Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nelisa píše:Kiki..Domi píše:Tak hlavně nefoťte doma, kvalita fotky bude strašně znát, i když bude prťavá, ať se jde vyfotit do studia (pozadí, světlo…).
No vidíte a mě by ani nenapadlo že by lidi zajímala fotkaale jak říkám není to špatný nápad určo k tomu večer sednu doladíme a zítra to sem švihnu znova a budu ráda když jsem ještě nakouknete
To je jasné ![]()
lucienne píše: .. co je to vubec za společnost? neco jako awd, partners? protože pokud dela pro nejakou duveryhodnejsi spolecnost tak by to tam mohl vypíchnout.
Kiki..Domi píše:
pracuje pro Salve finance
Tak ať se podívá na stránky právě AWD, Partners apod. (tedy velkých společností), ať ví, jak má profi prezentace vypadat. ![]()
lucienne píše:
jo a přijde mi že 20 000,– nikoho neoslní. finanční poradci se pohybují v úplně jiných částkách.
No jo, záleží na tom, jaké má štěstí na lidi, jestli chtějí něco uzavřít nebo ne. Ale docela slušné provize za to mají. Nějaká známá od táty se k nám pořád cpala, že nám udělá to a to pojištění, vždy nás ukecala, jak je to výhodný, přitom se tam neukládalo moc peněz, ale většina šla prostě na to pojištění. Za rok u nás udělala 8 smluv…podle provizí co vím, tak za ty smlouvy dostala okolo 58.000,– Stejně jsme je tento rok všechny zrušili.
ale koukala jsem na salve a ten design jde. co vyjít z něj? to by nešlo?
valkil píše:lucienne píše:proč?
bohužel to vypada dost amaterskyemail s domenou klikni taky neni moc duveryhodný
No nevím, pokud dotyčný dělá pro Salve finance, tak bych čekala domenu @salvefinance.cz a ne nějaký pofiderní klikni.cz… ![]()
Sumaya píše:lucienne píše:No jo, záleží na tom, jaké má štěstí na lidi, jestli chtějí něco uzavřít nebo ne. Ale docela slušné provize za to mají. Nějaká známá od táty se k nám pořád cpala, že nám udělá to a to pojištění, vždy nás ukecala, jak je to výhodný, přitom se tam neukládalo moc peněz, ale většina šla prostě na to pojištění. Za rok u nás udělala 8 smluv…podle provizí co vím, tak za ty smlouvy dostala okolo 58.000,– Stejně jsme je tento rok všechny zrušili.
jo a přijde mi že 20 000,– nikoho neoslní. finanční poradci se pohybují v úplně jiných částkách.
no musí to umět dělat, ale 20.000,– to je jak brigada
pokud chce k sobě přetáhnout kvalitní obchodníky a ne nějaké lůzry co nic neumí, tak to musí podat úplně jinak. a schopný poradce by si měl vydělat alespoň 50.000,– podle mého názoru.
lucienne píše:
No ale hlavně když se podíváme do části „Spolupracuji s“, tak tam najdeme jen 9 pojišťoven.
Takže termínu „finanční poradce“ bych se fakt vyhla.
Co když bude dotyčný klient chtít hypotéku? A co když bude chtít investovat do podílových fondů (třeba jen blbý peněžák), co když bude chtít spořící účet? Toto vše by měl finační poradce pro klienta umět. Takhle je i ten prostor nabízené služby užší a proto ty nižší výdělky… (prostě budu jich potřebovat mraky, když jsem tam schopná udělat jen pojistku a nic jiného).
A o poradentví ohledně financí obecně nemůže být vůbec řeč, když umím jen pojišťovat.
Co když se klient zeptá: „Zrovna přemýšlím, jestli prodat byt (protože chci stavět dům) a nebo si ho nechat a pronajímat. Co radíte? Co je pro mě výhodnější?“ ![]()
Příspěvek upraven 09.06.11 v 19:58
Všem vám moc děkuji za názor, radu či kritiku a dospěla jsem k názoru že celé stránky předěláme vše co jste napsaly krom těch barev jsem si poznačila na papír a vrhnu se na to.
A ** ivik21** jen si myslím že tvá dcera by stránky asi neudělala hold než aby jsi poradila hned radši kritiku i takový se najdou že??
Depresivní barvy,neprofesionální slovník plný nářečí a neskutečně moc chyb,všude chybí spoustu interpunkčních znamének,atd.Nechci být zlá,ale tohle by mě opravdu odradilo a ani bych neřešila,jestli je schopný jako fin. poradce..
Nechte si raději stránky udělat od nějakého zkušeného webmastera,bude to víc profi.
Jo a ještě bych možná doporučila zaplatit si solidní doménu,lidem se to bude líp vyhledávat.Dneska to není nic drahého.
A taky trošku zapojit psychologii,některé barvy a slova můžou ve vhodném kontextu specificky působit na podvědomí ![]()
A ten certifikát ČNB musí mít každý fin. poradce,takže to není nic navíc a je nevhodné to tam zdůrazňovat.
Příspěvek upraven 09.06.11 v 20:24
Wiolla píše:lucienne píše:
jo a přijde mi že 20 000,– nikoho neoslní. finanční poradci se pohybují v úplně jiných částkách.No ale hlavně když se podíváme do části „Spolupracuji s“, tak tam najdeme jen 9 pojišťoven.
Takže termínu „finanční poradce“ bych se fakt vyhla.
Co když bude dotyčný klient chtít hypotéku? A co když bude chtít investovat do podílových fondů (třeba jen blbý peněžák), co když bude chtít spořící účet? Toto vše by měl finační poradce pro klienta umět. Takhle je i ten prostor nabízené služby užší a proto ty nižší výdělky… (prostě budu jich potřebovat mraky, když jsem tam schopná udělat jen pojistku a nic jiného).
A o poradentví ohledně financí obecně nemůže být vůbec řeč, když umím jen pojišťovat.
Příspěvek upraven 09.06.11 v 19:58Co když se klient zeptá: „Zrovna přemýšlím, jestli prodat byt (protože chci stavět dům) a nebo si ho nechat a pronajímat. Co radíte? Co je pro mě výhodnější?“
Máš pravdu. To není finanční poradce, ale OBCHODNÍ ZÁSTUPCE.
to by bylo bezesporu lepší kdyby dělal všechno. pojištovací agent se mu asi psát nechce.
Vůbec jsem nečetla příspěvky, takže nevím přesně reakce, jen letmo.
Přečetla jsem začátek na webovkách a Semnou ušetříte mi stačilo a vyskočila jsem z toho.
Hodně doladit, barvy dobrý. ![]()
Je to celkově hrozně ponuré, určitě by stálo zato změnit barvu na nějakou optimistickou, nelíbí se mi to prázdné bílé místo vedle těch panáčků v záhlaví.(nějak to zaplnit?) Pod tím ta nabídková lišta černá a písmo nevýrazné, v textu se střídají jiné styly písma, mělo by to být všechno kompaktně jedním stylem jen změna velikosti, popř. tučné a barva, ale styl jen jeden.
Jak už psaly holky, chyb je tam jak maku.
Něco o mě - určitě přidat nějaké solventní foto. Navíc v sekci Něco o mě jsme se vlastně o Patrikovi nic nedozvěděli, jen tam nabízí už nabídnuté…co takhle nějak ho přiblížit, jaké má zkušenosti v oboru, co dělal předtím nebo např. koníčky, úspěchy, něco, čím zaujme a hlavně úplně vynechat to, jak se tam nabízí, nabízí se totiž i všude jinde.
V sekci Vydělejsi - pracovat pět hodin - pět hodin čeho? Denně, měsíčně, týdně??? Pokud je myšleno 20 000 měsíčně, tím dnes málokoho oslní.
Soutěžit o zájezdy za jakých okolností? U jaké společnosti? Proč tam zase plete, co je náplní jeho práce, má tam uvést, co by bylo náplní práce dotyčného, který by měl zájem.Navíc celou sekci Vydělej si bych přejmenovala např. na Nabídka práce. Vydělej si bude asi znít přidrzle pro člověka, kterému je 60.
Dále když kliknu na cokoliv v sekci Nabízím, vyhazuje mě to pokaždé na jedno a totéž okno, kde o každé nabídce jsou asi tři řádky, to je úplný nesmysl. ![]()
Můj názor je - zaplatit si stylistickou úpravu a hlavně úpravu těch šílených gramatických chyb (možná by to mohla udělat jako přivýdělek nějaká učitelka češtiny na gymnáziu). A pak popř. nějakého grafika…
Jinak mě by tyto stránky neoslovily, působí hrozně diletantsky a tlačí na pilu. Aby byly kvalitní bude potřeba na nich ještě hodně zapracovat, popř. úplně změnit.Promiň, ale v tomto případě pomůže kritika asi víc než mazání medu, úkolem je zaujmout, ale tohle spíše odrazuje
..... ![]()
lucienne píše:
to by bylo bezesporu lepší kdyby dělal všechno. pojištovací agent se mu asi psát nechce.
(bohužel je to ale takto běžná praxe
)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat