Neprodává někdo věcičky na miminko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Odkud jsi? Mám uloženy věci po dětech (holka a kluk) od novorozence po cca 2 roky. Ty počáteční velikosti jsou neutrální a je toho hodně… nafotit bych mohla ale až o vánocích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Otázka je co bys chtěla? Oblečení nebo co ještě? A odkud jsi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamina2017 mám zájem o oblečení pro chlapečka a bydlím kousek od Ostravy @nozu
- Citovat
- Upravit
Zadej si tady na Bazaru - oblečení pro děti - mix balíky oblečení - pro kluka a velikost a vyjedou ti už vyfocené sety oblečení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mám toho hodne, hlavně I na zimu a nektere úplně nove, nenošené…nafotila bych ale az zitra, jestli ti to stačí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, neprodáváte někdo věcičky na miminko chlapečka?? Nemám zájem o 2 věci ale spíš o balík pokud možno.. Jestli máte někdo na prodej pošlete prosím foto děkuji
Vcera jsem koukala na marketplacu na fb. Nevim co cekate za pohlavi, ale maminky tam nabizi treba 5krabic obleceni 0-18mesicu…atd…je tam toho strasne moc. Dal doporucuju swapovaci skupinky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, neprodáváte někdo věcičky na miminko chlapečka?? Nemám zájem o 2 věci ale spíš o balík pokud možno.. Jestli máte někdo na prodej pošlete prosím foto děkuji
ahoj, tady máš inzeráty na balíky oblečení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám balik oblečení pro miminko většinou velikost 50-56 po chlapeckovi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit