Nepravidelná menstruace u dcery

28.3.21 20:14

Nepravidelná menstruace u dcery

Zdravím,
můžu se prosim zeptat?
Dcerka dostala menstruaci cca za tři měsíce by ji bylo 12 takze v 11.
Tedka ji je 13 let.
A ma nepravidelný cyklus.
Nedavno dostala menstruaci, az za 3 měsíce 8o.
Jinak normalně měla cyklus 34-56 dní nejdéle.
Je to normální?
Děkuji moc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2097
28.3.21 20:19

Já já sama to tak v pubertě měla. Menstruaci jsem měla někdy pravidelně jindy pak třeba co dva i tři měsíce. Do nějakých 17 mi doktor řekl ať to neřeším. Srovnala se mi až díky ha a pootm i po vysazení byla pravidelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15443
28.3.21 20:20

Normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
28.3.21 20:24

Je to normální za pár let se jí to srovná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
28.3.21 20:35

V jejím věku je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.3.21 20:51
@Problemováholka píše:
Zdravím,
můžu se prosim zeptat?
Dcerka dostala menstruaci cca za tři měsíce by ji bylo 12 takze v 11.
Tedka ji je 13 let.
A ma nepravidelný cyklus.
Nedavno dostala menstruaci, az za 3 měsíce 8o.
Jinak normalně měla cyklus 34-56 dní nejdéle.
Je to normální?
Děkuji moc. :kytka:

Je to normální. Proč se na to nezeptáš jejího pediatra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.21 20:58

Me se to nesrovnalo nikdy. Cyklus 20-50 dnu az do 30, kdy jsem v pohode otehotnela. Pak 10 let pravidelna ms, plus minus par dnu. Nyni je mi 40 a nastupuje menopauza. Bohuzel je to tak. Gynekolog taky koukal, ze tak brzy.

• Citovat
  • Upravit
alena1995
29.3.21 11:12

Vím, že tady všichni píší, že je to normální, ale moje 12ti léta neteř měla také dost nepravidelnou MS, třeba po 3 měsících a zjistili ji rakovinu. Nevím no, řešila bych s lékařem spíš než na eMimino.

• Citovat
  • Upravit
29.3.21 12:30

@alena1995 dobře děkuji Vám a budu si na to dávat pozor! Jinak chci dadat, že tahle 3 měsíční pauza byla vyjímečná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
29.3.21 22:28

@Problemováholka Tak to u neteře ne-e, ta měla během roka 2-3 MS a pak po roce se to začalo řešit a zjistili ji rakovinu. Ale i tak, člověk nikdy neví, že. :hug:

• Citovat
  • Upravit
13010
29.3.21 23:12

Nepřijde mi to neobvyklé, mě to začalo někdy ve 14 a půl a to stylem dvakrát do roka… :think:

za což jsem byla ráda, bo neskutečný opruz…místo vložek cosi jako brikety který klouzaly sem a tam :zed:…děs

já hubená, no, obrátím list, dvakrát ročně mi to vydrželo až do 18 pak se to vlivem stresu na nové škola ztratilo zcela a chodila jsem občas na vyvolávačky… :nevim:

občas to mladý holky mají, když to trvá déle, není na škodu se zajít poradit, ale hned bych se nehnala, holka dozrává, může to ze začátku takto být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.21 23:18
@Borrealis píše:
Nepřijde mi to neobvyklé, mě to začalo někdy ve 14 a půl a to stylem dvakrát do roka… :think:

za což jsem byla ráda, bo neskutečný opruz…místo vložek cosi jako brikety který klouzaly sem a tam :zed:…děs

já hubená, no, obrátím list, dvakrát ročně mi to vydrželo až do 18 pak se to vlivem stresu na nové škola ztratilo zcela a chodila jsem občas na vyvolávačky… :nevim:

občas to mladý holky mají, když to trvá déle, není na škodu se zajít poradit, ale hned bych se nehnala, holka dozrává, může to ze začátku takto být

Díky :kytka: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.25 15:31

Holky, nezkoušely jste nekdo pro dceru s nepravidelnou ms Gynex kapky? Pomohlo to? 17 let, u gyn. všecko v pořádku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi