Špatna cytologie a indonal

3.7.16 14:16

Špatna cytologie a indonal

Dobrý den, vyšla mi špatna cytologie, podezření na HSILL, kontrola za 3 měsíce k tomu pozitivní hpv infekce. Hodim na prohlídky každý rok, jsem 15 měsíců po porodu, a vždycky vse ok. Odkud se to svinstvo vzalo ted?? :( Po porodů jsem mela LPSK, odstranění levého vaječníků a vejcovodů, ted tohle… Uz jsem zoufala, nevím co mne čeka dal… Do porodu žádné gynekologicke problémy ne byly.Jsem vdana, 2 zdrave dětičky už mam. Možná někdo užival indonal a evelor na tyhle problémy? K doktorce pujdu jen 12.07, ma dovolenou. Dekuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.7.16 15:16

Já jsem začala mít problémy se spodkem asi dva roky po porodu. Věčně záněty, nakonec i spatna cytologie a po konizaci se potvrdil už i malý nádor. Jsem rok po konizaci a zatím dobry, jen chodim častěji na kontroly. Indonal jsem si ted koupila. Hpv te to nezbaví, ale snad se po nich nic dalšího ani neudělá..pro jistotu používám preventivne epigen. Jinak ted hlavně podporuju imunitu, ta je hodně dulezita, aby tělo s Hpv bojovalo dal.

• Citovat
  • Upravit
3.7.16 15:22

Právě ten epigen zitra si koupím taky, hodně holkám pomohl. Ja bych radši šla taky na kolonizaci, jenom že p. Doktorka to zatim chce jen sledovat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.16 15:43

Já mám pocit, že když mi vyšla cytologie už poprvé spatne, tak to bylo napsáno na nějakým papíře z Centra onkologicke prevence, kam jsem pak šla na biopsii a na základe spatne biopsie jsem šla hned na konizaci. Zkus pozadat aspoň o tu biopsii. Nebolí to a aspoň se bude vědět, jak na tom jsi. možná te nechce plasit vzhledem k věku (pokud 1988 v nicku je rok narozeni), muj gyndar byl přesvědčený, ze me to blbe vychází kvůli castym zánětům a nakonec to dopadlo tak, jak to dopadlo a to jsme na tom věkem podobne.. Ale chodila jsem se špatnou cytolkou skoro rok než jsem se dokopala to resit. No ted si sypu popel na hlavu, pac jsem mela štěstí a dle doktora jsem tak tak utekla hrobarovi z lopaty..

• Citovat
  • Upravit
3.7.16 16:11

Noo, to jsi mne vyděsila…) Ona právě říkala že v srpnu chce nabrat 2 cytologie, nevím co to znamena :nevim: a prej podle nich se uvidí… No evelor, a indonal už beru 2 týdny..Az budu toho 12 u ni, tak budu žádat o biopsii, jinak se asi zgroutim :,( Kvuli tomu že se čekalo už jsem přišla o vaječník a vejcevod…(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
3.7.16 17:37

Mela jsem taky nalez na cipku, uzivala jsem indonal a do roka ok. Ale nalez nebyl velky a tezko rict, jestli se to zlepsilo samo nebo diky indonalu.
@VIKTORKA1988

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria