Nepravidelná menstruace

Anonymní
2.6.20 08:57

Nepravidelná má

Ahoj mám nepravidelnou menstruaci měsíc mám mám normálně a pak dva měsíce ms nedostanu pak ms dostanu 1 den slabou a druhý den nic, mám bolesti břicha docela silné než mívám a menstruace nepokračuje nevýte prosím čím to může bít? Je my 18 let a na Gynekologii sem ještě nikdy nebydla, poradíte my co mám dělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
2.6.20 09:00
@Anonymní píše:
Ahoj mám nepravidelnou menstruaci měsíc mám mám normálně a pak dva měsíce ms nedostanu pak ms dostanu 1 den slabou a druhý den nic, mám bolesti břicha docela silné než mívám a menstruace nepokračuje nevýte prosím čím to může bít? Je my 18 let a na Gynekologii sem ještě nikdy nebydla, poradíte my co mám dělat?

Jít na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
2.6.20 09:06

No nejvyšší čas navštívit gynekologii ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.20 09:06

To mě asi bez obědnání nevezmou že?

• Citovat
  • Upravit
53518
2.6.20 09:09
@Anonymní píše:
To mě asi bez obědnání nevezmou že?

Objednání stačí po telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.20 09:18

Děkuji troufám že to překonám bude my to nepříjemné tak mám obavy 😨 😨

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
2.6.20 09:25

Objednej se na gyndu, přiznávám, že mně překvapuje, že si ještě nikdy nebyla :think: Co pamatuju, tak mně mamka brala a to sem byla ještě na ZŠ :nevim:

• Citovat
  • Upravit
53518
2.6.20 09:28
@Anonymní píše:
Děkuji troufám že to překonám bude my to nepříjemné tak mám obavy 😨 😨

Zvykneš si. Není to zas tak hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
2.6.20 09:50

Daleko víc se bojím zubaře :lol: :lol: možná ti to bude nepříjemné, ale nic co by se nedalo přežít a po pár pravidelných kontrolách ti to už ani nepřijde ;) někteří mají časy i bez objednání, ale myslím že je určitě lepší si tam zavolat a domluvit si termín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.20 19:34

Děkuji za rady, a na co vše se vyptávají jen na poslední ms za tři měsíce my bylo řečeno a když sem MŠ nedostala tak musím znát starší datumy?

• Citovat
  • Upravit
3990
3.6.20 06:50
@Anonymní píše:
Ahoj mám nepravidelnou menstruaci měsíc mám mám normálně a pak dva měsíce ms nedostanu pak ms dostanu 1 den slabou a druhý den nic, mám bolesti břicha docela silné než mívám a menstruace nepokračuje nevýte prosím čím to může bít? Je my 18 let a na Gynekologii sem ještě nikdy nebydla, poradíte my co mám dělat?

Na gyndu, měla jsem to podobně.

5 týdnů, 5 týdnů a pak pauza tak 3-4,5 měsíce. Ve finále PCOS, syndrom polycistickych ovarii.

Neodkyvej nasazení hormonální antikoncepce na „srovnání cyklu“. To jsem tehdy udělala já a práva příčina mých potíží se našla o dost později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.11.24 00:04

nepravidelná menstruace

Dobrý den, je mi 18 let a mám 232 dní zpoždění (antikoncepci nemám ) a vůbec netuším co se děje občas mám křeče do podbříšku jako když by přicházela ale nic. U gynekologa jsem zatím nebyla protože je dlouhé čekání. Bojím se že bych mohla být neplodná nebo něco takového, prosím o rady co by to mohlo být

předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.24 09:11

@vivi571 nemusí to nutně znamenat neplodnost. Ale na gynekologii bych rozhodně zašla.

Odkud si? Např. můj gynekolog mě objednává max. do pár dnů, když je to akutní.
Po akutním mám prohlídku do týdne.
Je to gynekolog ve větším městě.

Pokud bych měla tolik dnů zpoždění, už bych tam byla dáávno nastoupena :roll: navíc 232 je fakt sakra dost, za tu dobu by tě doktor objednal už několikrát :nevim:
No a když máš bolesti…tím tuplem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria