Šla jsem k doktorovi a už se nevrátila do práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak pokud jsi měla propustku na doktora a nebyla celý den v práci, tak tvou vedoucí i kolegyně chápu. Pokud to není doktor ke kterému musíš přes půlku republiky nebo vyšetření netrvá 6 hodin, tak snad není důvod nejít do práce.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
A co jsi měla domluveno? Že přijdeš, nebo ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zavolat jsi rozhodně měla. Děláš lidem kolem sebe potíže a divíš se, že tě moc nemusí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a proč to tak hrozně vadí v open space? však se tam beztak jenom hádáte a pomlouváte, na kloudnou práci čas není
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je snad samozřejmé, že se dá vědět nadřízenému, že nemůžu přijít.
Aha. To jsi zas ty, která máš problémy s kolegy. Nevím. Tobě nejspíš není pomoci. Nebo si naděl/ přej pod stromek kurz, kde se naučíš, jak komunikovat s nadřízeným, kolegy a celkově všude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více… to, že když máš problém nevycházet s lidmi, tak nemůžeš ani vykonávat práci v týmu. Protože, tam už s tebou zkrátka, všichni počítají.
Pak se nemůžeš divit, že jsou na tebe naštvaní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Propustka není na celý den. Leda bys to měla domluvené. Člověk se běžně vrací.
Tak se nedivím, že je vedoucí naštvaná. A v případě, že by tě doktor už nechtěl pustit do práce tak jsi měla zavolat, že tě už nepustí a tím pádem by ti běžela nemocenská. Kterou Dr pošle. Tohle si myslím, že bylo drzi. Prostě se rozhodnout a nedorazit
.
Kolektiv si nevybereš s tím musíš tak trochu počítat a naučit se vycházet. Zvlášt v babském kolektivu. Pokud ti ten kolektiv nedělá vysloveně naschvály, nebojkotuje tvoji práci tak to pusť jedním uchem ven.
- Citovat
- Upravit
Kolektiv ji ne, ale ona jemu evidentně ano…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Propustka (lékařem potvrzená) k lékaři slouží pouze pro dobu nezbytně nutnou na cestu k lékaři, dobu strávenou v čekárně, dobu strávenou v ordinaci a dobu nezbytně nutnou k cestě zpět do zaměstnání.
Pokud je důvodem setrvat mimo zaměstnání i po návštěvě lékaře nemoc, k tomu slouží vystavená pracovní neschopnost.
Jestliže jsi po odchodu od lékaře do práce zpět nenastoupila, důvodem nebyla PN a s nadřízeným bylo domluvené placené volno po zbytek dne, je to mezi vámi. Že jsou kolegyně naštvané, to je zkrátka o celkových dlouhodobých vztazích v kolektivu. ![]()
My tady vaše vztahy těžko narovnáme… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bývalo by neuškodilo o tom kolegyně informovat, když jste se s nimi ten den viděla. Pokud vaše práce ovlivňuje jejich práci, tak by to měly vědět, že s vámi do konce dne nemají počítat. Pokud se za ten den musí udělat určitý objem práce, tak přece potřebuju vědět dopředu, že sebou musím dneska hodit, abych to všechno stihla, protože dělám za dva. Když mi nikdo nic neřekne, pojedu si svým tempem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše: Více
no ona je to spíš uklizečka, ale jednou si zahrála na pracovnici v open space ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
tak ale už jsme dlouho nečetli o tom pacientovi, co ji miluje. Zajímalo by mě, co nového v léčebně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nakonec jsem měla propustky a do práce se nevrátila. Vše jsem měla dopředu schválené od vedoucí.
Vedoucí mi řekla, že jsem měla zavolat, že už se nevrátím. Holky ( kolegyně si mysleli že se vrátím) kolegyně byli na mě naštvané a dali mi to sežrat.
Ten den co jsem přišla do práce zaspala kolegyně. Tak mi kolegyně z jiného oddílu šli pomoc s prací. Říkala jsem, že si udělám svou v práci sama, že se nic neděje. Tak nakonec mi pomohli byla jsem ráda. Ale dle řeči vedoucí s tím měli asi problém.
Nakonec jsme se dozvěděla od další kolegyně že nemá ráda moje poznámky.
Další kolegyně je sprostá a moc mě nemusí.
Člověk se snaží vyjit a nejde to…
Co bYste mi poradili