Nárok na mateřskou při smlouvě na určito

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuMiTa
24.6.14 17:29
@hanka.br. píše:
Co bys ještě chtěla? Prostě ses dostala do průšvihu svou hloupostí, evidentně nezralá a nepřipravená. Asi bys tady dostala i pochopení, ale rozhodně ne tím způsobem, že se ještě budeš ofrňovat nad směšnými 220 tisíci rodičáku. O dítě se mají postarat jeho rodiče a pokud oni to nezvládnou, měli by být vděční za každou pomocnou ruku.

já myslím že nevěděla že to bude 220 000,– ale že dostane "jen " 3800,– měsíčně, teda aspon myslím že o tom opravdunic nevěděla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
268
24.6.14 17:31

Tak to si přečtěte pořádně co jsem napsala nechápala jsem jak to chodííí teď mi to bylo vysvětleno. Nevěděla jsem že mají rodiče k dispozici 220 000… teď už vím a vadí mi když se do mě někdo bezdůvodně naváží.. nemyslím si že mý dítě je průšvih…

Příspěvek upraven 24.06.14 v 17:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
24.6.14 17:32

@LuMiTa Ono to vypadá, že neví ani to, jak lze otěhotnět, když otěhotněla náhodou. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.6.14 17:32
@LuMiTa píše:
náhodou a nečekaně? neexistuje třeba ochrana aby do toho „napadaly“ že ny co na to nemaní :think:

Di ty ťunťo, přece selhala antikoncepce :cert: :mrgreen: Jak je na emiminu více než obvyklé :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
24.6.14 17:33
@JitaPitterova píše:
Tak to si přečtěte pořádně co jsem napsala nechápala jsem jak to chodííí teď mi to bylo vysvětleno. Nevěděla jsem že mají rodiče k dispozici 220 000… teď už vím a vadí mi když se do mě někdo bezdůvodně naváží.. nemyslím si že mý dítě je průšvih…Příspěvek upraven 24.06.14 v 17:32

Už se s taťkou netěšíte, nebo proč to zmizelo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
24.6.14 17:33

Aha takže to mají všichni vždy plánované až našetří dost peněz? pokud máte nějaké mindráky bežte si je léčit jinam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.6.14 17:34
@JitaPitterova píše:
Aha takže to mají všichni vždy plánované až našetří dost peněz? pokud máte nějaké mindráky bežte si je léčit jinam ;)

Ano, ti zodpovědní ano :kytka: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
24.6.14 17:37
@radkka píše:
Ano, ti zodpovědní ano :kytka: :mavam: :mavam:

já to měla až přeplánovaný až až :roll:

• Citovat
  • Upravit
268
24.6.14 17:39

Příště si rozmyslím něco jsem psát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
24.6.14 17:40
@JitaPitterova píše:
Aha takže to mají všichni vždy plánované až našetří dost peněz? pokud máte nějaké mindráky bežte si je léčit jinam ;)

Jj, tady najdeš spoustu nadpozemských bytostí, které mají svůj život naplánovaný přesně do puntíku od A do Z a nikdy, opravdu nikdy se jim něco nemůže vymknout z kontroly :mrgreen:. Jim se jakékoliv náhody vyhýbají obloukem, popravdě je mi záhadou jak to dělají, zřejmě musí žít v úplně jiném světě, jinak si to nedovedu vysvětlit. Realita je často daleko pravdy :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
24.6.14 17:44
@JitaPitterova píše:

Ja ano, vysadila jsem prasky az jsem vedela, ze na to mame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
24.6.14 17:46
@Krkael píše:
Ja ano, vysadila jsem prasky az jsem vedela, ze na to mame.

No ale žádná antiko není 100%,takže teoreticky se to mohlo stát i tobě, ne? Plánovat si to můžeš jak chceš, příroda je v tomhle mocná čarodějka :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
24.6.14 17:48
@BAZÁREK ANGIE píše:
No ale žádná antiko není 100%,takže teoreticky se to mohlo stát i tobě, ne? Plánovat si to můžeš jak chceš, příroda je v tomhle mocná čarodějka :mavam:.
:pankac:
  • Citovat
  • Upravit
13119
24.6.14 17:52
@JitaPitterova píše:

beruško… každý by ti tu odpověděl naprosto normálně, ale počítám, že většinu nadzdvihlo tvé slovní spojení…„A chcete říci že rodičák je jen 3 800? Není to tak trochu jako výsměch?“

Btw. automaticky z vyššího platu se nevypočítává nic. Záleží, jestli se přihlásí na rodičák přes matku nebo přes otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
24.6.14 17:52

@BAZÁREK ANGIE Já jsem třeba první dceru taky měla neplánovaně. Ovšem neotěhotněla jsem náhodou, jejího otce jsem si vzala a společně jsme ji uživili - a pak ještě další dvě. Já přesně nechápu, koho se tady tak vehementně zastáváš a jestli ti přijde bezva náhodou otěhotnět, nemít nejmenší představu, jak se o dítě postarat dál, a ještě systém podpory považovat za výsměch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí