Neplatiči v našem vchodě a přeplatek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2670
26.1.10 13:03

neplatiči

Dobrý den,
vlastníme nový byt a včera jsem se dozvěděla ,že v našem vchodě je zhruba polovina neplatičů. Nevím jak toto řešit? My máme velký přeplatek 15 tis. a někdy i více a pak na něj musíme i čekat půl roku a za tu dobu by ten přeplatek vydělal zase další penize.Nevím co dělat dál jako spolumajitel společných prostor a pod. Proč musím dělat sponzora neplatičům z našeho vchodu ?

Správcovská firma to už začala řešit soudně a exekučně. Se sousedy jsou super vztahy ,ale teď nevím kdo je ten neplatič a nevím jak se teď chovat ke všem sousedům.

Psala jsem správcovské firmě tak uvidím co mi odpoví.

Příspěvek upraven 26.01.10 v 13:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neprihlasena kattkka
26.1.10 13:12

Nepalko,pokud mas byt v OV tak teoreticky by to mohl rict kdo jsou ti neplatici predseda druzstva.Vam jako lidem kterych se to tyka.U nas to tak bylo.

• Citovat
  • Upravit
4232
26.1.10 16:16

My jsme tohle řešily v předchozím bytě. Novostavba, spousta malejch bytů, který zkoupili spekulanti na pronajímání. Tudíž si mysleli, že prostě nebudou platit zálohy. 5ešilo se to dost dlouho, až došlo taky k exekucím a protože nechtěli přijít o byty za dva miliony, tak dluhy zaplatili. Ale táhlo se to fakt dost dlouho a to proto, že se musely předělat stanovy, aby stačilo pouze 65% lidí, kteří se pod to rozhodnutí, dát to k soudu připojí. Problém byl, že jsme se nikdy nedokázali všichni sejít.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
14.4.16 22:07
@neprihlasena kattkka píše:
Nepalko,pokud mas byt v OV tak teoreticky by to mohl rict kdo jsou ti neplatici predseda druzstva.Vam jako lidem kterych se to tyka.U nas to tak bylo.

staci si vyzadat ucetni denik a bankovni vypisy a tam najdes kdo plati a kdo ne celkem snadno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí