Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky..
od posledního potratu uběhlo pár měsíců a my jsme to začali zkoušet znova. Nemyslíme na to, neupínáme se na to.
Před 2 dny jsem měla docela bolesti v pravé části podbřišku.. přiřazovala jsem to nachlazení. Jelikož mě začala strana bolem vždy, když jsem šla na malou. Při „vypouštění“ měchýře se ta bolest stupňovala. Tak jsem si skočila do lékárny, kde mi dali léky na močák i na „desinfekci“ spodku. Jsou to takové průhledné gelové kapsle, zavádí se na noc (Globulus cum natrio).. v noci jsem se xkrát probudila, protože mi bylo, jako kdyby jsem byla plná vody.. no a teď? Jsem začala špinit.
Známá mi řekla, že jsem klidně mohla mít ovulaci.. včera jsem si dělala test na OVU a čárka byla.. den předtím jsme s partnerem zkoušeli štěstí. Ale dneska to špinění? Myslíte, že jestli se „zadařilo“, tak jsem to teď podělala? Je mi z toho fakt šoufl.. nevím co si o tom myslet.. další MS mám dostat za cca 18 dní..
Díky za každou radu
@pikola píše:
Nemysli na to, neupinej se na to
Neupínám.. bojím se. Nikdy se mi to nestalo..
Pri ovula i spinim bezne, je to znamka praskleho foliku a natriovky globule jsou naprosto neskodne po celou dobu twhotenstvi. Takze kliiid a nohy hore ![]()
Jestli se zadařilo, tak jsi ničemu neublížila, ptž ještě není zahnízděné.
Tyhle globule jsem brala i v těhotenství (gynekoložkou schváleno)
Jinak myslím, že řešíš a upínáš se až moc, ale neboj, ono to stejně vliv nemá ![]()
Taky jsem tyhle globule brala v tehotenstvi na doporuceni dr. Takze v pohode. ![]()