Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
pata308 píše:
nelisa su aj ludia ktory byvaju dost blizko aby tam mohli dojst peso, takze sluzby sa djau vymenit..
a k lekarovi sa mozno dostanes aj po nejakych mensich cestach , nehovoriac o tom ze im to asi aj tak zakazal sud a teda sa to posunie na iny terminno pokial ja viem tak ucitelia su ti co si stazuju hodne na platy .. mne je to sumak
ked si poradite bez odborov, preco si ich tolko ucitelov plati ?
tak jo, pogratuluj mojí kamarádce, čekala na termín u specializovanýho dr. půl roku a počká si na další, dalšího půl roku, protože stávka že
oni prostě jiný termín nemají a pokud se nedostaví, tak prostě musí znovu čekat na nejbližší volný.
janine24 píše:pata308 píše:tak jo, pogratuluj mojí kamarádce, čekala na termín u specializovanýho dr. půl roku a počká si na další, dalšího půl roku, protože stávka že
nelisa su aj ludia ktory byvaju dost blizko aby tam mohli dojst peso, takze sluzby sa djau vymenit..
a k lekarovi sa mozno dostanes aj po nejakych mensich cestach , nehovoriac o tom ze im to asi aj tak zakazal sud a teda sa to posunie na iny terminno pokial ja viem tak ucitelia su ti co si stazuju hodne na platy .. mne je to sumak
ked si poradite bez odborov, preco si ich tolko ucitelov plati ?
oni prostě jiný termín nemají a pokud se nedostaví, tak prostě musí znovu čekat na nejbližší volný.
tak to sa stazuj konkretnemu odborarovi co ja s tym mam .. snazila som sa len ukazat ze nic nie je cierne ani biele ..
ja tiez pojdem vyse hodiny peso na anglictinu s malou .. akurat neremcam pretoze viem aj opacny pohlad
tot asi tak vsetko ![]()
To je dost velký rozdíl víš, jít pěšky na nějakou aktivitu, kterou můžeš případně i zrušit a nic hrozného se nestane nebo se nemoct dostat k lékaři, kterého nutně potřebuješ!
Příspěvek upraven 13.06.11 v 09:08
Nepochopila jsem, proč jim soud zakázal stávku jako takovou. Na tu právo jistě mají a určitě všichni jeden den bez dopravy zvládneme, pokud ovšem budeme mít možnost dopravit se do práce, k lékaři, do škol atd. vlastním autem, taxíkem atd. Soud měl hlavně zakázat ty blokády, četla jsem hned několik názorů právníků, že ty blokády jsou nelegální a to jak v mezích zákona o stávkách tak i v mezích zákona o shromažďování.
Prostě nemají nejmenší právo bránit mi dostat se někam vlastním autem!
Princess píše:tak to sa stazuj konkretnemu odborarovi co ja s tym mam .. snazila som sa len ukazat ze nic nie je cierne ani biele ..
mozem to zrusit a prist o peniaze .. to je fakt
a ?
autom bude mozne sa dostat k lekarom, neverim ze cela praha prestane uplne fungovat a hlavne ma to tema uz absolutne nebavi ..
ja nie som zastupca odborov tak mi s tym dajte pokoj ![]()
co ja s tym ze to niekomu vadi ?? stazujte si ludom co s tym nieco mozu urobit .. ![]()
Princess píše:
Nepochopila jsem, proč jim soud zakázal stávku jako takovou. Na tu právo jistě mají a určitě všichni jeden den bez dopravy zvládneme, pokud ovšem budeme mít možnost dopravit se do práce, k lékaři, do škol atd. vlastním autem, taxíkem atd. Soud měl hlavně zakázat ty blokády, četla jsem hned několik názorů právníků, že ty blokády jsou nelegální a to jak v mezích zákona o stávkách tak i v mezích zákona o shromažďování.
Prostě nemají nejmenší právo bránit mi dostat se někam vlastním autem!
zakazali im to lebo sa ich boja.. opakuje sa situacia zo slovenska.. urobili to iste zelezniciarom a nakoniec ustavny sud rozhodol ze toto opatrenie nebolo v ramci zakona .. ale takto budu protesty akurat silnejsie..
ano suhlasim ze by bolo lepsie neblokovat silnice , otazka je co dokaze natolko upozornit na tu stavku ..
![]()
si myslim ze maju obavy ze inak by si protestu nik ani nevsimol
![]()
pata308 tak o peníze příjdou všichni, co se nedostanou do práce, nebo alespoň většina, protože ne každý dostane dovolenou, živnostníci prostě přijdou o zisk. Psalas, že neremcáš, takže je ti asi jedno jestli přijdeš o peníze nebo půjdeš hodiny pěšky. Já zas jen říkám, že tohle se ještě skousnout dá, přijít o výdělek za jeden den, o peníze za zrušený kroužek atd., ale že se skousnout nedá, když se nedostanu k lékaři. Kéž bys měla pravdu v tom, že dostat se k lékařům atd. možné bude, ale když hlásí, že blokády budou ještě drsnější než původně plánovali tak tomu nevěřím. Ano, bude možné jet jinudy, ale to budou takové zácpy, že se stejně nikdo nikam nedostane.
A hlavně si myslím, že pokud by 24 hodin nikde v republice nejela žádná doprava, tak by si toho sakra všichni všimli. Jinde v Evropě jsou také stávky, ale vždy zajistí alespoň minimální servis. Tady nepojede opravdu vůbec nic, takže je to mega stávka, které si nelze nevšimnout a nějaké blokády a tedy omezování osobní svobody ostatních občanů je naprosto zbytečné.
Princess píše:
pata308 tak o peníze příjdou všichni, co se nedostanou do práce, nebo alespoň většina, protože ne každý dostane dovolenou, živnostníci prostě přijdou o zisk. Psalas, že neremcáš, takže je ti asi jedno jestli přijdeš o peníze nebo půjdeš hodiny pěšky. Já zas jen říkám, že tohle se ještě skousnout dá, přijít o výdělek za jeden den, o peníze za zrušený kroužek atd., ale že se skousnout nedá, když se nedostanu k lékaři. Kéž bys měla pravdu v tom, že dostat se k lékařům atd. možné bude, ale když hlásí, že blokády budou ještě drsnější než původně plánovali tak tomu nevěřím. Ano, bude možné jet jinudy, ale to budou takové zácpy, že se stejně nikdo nikam nedostane.
A hlavně si myslím, že pokud by 24 hodin nikde v republice nejela žádná doprava, tak by si toho sakra všichni všimli. Jinde v Evropě jsou také stávky, ale vždy zajistí alespoň minimální servis. Tady nepojede opravdu vůbec nic, takže je to mega stávka, které si nelze nevšimnout a nějaké blokády a tedy omezování osobní svobody ostatních občanů je naprosto zbytečné.
pozri ja fakt hovorim len to ze to poznam aj z opacnej strany ked uz odborari nemali inu moznost ako blokadu silnice aby upozornili na nespravodlivost ktora sa diala .. moj otec bol v cele tych ludi a som presvedcena ze to bolo az po vycerpani vsetkych ostatnych moznosti.. predpokladam preto ze ani cesky odborari nerobia tuto mega stavku koli tomu ze sa im to paci ale preto ze uz nemaju ine vychodisko..
sama patrim medzi zivnostnikov a teda ma trapi usly zisk .. ale remcat treba na to ze vlada nebola ochotna slusne jednat a oni dopustili a zapricinili tuto blokadu .. myslim si ze sposob dorucenia sudneho rozhodnutia nebol uplne spravny a ferovy krok ..
z vlastnej skusenosti viem ze odborari nech robia cokolvek, nebudu pochvaleny za pracu.. ked by do blokady nesli, ludia budu mat pocit ze sa nepostavili na ich stranu a nesnazili sa vybojovat pre nich lepsie podmienky ked blokadu urobia naseru ludi ktorych tym obmedzia ..
![]()
nemozem tusit co sa odohrava na ich zasadnutiach a ake su dovody blokady ciest , ale viem ze zial ja s tym nic neurobim a aj ked odborari nestavkuju za mna tak na nich nemam chut kydat hnoj ![]()
Tak hnůj na ně nikdo nekydá, to co dělají je prostě v rozporu se zdravým rozumem, nemají na to právo, možností mají víc a omezovat naší osobní svobodu mezi ně nepatří. V tom, že nemají jinou možnost než blokovat silnice a ohrožovat slušné lidi na životech s tebou nesouhlasím a nikdy souhlasit nebudu. Mohou omezit dopravu třeba na více dní nebo cokoliv jiného, ale toto to je opravdu moc. Každý má právo na svůj názor, beru, že to vidíš jinak než já, už jsme si to myslím vysvětlily dostatečně, stejně nic nevyřešíme. Uvidíme co přinese čtvrtek.
Navíc nikde není napsáno, že horníci, hutníci a řidiči musejí tuto práci dělat až dodůchodu. Je to nejspíš proto, že se odmítají naučit cokoli jiného. Kamaráda po uplynutí expoziční doby propustili ze šachty - dneska dělá stavební klempířinu a sádrokartóny. Já pracuju v provozu, který se dost blíží hutnictví. A taky počítám s tím, že mně zdraví nedovolí dělat toto až do důchodu. Tak siholt najdu něco úměrného věku a zdravotnímu stavu. A že mě nebudou chtít jako zaměstnance? To by nechtěli i tak. No tak si holt zařídím živnost… ![]()
Princess píše:
Tak hnůj na ně nikdo nekydá, to co dělají je prostě v rozporu se zdravým rozumem, nemají na to právo, možností mají víc a omezovat naší osobní svobodu mezi ně nepatří. V tom, že nemají jinou možnost než blokovat silnice a ohrožovat slušné lidi na životech s tebou nesouhlasím a nikdy souhlasit nebudu. Mohou omezit dopravu třeba na více dní nebo cokoliv jiného, ale toto to je opravdu moc. Každý má právo na svůj názor, beru, že to vidíš jinak než já, už jsme si to myslím vysvětlily dostatečně, stejně nic nevyřešíme. Uvidíme co přinese čtvrtek.
tak tak
uvidime a aj tak s tym nemozme my nic urobit ![]()
Jura007 píše:
Navíc nikde není napsáno, že horníci, hutníci a řidiči musejí tuto práci dělat až dodůchodu. Je to nejspíš proto, že se odmítají naučit cokoli jiného. Kamaráda po uplynutí expoziční doby propustili ze šachty - dneska dělá stavební klempířinu a sádrokartóny. Já pracuju v provozu, který se dost blíží hutnictví. A taky počítám s tím, že mně zdraví nedovolí dělat toto až do důchodu. Tak siholt najdu něco úměrného věku a zdravotnímu stavu. A že mě nebudou chtít jako zaměstnance? To by nechtěli i tak. No tak si holt zařídím živnost…
Juro ty jenom machrujes, ono bez rodiny proc take ne, to se to mluvi
Koho zajima, hazim odkaz na on line rozhovor s odborarem Duskem, moc se mi libi jeho reakce a odpovedi
http://www.tyden.cz/…_204415.html
mmonica píše:
Koho zajima, hazim odkaz na on line rozhovor s odborarem Duskem, moc se mi libi jeho reakce a odpovedi
Tak mě jeho odpovědi naopak fakt děsí ![]()
janine24 píše:mmonica píše:Tak mě jeho odpovědi naopak fakt děsí
Souhlas. Jeho odpovědi jsou na ![]()