Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to si přečtěte pořádně co jsem napsala nechápala jsem jak to chodííí teď mi to bylo vysvětleno. Nevěděla jsem že mají rodiče k dispozici 220 000… teď už vím a vadí mi když se do mě někdo bezdůvodně naváží.. nemyslím si že mý dítě je průšvih…
Příspěvek upraven 24.06.14 v 17:32
@LuMiTa Ono to vypadá, že neví ani to, jak lze otěhotnět, když otěhotněla náhodou. Bohužel.
@LuMiTa píše:
náhodou a nečekaně? neexistuje třeba ochrana aby do toho „napadaly“ že ny co na to nemaní
Di ty ťunťo, přece selhala antikoncepce
Jak je na emiminu více než obvyklé
![]()
@JitaPitterova píše:
Tak to si přečtěte pořádně co jsem napsala nechápala jsem jak to chodííí teď mi to bylo vysvětleno. Nevěděla jsem že mají rodiče k dispozici 220 000… teď už vím a vadí mi když se do mě někdo bezdůvodně naváží.. nemyslím si že mý dítě je průšvih…Příspěvek upraven 24.06.14 v 17:32
Už se s taťkou netěšíte, nebo proč to zmizelo?
Aha takže to mají všichni vždy plánované až našetří dost peněz? pokud máte nějaké mindráky bežte si je léčit jinam ![]()
@JitaPitterova píše:
Aha takže to mají všichni vždy plánované až našetří dost peněz? pokud máte nějaké mindráky bežte si je léčit jinam
Ano, ti zodpovědní ano
![]()
@JitaPitterova píše:
Aha takže to mají všichni vždy plánované až našetří dost peněz? pokud máte nějaké mindráky bežte si je léčit jinam
Jj, tady najdeš spoustu nadpozemských bytostí, které mají svůj život naplánovaný přesně do puntíku od A do Z a nikdy, opravdu nikdy se jim něco nemůže vymknout z kontroly
. Jim se jakékoliv náhody vyhýbají obloukem, popravdě je mi záhadou jak to dělají, zřejmě musí žít v úplně jiném světě, jinak si to nedovedu vysvětlit. Realita je často daleko pravdy
.
@JitaPitterova píše:
Ja ano, vysadila jsem prasky az jsem vedela, ze na to mame.
@Krkael píše:
Ja ano, vysadila jsem prasky az jsem vedela, ze na to mame.
No ale žádná antiko není 100%,takže teoreticky se to mohlo stát i tobě, ne? Plánovat si to můžeš jak chceš, příroda je v tomhle mocná čarodějka
.
@BAZÁREK ANGIE píše:
No ale žádná antiko není 100%,takže teoreticky se to mohlo stát i tobě, ne? Plánovat si to můžeš jak chceš, příroda je v tomhle mocná čarodějka.
@JitaPitterova píše:
beruško… každý by ti tu odpověděl naprosto normálně, ale počítám, že většinu nadzdvihlo tvé slovní spojení…„A chcete říci že rodičák je jen 3 800? Není to tak trochu jako výsměch?“
Btw. automaticky z vyššího platu se nevypočítává nic. Záleží, jestli se přihlásí na rodičák přes matku nebo přes otce.
@BAZÁREK ANGIE Já jsem třeba první dceru taky měla neplánovaně. Ovšem neotěhotněla jsem náhodou, jejího otce jsem si vzala a společně jsme ji uživili - a pak ještě další dvě. Já přesně nechápu, koho se tady tak vehementně zastáváš a jestli ti přijde bezva náhodou otěhotnět, nemít nejmenší představu, jak se o dítě postarat dál, a ještě systém podpory považovat za výsměch.
já myslím že nevěděla že to bude 220 000,– ale že dostane "jen " 3800,– měsíčně, teda aspon myslím že o tom opravdunic nevěděla