Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A proč si mu neotevrela a neřekla, ať laskavě jede domu? To si ho tam nechala 5 hodin dělat bugr?
Nebo neodjel ani po tvém vyzvání? Pak bych ho upozornila, ze budu volat policii, pokud se hned nezdekuje
@Anonymní píše:
Ahojte, jak by jste reagovali, kdyby váš známý přijel neohlasene ve 3 ráno k vašemu baráku a do 8 do rána tam zvonil, dobýval se a volal každých 20 minut na mobil ať mu otevřete? Bydlíme od sebe dost daleko a prej to bral dobre, jako překvapeni, ze se uvidíme. Osobně jsem to vzala dost spatne a nastvalo mě to. Co by jste dělali v mem případě vy? Děkuji
Zjistovala bych, co se stalo, zda nepotrebuje pomoc.
Urcite bych neignorovala od 3 do 8 mobil a zvoneni na zvonek.
Pokud by mi ve 3 rano rekl, ze prekvapeni a byl to dobry znamy, a nemohl uz odjet, ulozila bych ho nekam a sla spat.
No asi by se mi to nestalo. Kdyby nekdo ve tri rano zvonil s nejvetsi pravsepodobnosti bych otevrela a dle situace bych ho bud poslala pryc nebo pozvala dal. To si poslouchala 5 hodin zvonek a vyzvaneni mobilu a delala ze nic? ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte, jak by jste reagovali, kdyby váš známý přijel neohlasene ve 3 ráno k vašemu baráku a do 8 do rána tam zvonil, dobýval se a volal každých 20 minut na mobil ať mu otevřete? Bydlíme od sebe dost daleko a prej to bral dobre, jako překvapeni, ze se uvidíme. Osobně jsem to vzala dost spatne a nastvalo mě to. Co by jste dělali v mem případě vy? Děkuji
A otevřít tě nenapadlo? ![]()
@Anonymní píše:
A to jsi to zvonění prostě ignorovala? Nenapadlo tě, že se něco vážného stalo? Přijde mi to jako výmysl, tohle přece není možné.
Nemáme zvonek, takže by neměl na co zvonit… Ale jinak tedy pokud by to byl dobrý kamarád, tak mu mobil ve 3 v noci zvednu, pozvala bych ho dál, uložila a šla pokračovat ve spánku. Pokud volá ve 3 v noci pouze známý, tak vypnu zvonění a spím dál.
@Anonymní píše:
Tak záleží, co chtěl. Jestli chtěl ve 3 ráno pokecat, poslala bych ho někam. Volat mi může kdo chce, stejně má smůlu, zvonění mám vypnuté prakticky pořád, natož na noc. A zvonek nezvonit tak nahlas, takže těžko říct, zda by mě to vůbec zvonilo, ale otravovat 5 hodin? To jsi jako celou dobu dělala co?
Záleží jaký známý to je … pokud dobrý známý, nebo kamarád, tak bych samozřejmě otevřela / zvedla telefon a zjišťovala co se děje.
Pokud by to byl někdo, kdo se ozve jednou za uherák, tak bych ho po telefonu poslala rovnou do pr.dele.
No to muselo byt super pro sousedy, ja bezne slysim, ze kolem nekomu zvoni zvonek. Natoz v noci. Nechapu, proc jsi neotevrela a neposlala ho pryc.
známý přijel neohlasene ve 3 ráno k vašemu baráku a do 8 do rána tam zvonil, dobýval se a volal každých 20 minut na mobil ať mu otevřete …
Zakladatelka je zjevně troll. Holky, nechápu proč zde smolíte nějaké odpovědi.
Ty musis mit nervy ze zeleza, ja bych predpokladala, ze se neco stalo a otevrela bych. Kdyby na me vybalil „prekvapeni“, tak ho nekam ulozim a zpr.cam ho az rano. Nez to poslouchat 5 hodin.