Agnucaston při nepravidelné MS

483
17.6.13 11:42

Agnucaston při nepravidelné MS

Taky by mě to zajímalo.. Dneska jsem byla u doktorky, protože mám nepravidelné a dlouhé cykly. Tak mi doporučila Agnucaston a nebo hormonální léčbu. Řekla jsem jí, že hormonální léčbě bych se zatím chtěla vyhnout, tak bych zkusila ten Agnucaston.. Pak jsem šla do lékárny, tak mi řekli 549,–, což je pro mě jako téměř nevydělávající studentku docela dost.. Tak jsem si ho zatím nevzala, že si o něm něco zkusím zjistit. Ale nic se mi nedaří dohledat. Tak jsem se chtěla zeptat, jaké s ním máte zkušenosti? Opravdu vám na úpravu cyklu pomohl? Myslím hlavně z dlouhodobého hlediska, ne jen v době užívání. Doktorka mi právě řekla, že ta porucha MS mohla být způsobena i nervama (psala jsem bakalářku, učila jsem se na státnice..) a že se to možná samo srovná.. (Ale na druhou stranu předtím to s pravidelností nebyla taky žádná sláva, ale cykly jsem měla tak nějak 28-36 dní, což je ještě v pohodě. Teď to právě bylo i 49 :-( ) Tak teď nevím, jestli pár měsíců počkat, jestli se to srovná samo, třeba podpořit pupalkou, třezalkou atd. (to bych musela ještš zjistit, co na to má fungovat) anebo jestli zkusit ten Agnucaston. PS. O miminko se zatím nesnažíme, ale možná za půl roku, za rok by jsme mohli začít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1637
17.6.13 14:38

Ahoj, ten Agnucaston je dá se říct u nás v ČR novinka. Já ho brala před rokem taky, mám dlouhé cykly kolem 36 dnů. Na srovnání mě míč nepomohl, ale já ho měla spíš kvůli strasnym bolestem při ms a na to mě docela pomohl. Jako je to drahé, ale co dnes není. Můžeš ještě zkusit Femigard nebo Gynex, je to taky dražší, ale pokud třeba za rok plánuješ dítě, je lepší investovat a vše si srovnat, pak jde početí lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
17.6.13 16:05

@Mirka6 Děkuji za odpověď. I když je to hodně, jsem ochotná to do toho investovat, protože po dítěti toužím už dlouho, ale zatím to z důvodu studia nebylo moc reálné.. Právě se toho dost bojím, když mám MS tak nepravidelnou a cykly dlouhé, ráda bych to nějak srovnala. Jen jsem chtěla zjistit zkušenosti, protože na internetu se taky nemůžu nic dozvědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
17.6.13 18:23

Já taky nenašla na netu nic. právě že jsem taky nechtěla hormony, tak mě nabídl tohle, ale je to zase na tři měsíce a za bylinky bys ty peníze dala taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.7.17 21:04

Agnucaston poceti

Zdravim, mate nektera zkusenost s tim, ze byste otehotna uz pri uzivani Agnucastonu? Nevim jestli je to vubec mozne. Muj pripad to neni, ale zajimalo by me jestli je to mozne. Beru ho druhy mesic. Dekuju za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí