Nepříjemné pocity v pochvě

Anonymní
8.7.16 00:55

Nepříjemné pocity v pochvě

Ahoj, necelé dva měsíce mě trápí divné pocity v pochvě. Začalo to jako běžná mykoza, přeléčila jsem candibene a zdálo se to dobré, ale pak jsem měla MS a zas mě uvnitř jakoby pálilo. Volala jsem na gyndu a bylo mi doporučeno candibene po MS zopakovat. No nepomohlo to. Akorát se místo pálení z toho stal takový nepojmenovatelný pocit. Spíš tlak, který mě nutí občas zatlačit, jakoby tělo mělo pocit, že tak se toho zbaví. Když vykonávám nějakou činnost, hýbu se apod., tak je to v pohodě, ale jakmile si třeba sednu k TV nebo k PC, tak mě to nenechá sedět v klidu a pořád na to musím myslet. Už mě i napadlo, že to mám psychické, fakt nevím, ale mám strach, co by to mohlo být. U doktorky jsem byla na konci června a čekám na výsledek - dělala mi kultivaci kvasinek a chlamydie, ale zatím bez výsledku. nemáte někdo podobnou zkušenost? Jen pro úplnost dodám, že jsem po rozchodu z dlouhodobého vztahu a měla jsem teď jineho sexuálního partnera, ještě před vznikem problémů cca měsíc před. A měla jsem dost stresů se školou…to jen pro úplnost, když mě napadaj ty psychické důvody. Jsem z toho už zoufalá, navíc odjizdim do zahraničí, tak bych nerada běhala po doktorech tam…díky za názory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
257
8.7.16 06:38

Budes mit zanět. Me na tohle pomohl Entizol ale težko říct co máš za bakterii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
8.7.16 08:56

Neměla jsi roupi? Nezatoulal se třeba do pochvy? Může vyvolat zánět či nepříjemné pocity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.16 10:00

@katerina.Tr a myslíš, že by na to doktorka nepřišla? Jinak naštěstí chlamydie nemám, ale ten druhý výsledek ještě není. Říkala, že to bude na kvasinky, zánět by se z toho nezjistil?

@pannda Nene, nic takového jsem neměla, většinou mi na takové problémy pomáhalo tea tree na tamponu, ale teď ne :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.16 10:34

Ahoj, mela jsem ted neco podobneho. Asi 2 mesice sem furt lecila mykozu a rikala si, ze je to divny. Pak mi ze steru vysla ureoplazma a dostala jsem antibiotika. Presne jak rikas.. Furt takovej diskomfort.. Uz jsem si i rikala, ze to je snad psychicke.. No, ted se to zda byt trochu lepsi. Uvidim. Drzim palce!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.16 11:29
@Anonymní píše:
Ahoj, mela jsem ted neco podobneho. Asi 2 mesice sem furt lecila mykozu a rikala si, ze je to divny. Pak mi ze steru vysla ureoplazma a dostala jsem antibiotika. Presne jak rikas.. Furt takovej diskomfort.. Uz jsem si i rikala, ze to je snad psychicke.. No, ted se to zda byt trochu lepsi. Uvidim. Drzim palce!

Děkuju, jsem ráda, že nejsem divná, už jsem z toho měla fakt nervy, že je to psychika.Tak uvidíme, co vyjde z té kultivace.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.16 13:54

Dej sem pak vedet, co ti vyslo :-) muzem pak o tom treba popsat..

• Citovat
  • Upravit
257
8.7.16 14:07

On to může být třeba i streptokok. ten se ale neléčí, ale někomu může dělat tohle, ale jinak je bezpříznakový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.16 18:23

Jasně, napíšu, zatím jsem si koupila silnější lichořeřišnici a grepový kapky, to pomáhá na cokoli, tak to zkusím poléčit přírodně, než něco vyjde :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.16 08:48

Tak test na chlamydie a mykologicka kultivace negativni. Tak ted nevim, co dal :( jsou v tehle vysetrenich i zanety? A zjisti se to pripadne i z krve ci moci? Mam naplanovanou preventivku u obvodacky a nabidla mi i krev, tak bych to vzala najednou, ale jestli to k necemu bude

• Citovat
  • Upravit
14642
12.7.16 18:58

Zkus Wobenzym. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.18 00:24
@Anonymní píše:
Ahoj, necelé dva měsíce mě trápí divné pocity v pochvě. Začalo to jako běžná mykoza, přeléčila jsem candibene a zdálo se to dobré, ale pak jsem měla MS a zas mě uvnitř jakoby pálilo. Volala jsem na gyndu a bylo mi doporučeno candibene po MS zopakovat. No nepomohlo to. Akorát se místo pálení z toho stal takový nepojmenovatelný pocit. Spíš tlak, který mě nutí občas zatlačit, jakoby tělo mělo pocit, že tak se toho zbaví. Když vykonávám nějakou činnost, hýbu se apod., tak je to v pohodě, ale jakmile si třeba sednu k TV nebo k PC, tak mě to nenechá sedět v klidu a pořád na to musím myslet. Už mě i napadlo, že to mám psychické, fakt nevím, ale mám strach, co by to mohlo být. U doktorky jsem byla na konci června a čekám na výsledek - dělala mi kultivaci kvasinek a chlamydie, ale zatím bez výsledku. nemáte někdo podobnou zkušenost? Jen pro úplnost dodám, že jsem po rozchodu z dlouhodobého vztahu a měla jsem teď jineho sexuálního partnera, ještě před vznikem problémů cca měsíc před. A měla jsem dost stresů se školou…to jen pro úplnost, když mě napadaj ty psychické důvody. Jsem z toho už zoufalá, navíc odjizdim do zahraničí, tak bych nerada běhala po doktorech tam…díky za názory
  • Citovat
  • Upravit
2
8.1.18 00:25

Co to prosim bylo? Mam stejny problem a pocity:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
8.1.18 03:56

Ja nekde neco takovyho cetla, ta dotycna to mela kvuli cyste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
9.6.18 18:13

@Sympatika Taky by mě zajímalo, jak to dopadlo.

Mám takové pocity a tlaky docela dlouho a nevím co s tím :roll:

Ted mi jeden doktor ríkal, že to mam kvuli výhřezu ploténky, stlacuje nervy do pánve. Ale já si stejně myslím, ze to bude následek zánětu nebo zánět. Jen nevím, kde se na to zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí