Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Melodie91 Mě taky nepřijde v pořádku aby byla tak dlouho neklidna opravdu 2 měsíce v kuse není den aby byla v klidu, já už nevěděla co tak jsem zkusila napsat sem, podle Dr. vše v pořádku a miminka proste todle dělají..Jak sem psala nic se ji líbily na brisku vydrží max 5min, a v kočárku vydrzi jen když spi pak opět řev a hlad opravdu nemá a spaní jak kdy ráno 2h a odpoledne po 1 a půl
@Ba-stet taky ji pořad nosím vydrzi 10min klidná a zas to stejné..už si nevím rady ![]()
@HelenaRozarie A hlad mit nemuze? Nebo se proste nudi. Starsi syn se nudil, dokud nezacal lezt a konecne se umel pohybovat sam. I pretaceni na brisko trochu pomohlo, ale az se naucil i pretocit zas nazpatek.
Nebo muze byt unavena. Dcera jak nespi aspon 1.5 hod v kuse, tak je unavena a protivna…
@HelenaRozarie píše:
@Ba-stet taky ji pořad nosím vydrzi 10min klidná a zas to stejné..už si nevím rady
Hele, a co nosítko, nechceš zkusit? To u nás fungovalo úplně zázračně na všechno. I když byl třeba záchvatek, že se mi rvala z náruče (když už teda byla větší), tak nosítko prostě pomohlo…
Jinak dcera je teď hodně mrzutá i z těch veder, blbě to snáší… Ale to nevysvětluje ty dva měsíce u vás.
Ještě mě napadlo, že je možná mrzutá, že spoustu věcí nemůže - v těch pěti měsících většinou dětí hodně prokouknou a řekla bych, že je největší rozdíl mezi tím, co by chtěla hlava a kam je pustí tělo ![]()
@HelenaRozarie píše:
Na rukou je pořád chvíli ticho spokojena trvá to 10min a pak znova nespokojena, ven chodíme každý den v kočárku taky brečí a na brisku se ji též nelíbí už jsem zoufalá opravdu nic se ji nelíbí, hlad nemaa
Třeba se to zlepší s lezením. Naše když je protivná, je to takřka vždy nuda. Teď jsem třeba hodinu nad ní točila deštníkem, líbilo se jí to a dala konečně pokoj
. Vydrží to tak dva dny, pak budu muset přijít na nějakou novou zábavu. Zvlášťní ale je, že se té tvé nelíbí na bříšku
Třeba v kočárku na bříšku ve městě je to pro miminko dost zajímavé.
@Dobrej_tym píše:
@HelenaRozarie A hlad mit nemuze? Nebo se proste nudi. Starsi syn se nudil, dokud nezacal lezt a konecne se umel pohybovat sam. I pretaceni na brisko trochu pomohlo, ale az se naucil i pretocit zas nazpatek.
Hlad fakt nemá, já doufám ze až bude lézt tak už přestane
pořad plakat
@Kolicek95 píše:
Třeba se to zlepší s lezením. Naše když je protivná, je to takřka vždy nuda. Teď jsem třeba hodinu nad ní točila deštníkem, líbilo se jí to a dala konečně pokoj. Vydrží to tak dva dny, pak budu muset přijít na nějakou novou zábavu. Zvlášťní ale je, že se té tvé nelíbí na bříšku
Třeba v kočárku na bříšku ve městě je to pro miminko dost zajímavé.
Doufám ze se to zlepší
tak to jsem se nasmala to by mě nenapadlo točit deštníkem, vůbec se ji nelíbí na brisku v kočárku už vůbec ne a to mám kočárek ze vidí hezky vše jde sundat a je síťkovaný
@Ba-stet děkuji za tip skusim nosítko, je pořad nespokojena, taky si říkám bud jsou to ty zoubky nebo se proste nudí, je to na palici 2m v lidé člověk si doma nic neudělá
@HelenaRozarie píše:
@Ba-stet děkuji za tip skusim nosítko, je pořad nespokojena, taky si říkám bud jsou to ty zoubky nebo se proste nudí, je to na palici 2m v lidé člověk si doma nic neudělá
Fakt zkus, nám se to líbilo oběma
Jinak s tím, že člověk moc neudělá, to v různých obdobích tak je, no… Až bude lézt (nebo hůř, lézt někam) budeš jí zase hodně v patách. Ale celkově to bude pořád lepší a lepší ![]()
@HelenaRozarie píše:
Hlad fakt nemá, já doufám ze až bude lézt tak už přestanepořad plakat
A jak to vis, ze nema hlad? Zkouselas dat flasku, kdyz breci? Prstiky v pusince byvaji u hladu.
@Dobrej_tym zkoušela jsem ji dávat flašku, presnidavku nechce ona pláče i a strka si prsty do pusy i když zrovna doji
Mozna se fakt nudi. Ja si tak oddychla, kdyz mimco zacalo lezt. Nastesti uz prave v 5m, a i tak mi hrabalo ![]()
Znám moc dobře. U nás syn 9m, náročné dítě, celé dny jen řve a chce nosit. Neumí usínat, velké problémy při usínání. Minulý týden jsem našla stránku narocnedite.cz .bohužel můj syn přesně splňuje všechny parametry náročného dítěte
ale aspoň mě stránky uklidnili, že jeho nespokojenost není moje vina