Nepozvaná návštěva

Anonymní
9.12.23 13:02

Nepozvaná návštěva

Ahojte, jak by jste reagovali, kdyby váš známý přijel neohlasene ve 3 ráno k vašemu baráku a do 8 do rána tam zvonil, dobýval se a volal každých 20 minut na mobil ať mu otevřete? Bydlíme od sebe dost daleko a prej to bral dobre, jako překvapeni, ze se uvidíme. Osobně jsem to vzala dost spatne a nastvalo mě to. Co by jste dělali v mem případě vy? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20901
9.12.23 13:03

Poslal jej do pr*dele. Co jinýho. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21398
9.12.23 13:03

5 h v mrazu venku vyzvanel? To byl ozraly nebo zfetovany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.12.23 13:04

A proč si mu neotevrela a neřekla, ať laskavě jede domu? To si ho tam nechala 5 hodin dělat bugr?

Nebo neodjel ani po tvém vyzvání? Pak bych ho upozornila, ze budu volat policii, pokud se hned nezdekuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10865
9.12.23 13:05
@Anonymní píše:
Ahojte, jak by jste reagovali, kdyby váš známý přijel neohlasene ve 3 ráno k vašemu baráku a do 8 do rána tam zvonil, dobýval se a volal každých 20 minut na mobil ať mu otevřete? Bydlíme od sebe dost daleko a prej to bral dobre, jako překvapeni, ze se uvidíme. Osobně jsem to vzala dost spatne a nastvalo mě to. Co by jste dělali v mem případě vy? Děkuji

Zjistovala bych, co se stalo, zda nepotrebuje pomoc.
Urcite bych neignorovala od 3 do 8 mobil a zvoneni na zvonek.
Pokud by mi ve 3 rano rekl, ze prekvapeni a byl to dobry znamy, a nemohl uz odjet, ulozila bych ho nekam a sla spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
9.12.23 13:08

No asi by se mi to nestalo. Kdyby nekdo ve tri rano zvonil s nejvetsi pravsepodobnosti bych otevrela a dle situace bych ho bud poslala pryc nebo pozvala dal. To si poslouchala 5 hodin zvonek a vyzvaneni mobilu a delala ze nic? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33701
9.12.23 13:16
@Anonymní píše:
Ahojte, jak by jste reagovali, kdyby váš známý přijel neohlasene ve 3 ráno k vašemu baráku a do 8 do rána tam zvonil, dobýval se a volal každých 20 minut na mobil ať mu otevřete? Bydlíme od sebe dost daleko a prej to bral dobre, jako překvapeni, ze se uvidíme. Osobně jsem to vzala dost spatne a nastvalo mě to. Co by jste dělali v mem případě vy? Děkuji

A otevřít tě nenapadlo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
9.12.23 13:18
@Anonymní píše:

A to jsi to zvonění prostě ignorovala? Nenapadlo tě, že se něco vážného stalo? Přijde mi to jako výmysl, tohle přece není možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
9.12.23 13:22

Zavolat polici.
Host do domu, hůl do ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
9.12.23 13:30

Nemáme zvonek, takže by neměl na co zvonit… Ale jinak tedy pokud by to byl dobrý kamarád, tak mu mobil ve 3 v noci zvednu, pozvala bych ho dál, uložila a šla pokračovat ve spánku. Pokud volá ve 3 v noci pouze známý, tak vypnu zvonění a spím dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16334
9.12.23 13:42
@Anonymní píše:

Tak záleží, co chtěl. Jestli chtěl ve 3 ráno pokecat, poslala bych ho někam. Volat mi může kdo chce, stejně má smůlu, zvonění mám vypnuté prakticky pořád, natož na noc. A zvonek nezvonit tak nahlas, takže těžko říct, zda by mě to vůbec zvonilo, ale otravovat 5 hodin? To jsi jako celou dobu dělala co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15512
9.12.23 13:46

Záleží jaký známý to je … pokud dobrý známý, nebo kamarád, tak bych samozřejmě otevřela / zvedla telefon a zjišťovala co se děje.
Pokud by to byl někdo, kdo se ozve jednou za uherák, tak bych ho po telefonu poslala rovnou do pr.dele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65232
9.12.23 13:58

No to muselo byt super pro sousedy, ja bezne slysim, ze kolem nekomu zvoni zvonek. Natoz v noci. Nechapu, proc jsi neotevrela a neposlala ho pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
9.12.23 14:02
známý přijel neohlasene ve 3 ráno k vašemu baráku a do 8 do rána tam zvonil, dobýval se a volal každých 20 minut na mobil ať mu otevřete …

Zakladatelka je zjevně troll. Holky, nechápu proč zde smolíte nějaké odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
9.12.23 14:16

Ty musis mit nervy ze zeleza, ja bych predpokladala, ze se neco stalo a otevrela bych. Kdyby na me vybalil „prekvapeni“, tak ho nekam ulozim a zpr.cam ho az rano. Nez to poslouchat 5 hodin.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová