Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky od Matýsků!
Nenechte se otrávit nějakou ubohou anonymkou.Má asi patent na rozum
.
Nějak mám pocit,že nezapadám do jejích představ.Jsme na tom podobně jako Juanča,manžel dělá přesčasy,splácíme hypotéku,úvěr ze stavebního spoření,ale přesto máme byt v kategorii lehčí nadstandart.A přitom máme zdravou holčičku.
Kamarádek mám myslím dost,scházíme se dost často,máme podobné problémy.Přesto si najdu čas na emimino,najdu tady spoustu rad a když mám nějaké trápení,moc mi pomůže podpora,kterou si tu navzájem předáváme.
Tak se přestaň užírat,ty chytrolínko,jedna kamarádka přece není vzor všech ostatních.
Jo a v koupelně máme dlažbu za 17 tis.,je moc pěkná
.
Ahoj Hanka od Šulánka a Veroniky
tak ked sa hana zana pochvalila s kupelkou tak ja sa pochvalim s kuchynou -ma vysla na niakych 4000euros-tak a nech ta porazi anonymka jedna zavistliva
:
Nic proti, děvčata, ale kdo řekl, že mám odrbanou kuchyň, starou plesnivou koupelnu a ztrácím kamarádky? Vy jste pěkně trhlé. Možná byste si některé z vás měly dýchnout do igelitového pytlíku a pak to čuchat. Myslím, že byste se dost rychle otrávily tím jedem který z vás táhne na sto honů. Na začátku jsem v klidu napsala svůj názor a vy jenom provokujete a nadáváte, jedule!!!!! Vy jste se tu začaly chlubit svýma majetečkama a hnízdečkama a ani jednu z vás nenapadne že bych na tom mohla být úplně stejně jak vy. Nejste takové všechny a podle vašich reakcí bych mezi váma našla tak 2 holky, co by stály za přátelství, jinak jste tu sprostá sebranka co si nevidí do huby. A vůbec, pojďme ven..... .
Teda konecne jsem se dopatrala k puvodnimu komentari zavistlive anonymky.
![]()
Vubec nejde o to kde bydlis ale s kym. jasne ze 1izb byt je pro 4 osoby maly. Ale zalezi o jaky osoby jde. S nekteryma lidma by jsem nebydlela ani v jednem dome.
Znam par lidi kterych prilisne materialni potreby dohnali do silenstvi, tak si na to davej bacha.
Jo, moje cestina je taky dost zla, ale zato jsem spokojena se svym zivotem. ![]()
danka
nevim, to by si ten svuj komentar musela napsat jinym spusobem aby nekdo stal o pratelstvi s tebou. ![]()
d.
nikto sa ty nicim nechvalil -jednoducho sme kazda napisala ako byvame nev
idim ze by z nas ani jedna pisala ze ma bazen alebo vilu.
a jedna vec -preco sa nepodpises preco sa schvavas pod anonymom -vylez na svetlo nrch ta vidime nikto ti nenapisal ze mas odrbanu kuchynu-ty sama si sa vyjadrila a ako si napisala „pod me ven“ tak sa podpis alebo napis nieco o sebe -boze ja keby som ta dostala do ruk -ale aspom si mi pomohla ze si mi zvysila adrenalin a presla ma chripka-ak ma zas nieco lapi tak sa ti ozvem a dufam ze prides zas s niakou blbostou a urazkami
No, milá anonymní, já myslím, že o jedu by jsi ty mohla povídat dlouho a dloooouho, protože z tebe přímo odkapává. Jen si znovu přečti svůj příspěvek o teploměru a uznej, že to je naprosto skvělá ukázka jedovatosti. A divíš se, že jsi všechny naštvala? Takový sprostý a vážně nechutný řeči ani jinou odezvu mít nemohly.
Toť vše, co se dá na tvoje „názory“ říct.
Pavla.
Tfůůůůůj, to je jedovatý deníček. Ze všech stran! Nebylo by na škodu aby anonymka přestala opruzovat a kdyby se Šárce podařilo ho smazat.
Ahoj holky..
hledala jsem nějaký svůj starý příspěvek ohledně neplodnosti.., chtěla jsem se pochlubit s miminem..(pravda, od té doby trochu povyrostlo- 4 roky
a začetla jsem se do diskuze s „anonymkou“ .. síla..
Ale ztotožňuji se s odpovědí s Pajou…
Tak se holky snažte, jednou se to přeci musí povést ( jak mimčo, tak novej medak v garaží..ale stojí to nějaké odříkáni
![]()
Holky, docela se Vam divim, ze vubec reagujete na prispevky anonymky
Ja byt Vama, tak to prejdu, pac takovych tu bylo a bude, ze nema cenu se kvuli tomu rozcilovat.
Mila anonymko, nevim jak se Vam podarilo met deti, ale byt i ten teplomer v zadnici, jak tak n ejak tu pises, je pro nekoho , kdo se snazi dlouho jedine plus v tom dlouhem snazeni a ze ty jsi ztratila kamaradku, ktera si hold uziva nabyteho jmeni je tva vec a stejnak tim nic nevyresis, nekomu je hold dano met vetsi jmeni nez jiny, nedko pracuje od nevidim, do nevidim a nekdo jen luskne prstem a ma vse na co si vzpomene, ale proc jim to zavidet nebo se do nich obouvat, nekteri ten zivot muzou met horsi nez ty
Tim ti chci rict, ze kdyz uz chces reagovat na nejkaky podnet, ktery te rocilil, tak ale s chladnou hlavou apadnyma argumentama a ne s takovou ironii jak ty, sorry ![]()
Vsem snazilkam preji hodne stesticka
i tobe anonymko , i kdyz to co jsi tu predvedla,je docela masakr ![]()
Cau Jasmino,
asi jsi nepochopila kdo je kdo. Ja Petkaa, jsem domis, jsem sem kdysi chodivala.. neplodna, nestastna…a chtela jsem se podivat na stare prispevky a nebo co je noveho, po tak dlouhe dobe, nebot jsem neco hledala na googlu a vybehlo mi emimino a nejaka diskuze a ja si vzpomnela na tento web. Jenze jsem zapomnela nick (Petkaa) a pouzila jsem muj obvykly na jinych domenach - domis.. Rozhodne nejsem Anonymka, ktera psala ten blaznivy prispevek a rozpoutala ohnivou diskuzi!
Anonymni píše:
jako reakci a snažilkovský deníček. Myslela jsem si, že holky, co jsou tady, jsou obyčejné ženské s dětma a běžnýma strarostma, ale díl o zařizování bydlení mě nějak vyvádí z konceptu. To, jaký dlaždičky si dám do které ze svých koupelen, co dám do kterého dětského pokoje… . Starosti snažilek…? Devčátka, zamyslete se. Co mají dělat ty holky, které na to prostě nemají a bydlí třeba se dvěma dětma a manželem v garsonce? Ne že bych byla nepřející a škodolibá, ale jediné, co mne v reakci na váš snobský deníček napadá je: Čím větší snob, tím míň dětí. A snad proto my, obyčejné holky z garsonek nemáme problémy s otěhotněním. Zamyslete se nad tím, než se nastěhujete do svých úžasných vilek s bazénem, saunou a vířivkama!
Od: (snad závistivá) Anonymka
Tak sem nelez ty krávo
![]()
No to je síla
Myslela jsem si,že tahle diskuze je tu proto,abysme se vzájemně podporovali a ne se hádali
Holky kašlete na ní, asi závidí
Já nejsem žádná zbohatlice,ale nechápu,proč někdo „z garsonky,co s otěhotněním problémy nemá“ čte naše deníčky ![]()