Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kubykula píše: [Citace] @Krkael píše:Nekde je chyba
Nj, na to by ti milá paní Hanka @hanka.br mohla napsat, že pokud nemáš na dítě prachy, tak si ho nemáš pořizovat, žeoA je to tak, je to jen příspěvek, ne peníze, který ti zaplatí bydlení, inkaso a ještě si z nich ušetříš dvakrát ročně na dovolenou.
Okrádají nás matky, stát jeen
![]()
To že jsem do jiného stavu spadla náhodou a nečekaně a dávat jsem dítě pryč nechtěla ani už bych nemohla je na tom něco špatnýho??? jen jsem to celé nepochopila díky vysvětlení už v tom mám jasno děkuji
je mi jasný že za rodičák nepoletím na Kanáry atd atd atd
@JitaPitterova Náhodou spadneš do výkopu, ale ne do jinýho stavu. ![]()
@JitaPitterova píše:
To že jsem do jiného stavu spadla náhodou a nečekaně a dávat jsem dítě pryč nechtěla ani už bych nemohla je na tom něco špatnýho??? jen jsem to celé nepochopila díky vysvětlení už v tom mám jasno děkujije mi jasný že za rodičák nepoletím na Kanáry atd atd atd
náhodou a nečekaně? neexistuje třeba ochrana aby do toho „napadaly“ že ny co na to nemaní ![]()
@JitaPitterova píše:
To že jsem do jiného stavu spadla náhodou a nečekaně a dávat jsem dítě pryč nechtěla ani už bych nemohla je na tom něco špatnýho??? jen jsem to celé nepochopila díky vysvětlení už v tom mám jasno děkujije mi jasný že za rodičák nepoletím na Kanáry atd atd atd
Hele tak ale pokud jsi do toho spadla nečekaně a neplánovaně, tak skrz finance nemůžeš brečet u státu, ale u toho, kdo u toho byl s tebou, žeo. Nikdo ti neříká, žes měla dát dítě pryč, jen zde konstatujeme, že se jedná o příspěvek, tedy můžeš jít po skončení PPM klidně do práce.
@hanka.br. píše:
@JitaPitterova Náhodou spadneš do výkopu, ale ne do jinýho stavu.
@hanka.br. píše:
@JitaPitterova Náhodou spadneš do výkopu, ale ne do jinýho stavu.
@Krkael píše:
Aha, tak to se omluvuju
né v pohodě, je to skoro rok co jsme to taky řešila, pátrala a ted v srpnu mě čeká to tam jít vyřizovat už ted jsem z toho nějaká osypaná
![]()
@JitaPitterova píše:
Ještě něco?
Co bys ještě chtěla? Prostě ses dostala do průšvihu svou hloupostí, evidentně nezralá a nepřipravená. Asi bys tady dostala i pochopení, ale rozhodně ne tím způsobem, že se ještě budeš ofrňovat nad směšnými 220 tisíci rodičáku. O dítě se mají postarat jeho rodiče a pokud oni to nezvládnou, měli by být vděční za každou pomocnou ruku.