Neprošel růstovým spurtem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
15.12.14 17:54

Co je to růstový spurt? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
15.12.14 17:59

Moji měli růstový spurt asi pořád :mrgreen: přes den kojení co 1,5-3h a v noci co 2-3h (výjimka zrovna kolem toho 3m, to bylo kojení v noci jen 2×). Každé dítě mít spurt nemusí, anebo ne v tom období jak se udává. Je to individuální. Buď ráda že máš takové perfektní dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
15.12.14 18:00

@greysanatomy
Buď ráda. Můj prvorozený ani nemukl, netrpěl na koliky - tedy trpěl, ale nedával to najevo, neprobrečel růst zubů, neprotrpěl růstový spurt… Jen dneska si občas postěžuje, že ho bolí kosti na nohách, ale je mu už 11 :-).

A druhorozená mi to vynahradila za 4 děti najednou. U té nebyla chvilka, aby neřvala kvůli každému prdu :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
15.12.14 18:31

@Bibi239 tak ja ti kdyztak napisu ze jsem to zakrikla :lol: ale resim to vlastne uz od narozeni a porad cekam kdy se to pose*e :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
15.12.14 18:35

@wobludka no ja dokrmuji od 2.tydne tak mozna ze jsem to jen neregistrovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
15.12.14 18:39

@Blackova.K to rada ctu :lol:
@JayLee ja si toho samozrejme taky vazim, kazdy den kdy se usmiva a kazdou noc kterou prospi;) a je fakt ze jsem mela klidne tehotenstvi na neschopence, porod trval necele tri hodiny a byl proste dokonalej, rychlej a nemuzu rict ze by bolel a ja i pritel jsme spaci;) takze asi geny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
15.12.14 18:41

Jinak teda abych vysvětlila tu „hodnost“ a spánek mojich dětí :lol: když začli jako třeba se víc budit, tak dostali flašku, neměli šanci se projevit :lol: první asi 4, druhý asi taky tak (měsíce) a poslední asi v 5 týdnech. Ovšem náročné období nastává ve věku 12+, u prvního to trvá stále je mu 20 :zed: u druhého bude 16 a je to fakt hustý :mrgreen: posledníček bude mít 5 tak je pořád sluníčko, ale i on z toho vyroste. Výhoda u něj bude ta, že už budu stará a pod práškama :mrgreen:
Jinak miluju miminka, kdyby fakani měli čudlík, tak jim víc jak dva roky není :mrgreen: tolik volna a klidného života jsem nikdy neměla, jako když byli miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
15.12.14 18:43

@Aries6 necetla jsem ze tim musi projit, jen ze ctu, ze tim vetsina deti prochazi…tak hledam deti, ktere tim neprosly abych se uklidnila ze nas to uz vubec nepotka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
15.12.14 18:48

Malýmu je 17měsíců a neměli jsme ani jeden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
15.12.14 19:47

Růstový spurt je údajně jen pověra. Obvykle za problémy, které se na spurt svádějí, může něco jiného. To asi jako odpověď stačí, ne? Buď ráda, že máš pohodáře a užívej si to. Zítra může být všechno jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
15.12.14 20:12

@Pajanka no vidis…tak dokonce je to povera;) vsak ja si to uzivam, ze je pohodar…dekuju za kazdou klidnou noc co mame:dance: a doufam ze zitra jeste nebude vsechno jinak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
15.12.14 20:38

Ja na male zadny rustovy spurt nepostrehla. Mozna je to tim, ze jsem to nejak moc nesledovala, i kdyz jsem o tom cetla. Meli jsme ruzna obdobi, kdy jedla min nebo vic, ale rozhodne to neodpovidalo tabulkam spurtu. Kdyz prospiva, tak to vubec neres. Nasi malej je ted rok a pul a kdyz jsem doktorce licila, jak ji jen neco, obedy skoro vubec, tak prohlasila, ze ji nic nechybi, je zdrava, roste, pribira, neco ji, tak je to ok. Casem poznas, ze jedine na cem zalezi je, ze jim nic nechybi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí