Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
nosím ted hodně punčochy - silonky a ikdyž kupuji né ty uplně levné, ale střed třeba HM, Triola atd tak nevydrží. O praní není ani řeč, ale nevydrží ani jeden den fakt pěkné. Nejde o to, že bych se zachtly a udělala se díra, ale že i při sezení se tak ruzně žmolkují, nitkují nebo dělají i oka. Ráno si vezmu nové a v poledne se už musím převléct. Přitom stojí třeba 100-150 kč což na jednopoužití je dost natož když nevydrží ani den.
Nemáte někdo typ na klasické silonky (ne samodržky, ale klasické natahovací) co by vydrželi a ideálně třeba i na více dnu a vydrželi třeba jedno šetrné praní a nestáli 500 kč?
Kupuji uplne obyc v DM a vydrzi mi klidne dva tydny az mesic, a to je i peru. Nezmolkuji se a ani netrhaji. ![]()
Tak to se mi ještě nikdy nestalo. Ale například zkus značku OMSA. Ty mě nezklamaly.
Já si kupuji punčochy v Marks+Spencer. Mají tam typ odolný vůči zatrhnutí. Já je teda vždy zničím tak, že si udělám díru na prstech, nejčastěji na palci ![]()
Kupuji levne v Pepcu. Nosim sukne v praci, takze kazdy den v silonkach. Sem tam nektere nevydrzi, ale vetsinou je vyhazuji proto, ze vyblednou.
@nozu píše:
Já si kupuji punčochy v Marks+Spencer. Mají tam typ odolný vůči zatrhnutí. Já je teda vždy zničím tak, že si udělám díru na prstech, nejčastěji na palci
Jojo tyhle jsou dobrý
Kupuji všude možně, dm, pepco, Kik, Lidl, spíš beru ty levnější, protože mi pak tak neštve, když je někde drbnu, ale to co popisujes mi nedělají ani jedny
v klidu je vyperu a použiju několikrát a vypadají pořád stejně, většinou je vyhazuju, až když si je někde roztrhnu.