Potrat částečným porodem - to snad nemůže být pravda!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
10.6.11 09:36
dada1511 píše:
Dámy,vědčí pí…nu jsem nečetla :roll: :roll: :roll:

Doporučuji přestat číst podobné kraviny na internetu,který je plný kachen,poplašných zpráv typu únosy dítěte z hypermarketů aj.,bulváru,aj. nesmyslů,a koupit si normální noviny,např. Mladou frontu,a začít číst něco na úrovni.

Článek je nesmysl,chybí zdroje aj. :roll: :roll: :roll:

A taky by mě zajmalo,proč by tohle vlastně někdo dělal????A která matka by byla ochotná v sobě obracet dítě,i když ho nechce atd??? :roll:

Že s tím ztrácíte čas.

V podstatě souhlas, jen podle mě MF taky není ve spoustě ohledů seriozní a už sklouzává k tomu bulváru… :oops: :mrgreen:

Jinak já těhu jsem, četla jsem to a asi jsem divná, ale nijak zvlášť se mě to nedotklo… Možná je to i tím, že jsem se s ničím podobným nesetkala a ani setkat nemusela… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
10.6.11 09:49

HOlky netřeba říkat jak jsou někteří naivní že nad tím vůbec přemýšlí…
Je fajn že jsme si to vysvětlily, doufám jsem všehcny uklidnila a znovu říkám TĚHULKY NEČÍST :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
10.6.11 09:49

To máte to samé jak retušování fotek :roll: ,nějaký blb,nemá co dělat,nebo ho přímo těší panika kterou vyvolá,vystřihne pár obrázků z odborných časopisů,dopíše si text který náležitě pohorší,a pak se směje,jaké to vyvolá ohlasy :roll:

Navíc je to mířeno proti politikovi,kdo ví,jaká empatie ho k tomu vede.Magora,co se neumí pod článkem podepsat :roll:

• Citovat
  • Upravit
1096
10.6.11 09:50
:pocitac:
Dice píše:
HOlky netřeba říkat jak jsou někteří naivní že nad tím vůbec přemýšlí…
Je fajn že jsme si to vysvětlily, doufám jsem všehcny uklidnila a znovu říkám TĚHULKY NEČÍST :andel: :kytka:

jsem těhotná, ale nevadí mi článek o tom jak se potraty „provádějí“ protože vím, že tohle pravda být nemůže, já takový mám za sebou a je to normální porod…ale vadí mi ty obrázky těch dětí, to mi zvedlo kufr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
10.6.11 09:51

Je fakt že takový články by měli být zakázaný a vůbec bych nevěřila ničemu na neznámých fanatických stránkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
10.6.11 09:53

Dice,ale až jednou bude zle,a všechny nás budou chtít nacpat do krytu zprávou přes internet :lol: ,mi skeptici a realisté vyhoříme :lol: :lol: :lol:

/ asi né,na internetu fakt nevěřím 80 proc. psaného slova,je to velice lehko zneužitelné :wink: /

• Citovat
  • Upravit
10048
10.6.11 09:55

Přesně tak není nad zdravej rozum!
Ono i ty zprávy o šílených infekcích kdy ve státě s 50mil. lidí to mají 2 :lol: :-D to je taky úlet.
No jo sklady léků se musí občas vyčistit hlavně když je skoro datum expirace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
10.6.11 09:57
dada1511 píše:
Dice,ale až jednou bude zle,a všechny nás budou chtít nacpat do krytu zprávou přes internet :lol: ,mi skeptici a realisté vyhoříme :lol: :lol: :lol:/ asi né,na internetu fakt nevěřím 80 proc. psaného slova,je to velice lehko zneužitelné :wink: /
:lol: :lol: :lol: To je hezké. Já taky většinou na netu věřím jen máločemu. Ale tohle bylo tak nechutné, že jsem se pro jistotu chtěla přesvědčit a dala to sem, aby to zkušené a znalé prohlédly. Nejsem naivka, ale občas… :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
10.6.11 09:57
Haninac píše:
tady mate nejake info o potratech v Americe:
http://www.abortion.com/
udelejte si kazda obrazek sama :nevim:

sem se tam dočetla jen o potratech v 1 nebo 2 trimestru (ten druhotrimestrální se nazývá „pozdní potrat“ a dělá se tedy do 24TT)
U nás se taky dělávají potraty i takhle později (při zjištění VVV ve 22TT).

ten původní článek se mi zdá trochu přitažený za vlasy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.6.11 09:58
Mar__tanka1983 píše:
Haninac píše:

sem se tam dočetla jen o potratech v 1 nebo 2 trimestru (ten druhotrimestrální se nazývá „pozdní potrat“ a dělá se tedy do 24TT)

ten původní článek se mi zdá trochu přitažený za vlasy… :nevim:

u nás se potraty dělají do ukončeného 24.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
10.6.11 10:01

diana: no a co jsem napsala? :think:
když se na amerických stránkách, které dala odkaz Haninac, tak tam o potratech v v druhém trimestru píšou o potratech do 24TT - z důvodu vývojových vad…
a to se dělá i u nás… :nevim:

o potratech ve třetím trimestru sem tam nenašla ani slovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.6.11 10:02
Mar__tanka1983 píše:
když se na amerických stránkách, které dala odkaz Haninac, tak tam o potratech v v druhém trimestru píšou o potratech do 24TT - z důvodu vývojových vad…
a to se dělá i u nás… :nevim:o potratech ve třetím trimestru sem tam nenašla ani slovo…

psala jsi pro zjištění vvv ve 22.tt 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
10.6.11 10:03

Jako nechci se v tom babrat,fakt se nějaký hulvát vyřádil,ale jak někdo může uvěřit tomu,že by se dítěti vycucálal mozek,když na napůl na světě :roll: naprosto běžně, a že s tím ještě v Americe souhlasí,to je teda moc.

Fakt,příště pošlou,že nám ve městě bouchne atomová bomba,a lidi budou skákat z mostu jak pominutí aby se tomu vyhnuli.To samé jak konec světa,a chudáci lidi důvěřiví jak ovce spáchali hromadné sebevraždy :roll:

Jako potraty jsou hrozné samy o sobě,ale tož toto!!! :roll:

• Citovat
  • Upravit
emocuc.polymorf
DianaAndílek píše:
Mar__tanka1983 píše:
Haninac píše:

ten původní článek se mi zdá trochu přitažený za vlasy… :nevim:
u nás se potraty dělají do ukončeného 24.tt

Jo a myslím, že když má matka posudek od psychologa, že není schopna se starat o postižené dítě, tak dokonce i do 26.tt - to bylo v tom dokumentu Nejtěžší volba (ČT1), nebo jak se to jmenovalo, ta maminka toho chlapečka s tou pohybovou vadou (ne ta anencefalus ani edwards) to tam říkala. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
dada1511
Mar__tanka1983 píše:
a to se dělá i u nás… :nevim:o potratech ve třetím trimestru sem tam nenašla ani slovo…
Šak to ani nejde,to není potrat,ale porod.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová