Funkční prádlo pro dítě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Pro holky mám funkční oblečení z Lidlu ale to beru jen na hory, jinak mají jen kombinezu/oteplovaky a pod tím triko, leginy, ale je fakt že mám pro ně kvalitní oblečení, nevím jak je na tom takko nebo hm. Ale je pravda, že mladší má do školky i jen lidlovskou kombinézu a ještě nervala že by ji v tom byla zima. Zase bych to tak neprozivala tak velký zimy tu nejsou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nemam rada umelotinu jako prvni vrstvu na telo, takze detem uz od roka kupuju funkcni pradlo z merina. Je drahe, ale zahreje nejlepe a hreje i kdyz navlhne. Chodime na nekolikahodinove tury i na lyze, kluci stravi venku hodne casu. Na nohy silnejsi vlnene ponozky a do vysokeho snehu snehule Muflon (mivaji v CCC). Do skolky i s nami rodici nosi v zime merino natelnik, leginy, ponozky, bavlnene triko, merino svetr, lyzarske kalhoty nebo softshellky podle teploty a zimni bundu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukni do téhle diskuze, řešila jsem něco podobného vloni a holky mi dobře poradily.
- Citovat
- Upravit
Máme komplet columbia - oteplovaky s laclem a bundu. Pod to dávám triko, leginy a teplou mikinu. Funkční trika má z merina. Boty dávám jaké nosí normálně - kotníkové s vlnou, sněhule nemáme. Ještě dávám šálu/ nákrčník a beranici se zapínáním pod bradou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bazárek a hledat merino věci ,
případně je na fb merino bazar
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, zima se blíží a já nevím, co koupit dceři za oblečení do sněhu. Minulý týden oslavila své 3 narozeniny, takže ve sněhu už bude konečně moct pořádně řádit. Minulý rok měla tričko, mikču, punčocháče a kombinézu. Ale vždycky jsme byli venku jen chvíli (pokaždý řvala, že chce domu) teď už by si to mohla víc užívat. Taky bych s ní ráda na hory. Jenže tápu s tím, co jí pořídit. Dostala kombinézu z takka, ještě má kalhoty a bundu z HM. Ale co pod to? Stačí tričko, nějaká mikča a punčochy nebo je lepší funkční prádlo a na to mikču a nějaké tepláky a pak až kombinézu? Od září chodí do školky, takže je často nemocná, nerada bych, aby mi pak ještě mrzla venku
jak oblékáte děti vy? Co nosí do školky na ven? Stejně tak nevím, jaké pořídit boty. Venku budeme tak 3-4 hodky. Jindy třeba jen hodinu..když pojedeme na hory, tak půlku dne..