bílý text - bolí mě z toho oči. Obsahově to působí serioznějí (upřímněji), byť se jedná o spotřebitelské úvěry (takže si dovedu představit, jaká to bude láce). Ale aspoň si to nehraje na finanční poradenství.
Ale co ta kategorie šperky apod.?
Tak to je tam totálně mimo mísu… ![]()
lucienne píše:
všechno už bylo asi řečeno. kdo bude další pán na holení?
Namydlíme, oholíme, potopíme…
![]()
Wiolla píše:lucienne píše:Namydlíme, oholíme, potopíme…
všechno už bylo asi řečeno. kdo bude další pán na holení?![]()
![]()
Wiolla píše:lucienne píše:Namydlíme, oholíme, potopíme…
![]()
Já bych to obecně shrnula asi takto: Pokud se mě někdo snaží přesvědčit, že bych se o financích neměla rozhodovat sama, ale obrátit se na odborníky, pak očekávám, že se tito řídí tím stejným. A že pokud jsou odborníci na finance, tak nebudou fušovat do tvorby webu a obrátí se na odborníky, aby jim udělali webovou prezentaci. ![]()
Pokud to neudělají a bastlí to na koleni, nechápu, jak mě chtějí přesvědčit, abych si od nich nechala poradit a nesesmolila si pojistku v nějaké pojišťovně také sama…
Kapišto?
![]()
Nelisa píše:Wiolla píše:lucienne píše:Namydlíme, oholíme, potopíme…
![]()
![]()
![]()
![]()
Pochybuju že sem někdo další vloží odkaz na svůj web …
Baslerinda píše:Nelisa píše:Pochybuju že sem někdo další vloží odkaz na svůj web …Wiolla píše:lucienne píše:Namydlíme, oholíme, potopíme…
![]()
![]()
![]()
![]()
nebojte se my nekoušem ![]()
Já sem klidně svůj odkaz dám,není to bůhvíco,webovky jsem si dělala sama a profík nejsem,ale myslím,že aspoň ta gramatika je v pohodě..
Jinak,já už tu činnost nedělám,takže stránky už nepoužívám,během prázdnin jim vyprší platnost,tak žádné rady na vylepšení psát nemusíte..
Tak teda do mě:
www.eftbreclav.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat