Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nevímte, kde bych mohla stáhnout nějaký hodně nepříjemný zvuk, který bych si dala do mobilu jako budík. Potřebuju něco, co mi leze na nervy, aby mě to donutila vstávat.
Ten co mám teď už na mě nefunguje, otravuje lidi kolem, ale mě už nevadí, mám takový nepříjemný hlasitý jakoby hučení. Máte nějaký typy? Nejlépe třeba odkazy, nebo přímo formát mp3?
Já mám kohoutí kokrhání…poprvé jsem spala u přítele, ráno mi zvonil budík na mobilu a s ním to málem šlehlo. Já už jsem si zvykla ![]()
Skřípání nehtů o tabuli?
Jinak na GooglePlay je aplikace Neprijemne Zvuky PRO.
@1Luca Klasické budíky na mě vůbec nepůsobí.
@Foxisssss Zkusím se mrknout, třeba něco najdu
@laducha A nevíš, kde jsi to kokrhání sehnala? U někoho jsem to taky slyšela, ale zatím jsem to nikde nesehnala.
@Akivasha GooglePlay nepoužívám, ale zkusím se na to mrknout, děkuju ![]()
@blogerkaBianka Já jsem to měla přímo v mobilu, mám stařičkou Nokii.
Já mám taky Nokii, ne úplně starou, ale pořád je to Nokie Asha 303,prostě krám, ale nic takového jsem tam neměla, tak to snad někde seženu no ![]()
@blogerkaBianka píše:
Ahoj, nevímte, kde bych mohla stáhnout nějaký hodně nepříjemný zvuk, který bych si dala do mobilu jako budík. Potřebuju něco, co mi leze na nervy, aby mě to donutila vstávat.Ten co mám teď už na mě nefunguje, otravuje lidi kolem, ale mě už nevadí, mám takový nepříjemný hlasitý jakoby hučení. Máte nějaký typy? Nejlépe třeba odkazy, nebo přímo formát mp3?
Já budu potřebovat něco hodně drsnýho, protože nevím jak za rok budu vstávat do práce! asi umřu!!
![]()
@Etcetera78 píše:
Zvuk řvoucího mimina. To snad funguje na každou ženskou
ano ![]()
@mončís píše:
Já budu potřebovat něco hodně drsnýho, protože nevím jak za rok budu vstávat do práce! asi umřu!!![]()
tak to máš vyřešený a nepotřebuješ budík ![]()