Nervní dítě

Anonymní
12.3.13 07:58

nervní dítě

Ahoj holky já už si nevím rady ale mám skro čtyřletýho kluka a on si pořád kouše nehty a když jsme na kdekoliv nejhorší to je na návštěvě ak tam je třeba v pohodě dokud někdo nezačne nadavat svýmu dítěti to běží ke mě a bojí někdy i rozbrečí. Dělá to i když na návštěvě velkej randal. Velký kolektivy mu nevadí to je nadšenej já vubec nevím jak to zvládne ve školce tam se pořád ječí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2816
12.3.13 08:35

Asi ti to nepomůže… ale já si nehty kousala do 22 let :nevim: zvládla jsem všechno… Zkus spíš nějak odvést pozornost, zaměstnat mu ruce jinak… jsou laky na nehty které jsou hořké aby si je dítko nekousalo… a jestli zvládne školku, to poznáš časem :) Ale zvyknout si bude muset, ve škole moc velký ticho taky není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
12.3.13 08:44

A on zažil nějaké domácí násilí, že se tak chová?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.13 08:51

Nezažil snad nic špatnýho jako na zadek dostane ale tak normalně většinou ani nezabreči. Spíš je nějakej přecitlivělej nebo nevím.

• Citovat
  • Upravit
165
12.3.13 08:53

Tak s těma nehtama neporadí moje dcera ted jí bude 15 si je taky kouše má je fakt hnusný :poblion: nic nepomáhá ani laky proti kousání když byla menší i plácání přes ruce nic :nevim: furt jí to říkám aby si je nehryzala že jak všude sahá pak dá prsty do pusy všude jsou nemoce je jí to jedno :zed: :zed: Tak když mu větší kolektiv nevadí tak školku by měl zvládnout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krokro
12.3.13 09:00

Naše mladá totéž. Jen je jí už šest. Po radě psycholožky jsme přidali hořčík (dologran) a bylinkový sirup Novo passit. Dávkování 2× denně 2,5ml. Pak jsem jí to dávala jen večer. Dologran dávám skoro každý den. Naše si nekousala nehty, ale šíleně se škrábala. A pomohlo to. I když hluk a hlučné situace nemá ráda dodnes. Neboj, školku zvládne. Prostě je citlivější. Mně pomohlo, když jsem se s tím prostě smířila.

• Citovat
  • Upravit
1685
12.3.13 09:31

S kousáním nehtů asi nic nezmůžeš, můj syn si je kouše když se nudí, jak má hodně práce nebo si neustále hrajeme, tak si nevzpomene. Já si třeba až do puberty okusovala kůži kolem nehtů, a dělaly se mi bolestivý záděry, ale ani tak jsem nepřestala. Až pak časem. A s tím okřikováním druhých…je citlivější a třeba se i bojí. A je rozdíl, když řve dospělák a pokřikuje dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.13 09:35

To on se bojí to je na něm vidět dělá to hlavně když si je nejistej.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.13 09:35

To on se bojí to je na něm vidět dělá to hlavně když si je nejistej.

• Citovat
  • Upravit
1998
12.3.13 09:40

Jako mala jsem si taky silene hryzala nehty. Pamatuju se, ze me mama vzala k doktorce a ta napsala nejaky tablety, uz si ale nepamatuju co to bylo, jestli nejaky vitaminy ci co :nevim:, pak jsem pry prestala..syn si kouse nehet jen v pripade, ze se u zalomi, tak to doukosne a vyplivne, rocni si taky jednou nhet ukousla, ma 4 zuby, tak asi zkousela, co dokazou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí