Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No vidíte a mě by ani nenapadlo že by lidi zajímala fotka
ale jak říkám není to špatný nápad určo k tomu večer sednu doladíme a zítra to sem švihnu znova a budu ráda když jsem ještě nakouknete
Stranky jako takovy se mi libi, ale nelibi se mi napr. clanek Duchodove pripojisteni (vic jsem necetla). Je to psany agresivni formou, ktera mne spolehlive odradi. Navic zvyrazneny pismo ten dojem umocni. Mam okamzite chut stranky zavrit …
Takovych je fura a na mne to dela pouze ten dojem, ze mne chce zas nekdo vyzdimat ![]()
Kiki..Domi píše:
No vidíte a mě by ani nenapadlo že by lidi zajímala fotkaale jak říkám není to špatný nápad určo k tomu večer sednu doladíme a zítra to sem švihnu znova a budu ráda když jsem ještě nakouknete
Tak hlavně nefoťte doma, kvalita fotky bude strašně znát, i když bude prťavá, ať se jde vyfotit do studia (pozadí, světlo…). ![]()
tak třeba to spolupracuji s bych dala formou log a někam nahoru. jsou to známe a ověřené firmy. dále bych si dala pozor aby každý odstavec nebyli jiným fontem a hlavně tu gramatiku.
Stránky hezký. Nic proti, ale spíše obecně. Já nechápu, že někdo nedělá mezery mezi větami (i čárky ve větách). Vypadá to příšerně. To jsou přece základy. Vždy nová věta se odděluje mezerou od poslední věty a začíná velkým písmenem. Toto nás učili na základní škole na prvním stupni. Když si přečtu takový odstavec..nejen někde na stránce, ale třeba i tady na emiminu, tak podle mě ten člověk asi nemá nic moc vzdělání. ![]()
A abych pravdu řekla, takové stránky by mě odradily hned, pokud bych viděla takový pravopis. ![]()
Nechte si vše ošetřit a poradit od kvalifikovaného poradce s Certifikátem České Národní Banky. ![]()
Tak ten certifikát od ČNB je samozřejmostí a musí ho mít každej fin. poradce, obchodní zástupce atp., jinak by tu práci ani dělat nemohl. Já ho měla dělat min. týden, ale vykašlala jsem se na to. Neměla bych na to dělat
V sekci Vydělej si bych použila ostatními,lidmi(ne ostatníma, lidma),ve větách tázacích nejsou otazníky.
Jinak je to přehledné,ale ta barevnost.Přijde mi to takové vybledlé.Barvy bych třeba nechala,ale o trochu sytější aby byly(tu zelenkavou bych trochu zvýraznila-aspoň v „liště“ home ** něco o mně**…
Kiki, a co se zkusit inspirovat na nějakých profi stránkách jiných finančních poradců? Nemyslím kopírovat, ale prostě inspiraci, aby to mělo šmrnc. Mně osobně se ty stránky celkem líbí, ale je to takové nevýrazné, nemastné, neslané… Takže bych takovýto typ zvolila jako svůj blog, nebo prostě soukromé stránky k vlastní potřebě, ale ne pro práci
![]()
Já osobně hledat finančního poradce, tak si stránky prohlédnu, ale nezaujmou mě, protože nemám pocit, že jsou to stránky profesionálního poradce, ale klučíka, který zkoušel něco sám vytvořit
![]()
Snad to nevezmete moc osobně
![]()
Namátkově se mi líbí třeba toto:
http://www.brokertrust.cz/
(to prosím nedělám reklamu
)
Je to takové „živé“, zaujme to na první pohled…
Ale každý má jiný vkus, takže co se líbí mně, to se nemusí líbit ostatním ![]()
lucienne píše:
chtělo by to taky si zaplatit grafika.co je to vubec za společnost? neco jako awd, partners? protože pokud dela pro nejakou duveryhodnejsi spolecnost tak by to tam mohl vypíchnout.
Já bych řekla, že to bude Generali, Česká pojišťovna..atp..
Však je to tam napsané ![]()
Příspěvek upraven 09.06.11 v 19:40
jo a přijde mi že 20 000,– nikoho neoslní. finanční poradci se pohybují v úplně jiných částkách. ![]()
Ještě jsem zabrousila do „vydělejte si“ a je tam všechno nacpané v jednom odstavci, nahuštěné, nepřehledné. Navíc bych to nenazvala „vydělej si“, ale „hledáte práci?“.
A na stránkách chybí logo společnosti, pro kterou pracuje. Nemělo by tam stát finanční poradce Ostrava, ale jméno firmy + logo + jméno tvého přítele, pod tím teprve finanční poradce Ostrava.
Zvlášť bych udělala záložku „kontakt“, ten většinou okouknu jako první ze všeho a ten chybí.
Vše praktické už bylo napsáno, ale mě se třeba výběr barev líbí..u tohoto oboru nepředpokládám žádné juchající barvy, ani jiné opičárny..toto strohé řešení je mi sympatické a na můj vkus vhodné..Na fin. poradenství naprosto dostačující.. ![]()
Foto a přesná adresa, by ve mě vzbudila důvěru..
valkil píše:lucienne píše:proč?
bohužel to vypada dost amaterskyemail s domenou klikni taky neni moc duveryhodný
Milá Kiki, tyto stránky nejsou na doladění, ale na totální přepracování. Za ty chyby bych se hanbou propadla.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat