Nervózní,nespokojené miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.6.21 10:20

@Melodie91 Mě taky nepřijde v pořádku aby byla tak dlouho neklidna opravdu 2 měsíce v kuse není den aby byla v klidu, já už nevěděla co tak jsem zkusila napsat sem, podle Dr. vše v pořádku a miminka proste todle dělají..Jak sem psala nic se ji líbily na brisku vydrží max 5min, a v kočárku vydrzi jen když spi pak opět řev a hlad opravdu nemá a spaní jak kdy ráno 2h a odpoledne po 1 a půl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.21 10:22

@Ba-stet taky ji pořad nosím vydrzi 10min klidná a zas to stejné..už si nevím rady :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.21 10:23
@Dobrej_tym píše:
A je kojená?

Není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
18.6.21 10:46

@HelenaRozarie A hlad mit nemuze? Nebo se proste nudi. Starsi syn se nudil, dokud nezacal lezt a konecne se umel pohybovat sam. I pretaceni na brisko trochu pomohlo, ale az se naucil i pretocit zas nazpatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
18.6.21 10:48

Nebo muze byt unavena. Dcera jak nespi aspon 1.5 hod v kuse, tak je unavena a protivna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
18.6.21 11:02
@HelenaRozarie píše:
@Ba-stet taky ji pořad nosím vydrzi 10min klidná a zas to stejné..už si nevím rady :,(

Hele, a co nosítko, nechceš zkusit? To u nás fungovalo úplně zázračně na všechno. I když byl třeba záchvatek, že se mi rvala z náruče (když už teda byla větší), tak nosítko prostě pomohlo… :think: Jinak dcera je teď hodně mrzutá i z těch veder, blbě to snáší… Ale to nevysvětluje ty dva měsíce u vás.

Ještě mě napadlo, že je možná mrzutá, že spoustu věcí nemůže - v těch pěti měsících většinou dětí hodně prokouknou a řekla bych, že je největší rozdíl mezi tím, co by chtěla hlava a kam je pustí tělo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
18.6.21 11:04
@HelenaRozarie píše:
Na rukou je pořád chvíli ticho spokojena trvá to 10min a pak znova nespokojena, ven chodíme každý den v kočárku taky brečí a na brisku se ji též nelíbí už jsem zoufalá opravdu nic se ji nelíbí, hlad nemaa

Třeba se to zlepší s lezením. Naše když je protivná, je to takřka vždy nuda. Teď jsem třeba hodinu nad ní točila deštníkem, líbilo se jí to a dala konečně pokoj :lol:. Vydrží to tak dva dny, pak budu muset přijít na nějakou novou zábavu. Zvlášťní ale je, že se té tvé nelíbí na bříšku :think: Třeba v kočárku na bříšku ve městě je to pro miminko dost zajímavé.

• Citovat
  • Upravit
18.6.21 12:08
@Dobrej_tym píše:
@HelenaRozarie A hlad mit nemuze? Nebo se proste nudi. Starsi syn se nudil, dokud nezacal lezt a konecne se umel pohybovat sam. I pretaceni na brisko trochu pomohlo, ale az se naucil i pretocit zas nazpatek.

Hlad fakt nemá, já doufám ze až bude lézt tak už přestane :zed: pořad plakat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.21 12:11
@Kolicek95 píše:
Třeba se to zlepší s lezením. Naše když je protivná, je to takřka vždy nuda. Teď jsem třeba hodinu nad ní točila deštníkem, líbilo se jí to a dala konečně pokoj :lol:. Vydrží to tak dva dny, pak budu muset přijít na nějakou novou zábavu. Zvlášťní ale je, že se té tvé nelíbí na bříšku :think: Třeba v kočárku na bříšku ve městě je to pro miminko dost zajímavé.

Doufám ze se to zlepší :zed: tak to jsem se nasmala to by mě nenapadlo točit deštníkem, vůbec se ji nelíbí na brisku v kočárku už vůbec ne a to mám kočárek ze vidí hezky vše jde sundat a je síťkovaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.21 12:15

@Ba-stet děkuji za tip skusim nosítko, je pořad nespokojena, taky si říkám bud jsou to ty zoubky nebo se proste nudí, je to na palici 2m v lidé člověk si doma nic neudělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
18.6.21 12:20
@HelenaRozarie píše:
@Ba-stet děkuji za tip skusim nosítko, je pořad nespokojena, taky si říkám bud jsou to ty zoubky nebo se proste nudí, je to na palici 2m v lidé člověk si doma nic neudělá

Fakt zkus, nám se to líbilo oběma :srdce: Jinak s tím, že člověk moc neudělá, to v různých obdobích tak je, no… Až bude lézt (nebo hůř, lézt někam) budeš jí zase hodně v patách. Ale celkově to bude pořád lepší a lepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
18.6.21 13:05
@HelenaRozarie píše:
Hlad fakt nemá, já doufám ze až bude lézt tak už přestane :zed: pořad plakat

A jak to vis, ze nema hlad? Zkouselas dat flasku, kdyz breci? Prstiky v pusince byvaji u hladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.21 13:11

@Dobrej_tym zkoušela jsem ji dávat flašku, presnidavku nechce ona pláče i a strka si prsty do pusy i když zrovna doji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
18.6.21 14:50

Mozna se fakt nudi. Ja si tak oddychla, kdyz mimco zacalo lezt. Nastesti uz prave v 5m, a i tak mi hrabalo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.21 16:57

Znám moc dobře. U nás syn 9m, náročné dítě, celé dny jen řve a chce nosit. Neumí usínat, velké problémy při usínání. Minulý týden jsem našla stránku narocnedite.cz .bohužel můj syn přesně splňuje všechny parametry náročného dítěte :( ale aspoň mě stránky uklidnili, že jeho nespokojenost není moje vina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí