Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
ahojte,nevim jak to delam,ale posledni dobou se mi spatne rozpousti sunar,driv jsem jen parkrat zakrouzila lahvickou a v pohode,ale ted musim rozmichat lzickou,kolikrat kdyz ne moc poctive,tak nekde na stene je zmolek,hroudicka…
stava se vam to?premyslim,jestli to neni teplotou,mala chce mlicko vlazne ![]()
diky za postrehy
Mě se to stávalo,když jsem měla málo teplou vodu.Takže jsem dělala trošku dřív a nechala to malé vystydnout.Ona ho pije vlažný.
Jj mě se to taky někdy stalo když voda byla chladnější.
Dělej to do teplejší vody jak píšou , myslím těch 40 stupňů
.
žirafííí píše:
Dělej to do teplejší vody jak píšou , myslím těch 40 stupňů.
me odesel sterilizator s ohrivackou digitalni,tak hazim lahvicku s vodou do mikrovlnky----takze tezko se mi tech 40odhaduje
Prosim tě takový vymoženosti
.
Já normálně převařím pitnou vodu naleji do lahvičky a nechám vychladit.
Popřípadě tu lahvičku dám do nějaké nádoby ze studenou vodou , aby to bylo dřív k jídlu.
Strčím prst a usoudím jestli je to oki nebo ještě ne
.
Jo a ta mikrovlnka by se prý neměla vůbec používat , kvůli těm vlnám není to vhodné pro malé děti .
Nevím co je na tom pravdy
.
bradmilka85 píše:žirafííí píše:me odesel sterilizator s ohrivackou digitalni,tak hazim lahvicku s vodou do mikrovlnky----takze tezko se mi tech 40odhaduje
Dělej to do teplejší vody jak píšou , myslím těch 40 stupňů.
do mikrovlnky se opravdu nedoporucuje, ale i v nemocnicich to obcas tak delaji (krome nedonosencu). Takze to bych nehrotila, ale ja jsem tedy od porodnice ohrivala lahvicku v hrnku s vodou na plotne (naucili nas to a je to pro me nejjednodussi) a vodu zkusila prstem, jestli je OK nebo ne.. a kdyztak strcila pod proud studene vody nebo nechala v chladne vode trochu vychladnout… ![]()
tak myslim,ze u ohrivani vody v mikru to nevadi,ne?jako MM a nebo UM bych tam enouhrivala,tak ja mam za 30,40sekund ohratou vodu,tak mi to tak vyhovuje,kdyz potrebuji ohrat MM,tak ve vodni lazni…