Neplodnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
17.3.04 15:09

Ahojky holky, je tady někdo z Prahy 4 nebo okolí? Bydlim krátce kousek od Hájí, snažilkou jsem teprve od ledna, docela mne to děsí, už dvakrát skoro o 10 - 15 dní opožděná menstr a nakonec zase přišla.. :o( tentokrát jen na dva dny a konec, ale test s jednou / mne utvrdil že zase nic.. :o(( Tak si jen smutně listuju stránkami a dozvídám se že v tom nejsem sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
17.3.04 15:11

Milá zlatá Anonymko,
nepřipadáš mi jako nějaký polointeliget (už třeba jenom proto, že jsi se naučila pracovat s netem a zorientovala se na E-miminu), jenom mám pocit, že tě něco moc vytočilo a ty nevíš kde by sis vylila zlost. Škoda, že jsi nepřišla v pohodě pokecat do některého deníčku. Bez zbytečných tvých negativních emocí by ti jistě nejedna z nás napsala svůj názor na tvé problémy. Víc hlav víc ví. Měj se a zklidni si hormony, nic se nejí tak horké, jak se uvaří.
PS: Tvoje poznámky na snažení snažilek jsou moc smutné a vůbec ne vtipné, nebo hodny inteligentní lidské bytosti.
 Radka

• Citovat
  • Upravit
659
17.3.04 15:16

Neplodnost

Já jen zírám, ale holky, dobře jste tu chudinku ohodnotily. Tak tedy ještě můj názor : Setkala jsem se naštěstí jen s několika zlými a závistivými lidmi, byla jsem dlouho naivní a nechápala jsem, komu jsem ublížila. Pak mi jednoduše došlo, že to bude v nich. Peníze nikomu z nebe nepadají, všichni se snažíme, jak to jde. Tihle lidi např. nechápou, že podnikání přináší žádné dovolené, žádné víkendy, neustálé počítání, co poplatím, co zbyde a po práci padáte. Na druhou stranu už jen trošičku přeskočíte průměr, je zle! Pokud se někdo snaží v práci, aby dobře zajistil rodinu, měl hezké bydlení a mohl si pořídit děti do duševní pohody atd., to se Ti anonymko nelíbí? Nejde tady o žádné chlubení, prostě o pokec, protože to s tématem souvisí.
Upřímně Tě lituju, zkus sama něco dokázat, být na sebe pyšná a pak možná porozumíš. A děti? Budeš koukat, ale já Ti je přeju.
Ještě bonbónek jen pro Tebe: Mám Mercedes. :-)))))))))
Pavlína
P.S. Holky klid, ona nespí, my jo. Ale že mě nas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
17.3.04 15:26

vidím holčiny, že jsme opravdu jako velká rodina, nedáme jedna na druhou dopustit, chtěla jsem vám poděkovat, moc mi přidáváte sílu
 zdenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
17.3.04 15:28

Teda anonymko, vubec nechapu, jak si muzete dovolit vyjadrovat se ke snazilkovskym denickum, kdyz evidentne vubec nemate tuseni (ani hodne vzdalene), co vsechno snazilky zazivaji, co je trapi a jak moc nekdy potrebuji zapomenout na opakujici se zklamani! Stydte se!!!

Holky od Matysku, ja sice chodim k Monticce, ale taky tam resime ruzna temata a navic tema bydleni mi vubec neprijde vzdalene od deti. Vzdyt kazdy zivy tvor se snazi zaridit hnizdecko pro svoje potomstvo. Tak nevim, proc byl mel byt zrovna clovek vyjimkou (alespon Homo sapiens sapiens - clovek moudry). Nenechte se nejakym anonymem vytocit, vas denicek je moc fajn a jiste plni svuj ucel, stejne jako vsechny ostatni.

Preju vsem snazilkam brzo miminko!

Bohunka

PS: Pro jihomoravske kolegyne: Ja pochazim z Trebelovic, to je ale nahoda, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
17.3.04 15:34

Vy se tu seznamujete ostošet, nebylo by možná od věci udělat nějaký seznámek odkud která z nás je, ať se nemusíme pracně hledat. Já jsem z Přerova a na nikoho z blízkého okolí jsem tu ještě nenarazila. Nebylo by fajn zadat do vyhledávání Přerov a vyjely by mi tu všechny maminky přerovačky? Jé, já si to chci ulehčit… . No, možná kdybyste mi poslaly svoje iniciály, tak bych se toho kliďánko ujala :wink: a seznámky pak rozešlu. Co vy na to?
 Radka

• Citovat
  • Upravit
22
17.3.04 15:43

holčiny souhlasím s radkou, já jsem na netu emimino asi 3 měsíce, a dneska jsem se seznámila s holčinou která bydlí blízko mě, tak to si myslím, že by nebylo marné něco udělat takovéto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
17.3.04 15:56

Neplodnost

Ještě milá anonymko
ráda bych Ti řekla něco o přátelství. Kamarádka je ta, s kterou zažívám
strasti i slasti, víš. Když si moje kamarádka koupí nové auto, mám radost s ní a jdeme to oslavit. A když potratí, spolu to obrečíme, hodiny telefonujeme,prostě si děláme vrby navzájem. TO je přátelství. Se svým přístupem jich v životě hodně ztratíš.
A pastelové barvičky na zeď stojí asi o pajdu víc, než bílé :-))))

Pavlína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.3.04 15:56

To by bylo super… já tu ještě na nikoho z blízkého okolí, blízkého mému věku a mému trápeníčku nenašla… :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
17.3.04 16:04

Ahojky!
Ja teda nemuzu uverit vlastnim ocim. Pravdepodobne budu nejakej uplnej exot, protoze miminko mam a zaroven nemam penize a s manzelem i cerstvou dceruskou bydlime v jednom pokoji v byte mych rodicu. Jsme zadluzeni az po usi (za to si ale muzeme sami-jsem realista) a zaroven se nam dlouho nedarilo pocit mimiska (trikrat jsem samovolne potratila). Jsme chudi a zaroven mame vetsinu pratel v situaci, kterou by jim anonymni pisatelka jiste velmi zavidela. Ale my jim to prejeme, prave proto jsou nasimi prateli. A prejeme to taky vsem ostatnim. Kdyz je clovek sikovnej a poctive si vybuduje pekne hnizdecko pro sve potomky, tak mu to prejme a nezavidme. A nebo zavidme, ale to, ze vubec neco takoveho dokazal (jak bys anonymko mluvila, kdybys mela spoustu penez treba zdedenych? Asi bys v tu ranu byla na opacne strane teto debaty, co?). V dnesni dobe to totiz vubec neni jednoduchy. Jak jsem psala, nemame sice moc penez, ale jsme daleko bohatsi, nez snazilky, co je maji. My totiz mame zdrave a krasne miminko a to je obrovsky bohatstvi.
Tak se tim nikdo nevzrusujte a myslete na to, jak to bude krasne, az si poprve pochovate sveho maleho drobecka. A je jedno, jestli to bude v garsonce bez koupelny nebo v tripatrove vile se trema koupelnama.
Drzim pesticky, at je miminek porad vic a vic…a ono bude, kdyz budou jejich budouci maminky v pohode :wink:
Lucka a Nikolka (9 dni)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
17.3.04 16:13

No páni to je sranda!!!Tak paní anonymko jestlipak jste chodila do školy?A jestli ano naučili vás tam podepsat se??To je taková slušnost víte??No a k tomu jestli jsme snoby,tak do toho je vám prdlačku!!!!Píšete že máte pěkný byt a 2 děti??No papír a počítač snese všechno tak snad to tak je.Ale určitě vám něco chybí???Tak co to asi bude?
Na všechno co mám jsem si vydělala a bylo období kdy jsem měla i 2 práce.
Jinak na váš názor se vůbec nikdo neptal a pokud se vám naše psaní nelíbí,nečtěte ho.Jak už tady někdo podotkl nám naše přátelství zcela vyhovuje.A vám není nic do toho jak která z nás bydlí,vy jste nám na to nepřispěla.Většina z nás bydlí tak jak mu vyhovuje.
A vy se zamyslete proč jste tak zahořklá??Copak vám to asi chybí?
 Binky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
17.3.04 18:31

Ještě jednou jsem si přečetla ty vaše moudra, anonymko.V 1.části vašeho komentáře píšete „my holky z garsonek“a ve 2. už píšete že máte krásný byt!!!!!
Tak jak ono to asi je????? :lol:
 Binky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
17.3.04 19:27

slacna alebo pani anonymkova-mas stastie ze mam chripku a nemma silu ani len tuknut do klavesnice inac by si sa o do mna dozvedela take veci ze az az -AK SA NIEKOMU NAS DENICEK NEPACI NECH TAM NELEZE
A aco sa tyka tych bytov a ostatnych veci -tak napr. ja robim osem hodin denne ,moj muz od rana do vecera ako hovado -splacame hypoteku na byt co sme si vzali aby sme ho zariadili-viac elektrina inkaso a ostatne veci -tak ze aky prepych ,co mame take ze si chceme jedna druhej povedat ako si zutulnujeme byty,co je na tom zle ty koza jedna blba -MATYSCI NEDAJTE SA A DO NEJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.3.04 20:12

Ty „koza blbá“, práve takých ako ty som mala v úmysle sa zastať. Takých čo robia od nevidím do nevidím ako hovada a prdlačku majú, vieš?
Já si totiž žiju úplně v pohodě, konečně ve větším bytě, se dvěma zdravýma děckama. Kamarádek mám hodně, jenom ta jedna, co se jí tu tak zastáváte, nás opustila kvůli tomu aby si přilepšila na majetku… .
Vidím, že jste tady úžasná partička, jedna jak druhá a nemluvte mi tady o tom jesli jsem chodila do školy, nebo jak to tady některá z vás prezentovala, a podívejte se do pravidel pravopisu kde napsat jaké i. Některé z vás by neprošly 3. třídou základky.
Snažilkám zdar!

• Citovat
  • Upravit
950
17.3.04 20:29

jedine co ti mozem odporucit tak ist na cvokarnu a odpocinut si trochu
teba co zujima kolko robim a co robim ja som sa nestazovla ani nevychvalovala -ja som so svojim zivotom spokojna ale ty urcte nie
a dalej co ty mozes vediet co ja mam alebo nema ja tu neminiem rozpisovat ze konecne ma vacsi byt ved s teba ta zavist az razy ze ine si mozu dovolit a ty nie .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí