Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Absolutně souhlasím s Mondou. U Matýsků jsem poměrně nová, ale vyhovuje mi, že se deníčky nezabývají pouze snažením, ale probere se kde co. Aspoň to odvede myšlenky od přemýšlení, jestli se to tenhle měsíc konečně povedlo nebo ne. Moje kamarádka, která otěhotněla dost nečekaně, musela shánět a zařizovat bydlení až v dost vysokém stupni těhotenství a litovala, že to nestihli dříve, když měla víc času, energie i peněz. Tak proč to neudělat včas. A zařizování bydlení by mělo být zábavou, i když to dá spoustu dumání, aby všechno bylo funkční, hezké, účelné a aby na to stačily naškudlené penízky. O to víc, když jich není moc. Tak proč se na tohle téma nepobavit s ostatními
Víc hlav víc ví, my jsme si třeba pořídili část nábytku podle rady mojí kamarádky. Nedrbat s ní o zařizování bytu, tak jsme o té firmě vůbec nevěděli. Využít zkušeností ostatních, na tom není nic špatného a už vůbec ne snobského ![]()
A víc peněz = prázdný kočárek, k tomu skutečně nemám slov. ![]()
Dáša
holčiny víte co? vykašlete se na nějakou anonymku, je to závistivá holka, která nemá potuchy , co to je mít problémy s otěhotněním. přeci si nezkazíme takový krásný sluníčkovský den, nevím jak vy, ale já sedím v kanceláři a je mi docela příjemně na duši, slunce svítí a je příjemně venku, a ještě k tomu mám tento web na kterém listuji, a hlavně snažím se nějak pomoci mými zkušenostmi ostatním, a ostatní zase pomáhají mě. takže holčiny, závistivka je jen závistivka, ale my jsme dobrá parta jak napsala jedna z nás, máme e-přítelkyně, a to je dobře takže holčiny snažilky, přeji všem co nejdříve //
Proč píšu do diskusí? Protože tohle je diskuse! Ve vašem deníčku by se jistě můj komentář záhadně ztratil při cenzuře. Dík, že se mi podařilo vás vyburcovat aspoň pro dnešní odpoledne. Třeba konečně přijdete na to, že teploměrem mezi nohama si dítě neuděláte. Jo, snažilky, nezapomeňte si potom udělat tak na hodinu stojku, podložená prdel je málo ![]()
tak anonymko, ty jsi musela mít stojku asi celý život, protože tak praštěnou holku, jsem ještě nezažila, a měla by ses hodně stydět, dělat si srandu z nás snažilek, ale neboj se jednou na tebe taky dojde, a sama na svou kůži poznáš proč tento web je? uvidíš!!!!!!!!!!!!!!!
Tak naše milá anonymka začala relativně přijatelnou (i když nesmyslnou) kritikou, ale teď už se dostává k ubohosti a to je docela smutný.
Drahá anonymko, myslím, že není nutný být takhle jedovatá, někomu můžeš těmahle slintama vážně ublížit.
Možná bude lepší, když přestaneš exhibovat svoji sprostou povahu a budeš alespoň trochu lidská, co ty na to?
je to od tebe hnusné anonymko, měla by jsi se hodně stydět a hlavně by jsi měla mít svědomí, jsi hodně sprostá, jdi otravovat nějaký jiný web, a nás nech na pokoji, upřímně tě lituji, to se ani nedivím, že tě všechny přítelkyně zradily, ty nejsi normální, jsi usmolená holka, která si myslí, že zežral svět, ale já ti něco povídm, taky jsme znala holčinu, a ta to záhy pochopila, že se musí chovat jinak, nebo bude sama a žádné přítelkyně nebude mít, tak se taky podle toho chovej !!!!!!!!!!!!!!! styď se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
víš co sobecká anonymko, měla by jsi sis otevřím sama webové stránky, určitě by jsi uspěla a zazářila, plodnost to je moje motto!!!!!!
holky snažilky, nenecháme si zkazit den jednou z pyšných holek. jsme tady pro to, abychom byly psychicky v pohodě , tak holčiny dáte mi snad za pravdu.
Souhlasím s tebou, jsem v naprostým klidu.
Koukám, Zdenčo, že jsi z Třebíče? To bydlíme kousek od sebe ![]()
holčiny, já mám z vlastní zkušenosti motto, že když to dotyčný nepozná na vlastní kůži, tak neví vůbec co to je natož aby věděl jaké to je! tak se nedivte, že přijde některá z těch myslících anonymek, které se nám posmívají a při tom ještě dost hnusné a sprosté, ale na ně někdy taky dojde, nebojte se. hlavně buďte v pohodě, to je základ, a potom to chce svůj čas, vím je to těžké a mě se to těžko píše, ale nic nám nezbývá a taky máme tento skvělý web, a to nám dodává tolik energie, takže holčiny buďte ok
pájo vidíš jak svět je malej, hahahah tak to je hezké, opravdu je to blízko, jsi taky snažilka, nebo už těhulka? máš nějaké problémy, jestli můžeš tak mi napiš, můžeme si říci informace jak a proč? a hlavně co s tím dělat?
Jé holky, já chodila do Morávek na gympl!
anonymko, posledním komentářem jsi jasně dala najevo, co bylo tvým cílem! jsi vážně chudinka, že se takto bavíš a jinak to neumíš!!! raději se starej o své děti, ty tvoji péči potřebují více než my, aby od tebe nechytili ten vulgarismus.!!
predstav si že já jsem dokonce nesnažilka a taky jsem s holkama u Matýsků a div se, hlavně se s nima mám co psát.
Ahoj holky,
nedá mi to , abych nereagovala na reakce „blbý“ anonymky ! Holka, fakt nevím co si mám o tobě myslet. nevím jak můžeš říct, že nikomu nezávidíš, když to z tebe přímo čiší !!!!!
Takové reakce nejsou normální a měla by jsi se za to stydět. Vedu taky jeden snažilkovský deníček a s holkama si tam povídáme o všem. O problémech, starostech, radostech a zklamání. je to moc fajn, když si můžeš takhle s někým popovídat. A kecy typu, že už nevíme co bychom si daly do bytu jsou fakt ubohý. Na začátku jsme se furt všechny bavily o TT, MS, BT , OVU atd. nebudeš tomu věřit, ale všechny co jsme tady na emiminu si moooc přejeme miminka. A to, že si chceme vylepšit bydleníčko a miminko přivést do krásného a útulného prostředí na tom přece není nic špatného. JE MI TĚ FAKT LÍTO. Nikdy jsem nebyla závistivá a tuhle vlastnost u všech přímo NENÁVIDÍM !!!! je kolem mě spousta lidí, kteří mají mercedesy, baráky s bazénama a mě to nechává klidnou. Přeju to těm lidem a nikdy by mě to fatk nežralo ve svědomí. Víš co by mě zajímalo ? Jeslti z toho můžeš vůbec spát !!!
zamysli se nad sebou. Předem Ti říkám, že mě necháváš klidnou a píšu to bez emocí. Řídím se totiž heslem, že mě může vytočit POUZE INTELIGENT ! ![]()
A JEŠTĚ PRO MATÝSKY
: Máte fakt super deníček a at vám to hodně dlouho vydrží !!!
Je tady spousta závistivejch lidí, kteří to nikdy nepřekousnou, ale s tím se musíte smířit
A holky.. klidně se dál zabývejte dlaždičkama, podlahama, dveřma , BT, OVU atd !!!
DRŽÍM VÁM VŠEM PALCE, ABY VYTOUŽENÝ MIMÍSEK BRZO PŘIŠEL ![]()
Páá Kačka