(Ne)přibírání v těhotenství

418
4.3.12 18:51

(ne)přibírání v těhotenství

ahoj holky,jsem ve 22.tt a docela me desi,ze vubec nepribiram,na zacatku jsem zhubla dve kila,protoze jsem zvracela,takze vychozi vaha 86kg,pak 84kg a v poradne ve 20.tt opet 86kg,takze jsem na svoji vaze…vazila jsem se vcera a porad 86kg,neni to divne?ze jsem ve 22.tydnu a kila nejdou vubec nahoru???i brisko se mi nejak zastavilo a je porad stejne se mi zda… :,( mam z toho obavy,ale maleho hezky citim :srdce: jen to pribirani mi dela starost,myslim,ze ve 22.tt by aspon to kilo melo byt nahore…mela jste to nektera take tak????na dalsi ko jdu az 27.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
4.3.12 18:52

Do 20tt jsem měla nahoře asi jen dvě kila..nakonec 12, takže neboj, přijde to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
4.3.12 18:53

Tvoje počáteční váha je dost vysoká, tělo má odkud brát. Měla jsem to podobně. Neboj, na konci to ještě může nepříjemně naskákat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
4.3.12 18:53

Já jsem přibrala jen 4 kg za celé těhu. Na začátku jsem 5 kg zhubla aniž bych zvracela a pak jen 4 kg nahoru. Doktor řekl, že každý to má jinak :-) a vše bylo v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.3.12 18:55

já to tak měla do 25tt.
teprv pak jsem začla přibírat..ale nevim kolik protože se vážím jen na kontrolách..doma váhu nemám..ale jak říkim do 25tt jsem měla pořád stejnou váhu jako před těhu..přitom bříško vykouklo..tak nevim..dr. říkal že mě vyžírá zevnitr a má vše co potřebuje, ale přitom ani já nijak netrpím. Na kontrolách u obvodačky i zubaře v pořádku..

• Citovat
  • Upravit
220

Já na začátku zhubla víc - asi 7 kilo, takže jsem na konci těhotenství měla téměř stejně jako před otěhotněním. Měla jsem z toho trochu strach, ale doktorka mě uklidňovala, že miminko roste dobře. Miminko se nakonec k mému velkému překvapení narodilo nadprůměrně veliké - a hlavně úplně zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
to jsi me uklidnila,fakt me to desilo, rikala jsem si,ze aspon kilo,dve uz by mely byt nahore,uz kvuli mimcu…a kolik si pribrala celkove??nemyslim,ze je vaha az tak vysoka,ja jsem i vyskove dost vysoka na holku:)
jenny.fields píše:
Tvoje počáteční váha je dost vysoká, tělo má odkud brát. Měla jsem to podobně. Neboj, na konci to ještě může nepříjemně naskákat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
4.3.12 19:00
bartosicka píše:
to jsi me uklidnila,fakt me to desilo, rikala jsem si,ze aspon kilo,dve uz by mely byt nahore,uz kvuli mimcu…a kolik si pribrala celkove??nemyslim,ze je vaha az tak vysoka,ja jsem i vyskove dost vysoka na holku:)
jenny.fields píše:

Tak to jo :D No myslím, že 10kg to bylo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klementýnka
4.3.12 19:05

A proč bys musela příbírat? To není v těhotenství povinné, zejména ze začátku, navíc při váze 84 kg nějaké zásoby máš.

Já jsem ve 20 tt a taky jsem nic nepřibrala, moje „zásoby“ jsou o 30 kg menší.

Neboj, nabraná kila nejsou důkazem správně probíhajícího těhotenství. Důležitější je, že malého cítíš … :D

• Citovat
  • Upravit
784
4.3.12 19:17

Ahoj, já jsem 1. kg přibrala ve 24.tt Teď jsem ve 36.tt a mám celkem nahoře 7 kg :) Mimčo si z tebe vezme co potřebuje, pokud mu bude něco chybět, určitě ti to dá na jevo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
4.3.12 19:23

já jsem 23tt a taky jsem na výchozí váze jako před těhotenstvím, po 14týdnu jsem kvůli migérnám shodila 5kg, ty se mi tak nějak postupně vrátily a teď mi roste jen bříško a váha zatím ne, zacož jsem ráda. Jen mám strach, ať nic nic a pak najednou hup a X kilo nahoře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
4.3.12 19:42

Já jsem celkově přibrala 7 kg, držela jsem těhu cukrovou dietu, takže to bylo tím. Ale dr mi říkala, že přibírat nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
4.3.12 19:52

já zhubla v těhu 7 kg, nabírat jsem začala z toho schozenýho až tak 22.týdnu..a teď mám 6 nad svou váhu (34.tt) skočilo to nahoru během měsíce a půl…ale až kolem toho 30 tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.3.12 20:00

Hele neboj, ono se to rozjede. :mrgreen: Ve 22tt. jsem měla nahoře teda 4kg, ale šlo to pěkně pozvolně až do 30tt. Pak najednou hup a přibírala jsem asi i ze vzduchu. :P Během týdne 3kg apod. Nakonec jsem měla nahoře 20kg. Ale ono pokud máš nějaké tukové zásoby, tak tělo si má z čeho brát a zkrátka tolik přibrat v těhotenství ani nemusíš.

Příspěvek upraven 04.03.12 v 20:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.3.12 20:01

Buď jen ráda, že nepřibíráš :) Není se čeho bát,já neměla žádné bříško,přibrala jsem asi jen 4-5 kilo a to nakonci těhu. Malý měl 3,2 kg :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí