Co si myslíte o těchto stránkách

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
emocuc.polymorf
10.6.11 09:50

Jo, ty druhý vypadají líp, ale na tom obrázku s dolarama ten poradce (chlápek za stolem) ty prachy kasíruje.. neměl by je spíš předávat klientovi? :mrgreen: :mrgreen: To jen, že jsem si všimla, že ty prachy jdou opačným směrem, než si asi klient přeje :mrgreen:

Nemohl by se Petr Nikolai na tý fotce víc usmívat? Tady ta trochu vypadá jako ze zločineckého alba :-?

Jinak graficky jsou stránky hezčí než ty první a není tam tolika gramatických chyb :palec: Na první pohled fakt hezký, ale když sjedu níž, mám pocit, jako byste si při vytváření stránek říkali: „Tak jaký obrázek bychom tam ještě dali :think: ?“ :lol: :lol: Jsou tam trochu naházené bez ladu a skladu, trochu si s tím pohrajte, ať to dává smysl, proč tam ten který obrázek je :palec:

• Upravit
16136
10.6.11 09:53

jo já tam nechápu ty himaláje nebo co to je? jestli děláte i zájezdy? :) - jak psala emocuc at to ma nejakej smysl. :palec:

• načítám...
612
10.6.11 10:03
emocuc.polymorf píše:
Jo, ty druhý vypadají líp, ale na tom obrázku s dolarama ten poradce (chlápek za stolem) ty prachy kasíruje.. neměl by je spíš předávat klientovi? :mrgreen: :mrgreen: To jen, že jsem si všimla, že ty prachy jdou opačným směrem, než si asi klient přeje :mrgreen:

Nemohl by se Petr Nikolai na tý fotce víc usmívat? Tady ta trochu vypadá jako ze zločineckého alba :-?

Jinak graficky jsou stránky hezčí než ty první a není tam tolika gramatických chyb :palec: Na první pohled fakt hezký, ale když sjedu níž, mám pocit, jako byste si při vytváření stránek říkali: „Tak jaký obrázek bychom tam ještě dali :think: ?“ :lol: :lol: Jsou tam trochu naházené bez ladu a skladu, trochu si s tím pohrajte, ať to dává smysl, proč tam ten který obrázek je :palec:

děkuji za další reakce, večer sem posadím chlapa ať si to opraví nebo popř pisne své reakce. Jinak toho chlapa že peníze bere a nedáva jsem si vůbec nevšimla. :roll:
Super postřeh :palec:

• načítám...
2038
10.6.11 10:03

Tak v první řadě ihned pryč s tou kosmetikou,to tam nemá co dělat!Jinak nějaké stylistické nedostatky tam taky jsou,ale je to o něco lepší..Přesto ani tyhle stránky by na mě důvěryhodně nepůsobily,pořád je tam nádech amatérismu a to je vždycky špatně u takových služeb.
A ty obrázky jsou taky na nic,když je to každý pes jiná ves.

• načítám...
emocuc.polymorf
10.6.11 10:09
lucienne píše:
jo já tam nechápu ty himaláje nebo co to je? jestli děláte i zájezdy? :) - jak psala emocuc at to ma nejakej smysl. :palec:

Já myslím, že je to Nový Zéland a Milford Sound - můj brácha tam žije :palec:

• Upravit
16136
10.6.11 10:32
emocuc.polymorf píše:
lucienne píše:
jo já tam nechápu ty himaláje nebo co to je? jestli děláte i zájezdy? :) - jak psala emocuc at to ma nejakej smysl. :palec:
Já myslím, že je to Nový Zéland a Milford Sound - můj brácha tam žije :palec:

ten se má, tak tam musi byt krasne :palec: ale na strance o financich to si nema co dělat :lol:

• načítám...
Baslerinda
10.6.11 10:57

Bože můj,další absolutně neprofesionální web i když už tam není tolik hrubek jako v tom prvním. V první řadě,pokud si nechcete nechat web nakódovat od a do z , tak změňte šablonu u webnode,položek v menu je málo,zbylé místo je zbytečně holé,co ta kosmetika a šperky? Na drogerii si udělejte stránky extra. V ČR se neplatí dolary,tak proč jsou to první,co praští do očí,proč je tam palec nahoru? Jste zoufalí a nevíte,čím vším to přeplácat,viz např.ta hora? Poskytujete tam snad zájezdy nebo co? Pokaždé jiný font a jiná barva,proč? Střídejte maximálně dva fonty a dvě barvy,nejste přece cirkusáci aby web hrál x barvama.

• Upravit
emocuc.polymorf
10.6.11 12:05
Baslerinda píše:
Bože můj,další absolutně neprofesionální web i když už tam není tolik hrubek jako v tom prvním. V první řadě,pokud si nechcete nechat web nakódovat od a do z , tak změňte šablonu u webnode,položek v menu je málo,zbylé místo je zbytečně holé,co ta kosmetika a šperky? Na drogerii si udělejte stránky extra. V ČR se neplatí dolary,tak proč jsou to první,co praští do očí,proč je tam palec nahoru? Jste zoufalí a nevíte,čím vším to přeplácat,viz např.ta hora? Poskytujete tam snad zájezdy nebo co? Pokaždé jiný font a jiná barva,proč? Střídejte maximálně dva fonty a dvě barvy,nejste přece cirkusáci aby web hrál x barvama.

ty jo!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale jako máš pravdu, no :-D

• Upravit
Baslerinda
10.6.11 12:23

Tvorbu webu mám totiž jako koníčka a vedlejšák :-)

• Upravit
16136
10.6.11 12:25

všechno už bylo asi řečeno. kdo bude další pán na holení? :mrgreen:

• načítám...
612
10.6.11 12:31
Baslerinda píše:
Tvorbu webu mám totiž jako koníčka a vedlejšák :-)

no tak pokud s někým jednáš tak jak tady tak si asi moc nepřilepšíš .........

• načítám...
23847
10.6.11 12:37
Kiki..Domi píše:
Jo já ty hrubky ještě za něj dolaďuji takže jsem ráda že sis všimla :-) projíždím to denně a vždycky něco najdu tak to opravím :-)

Chtěli by jste být pánem svého času?
Správně česky se píše „byste“ a ne „by jste“
A pak mám pocit, že neděláte mezery mezi tečkou na konci věty a začátečním písmenem další věty. Je to tak, nebo jsem slepá? :nevim:

• načítám...
23847
10.6.11 12:44
Janceta88 píše:
Ahoj holky, včera jsem některé z vás oslovila ohledně reakce na tyto stránky http://www.hpn-finance.cz/
Za odpovědi děkuji.
Ptala jsem se zakladatelky této diskuse jestli můžu přidat již zveřajněné stránky a souhlasila.
Jsou to stránky mého přítele a jsem zvědavá na vaše reakce. Moc děkuji :mavam:

Tak jsem se začetla o těch dopravních nehodách a píšete všude „s mrtvým“. To zní děsně, lepší je „se zesnulým“.

• načítám...
15319
10.6.11 12:46
Janceta88 píše:
Ahoj holky, včera jsem některé z vás oslovila ohledně reakce na tyto stránky http://www.hpn-finance.cz/
Za odpovědi děkuji.
Ptala jsem se zakladatelky této diskuse jestli můžu přidat již zveřajněné stránky a souhlasila.

sjednotit font, i barevně, nechala bych jen černé písmo, jinak barevné pozadí (šedá a zelená) působí moc dobře
vyhodit pryč kosmetiku - nekombinovatelné s tímto druhem podnikání na jedněch webovkách
fajn, že tam jsou fotky, ale chce to trochu profesionálnější, tohle je fotka z automatu či co? 8-)
vyhodit pryč fotky, které tam nemají co dělat, nepůsobí to pak seriózně
nahradit větu „jsme rádi, že jste našli naše stránky…“ větou „…že jste navštívili naše …“ (záložka evropské centrum odškodného)
hned na úvodní straně text v zeleném rámečku - proč není přes celou stranu, ale je vmáčknutý do úzkého odstavce? působí to divně (palec nahoru smazat)
evropské centrum odškodného má vážně tak blbě udělané logo, že má název úplně nacpaný vpravo dole? nebo se vám to tam nějak nevešlo?
chtělo by to někoho, kdo by vám zredigoval text (gramatika i stylistika), i když je to o dos lepší než stránky od přítele zakladatelky
fotka na úvodní straně s chlapem, kalkulačkou, kafem - super, až na ty dolary, ale podobná by se šikla :wink:

• načítám...
612
10.6.11 12:51
Nelisa píše:
Janceta88 píše:
Za odpovědi děkuji.
sjednotit font, i barevně, nechala bych jen černé písmo, jinak barevné pozadí (šedá a zelená) působí moc dobře
vyhodit pryč kosmetiku - nekombinovatelné s tímto druhem podnikání na jedněch webovkách
fajn, že tam jsou fotky, ale chce to trochu profesionálnější, tohle je fotka z automatu či co? 8-)
vyhodit pryč fotky, které tam nemají co dělat, nepůsobí to pak seriózně
nahradit větu „jsme rádi, že jste našli naše stránky…“ větou „…že jste navštívili naše …“ (záložka evropské centrum odškodného)
hned na úvodní straně text v zeleném rámečku - proč není přes celou stranu, ale je vmáčknutý do úzkého odstavce? působí to divně (palec nahoru smazat)
evropské centrum odškodného má vážně tak blbě udělané logo, že má název úplně nacpaný vpravo dole? nebo se vám to tam nějak nevešlo?
chtělo by to někoho, kdo by vám zredigoval text (gramatika i stylistika), i když je to o dos lepší než stránky od přítele zakladatelky
fotka na úvodní straně s chlapem, kalkulačkou, kafem - super, až na ty dolary, ale podobná by se šikla :wink:

no tohle je mnohem lepší jednání :palec:
Díky za rady :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová