Nervózní,nespokojené miminko

Anonymní
18.6.21 00:10

Nervózní,nespokojené miminko

Ahoj holky mám strašně neklidnou holčičku malé jsou 5m. Pořad neklidna, nespokojena ruce v puse a pláče. Zuby to nejsou nic vidět nejde, trvá to asi 2mesice. Ať zkouším vše ale nic se ji nelíbí nevydrží ani v lehatku houpačka ani kočár. Nemate nějakou radu? Já už si nevím rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
alena1995
18.6.21 00:15

To, že to nevidíš neznamená, že ji zuby netrápí.

• Citovat
  • Upravit
1113
18.6.21 00:25

Pokud si kouše ručičky můžou to být zuby. Slintá? Kouše i další věci? U nás bylo podobné období, dcera nevrlá, protivná dodnes nevím čím to bylo, jediné co zabíralo tak zabalit do vajíčka jako bychom jeli někam autem a houpat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.21 00:26

@alena1995 taky sem si to říkala ale už to trvá 2 měsíce a dasně nejsou neřeklé proste nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.21 00:30

@Le_lenaz přesně tohle vsechno děla vše strka do pusinky, jak dlouho trvalo než vylezl zoubek? Mě tohle děla už 2 měsíce a nic ani červené dásně ani netekly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
18.6.21 00:35

@HelenaRozarie

Jeeejda to může trvat než vyroste! U nás ty zoubky nějak moc netrápily. Na dceři jsem to poznala tak že ji zčervenalo jedno líčko a za pár dní měla na druhé straně zoubek, opravdu to tak měla skoro u každého zubu. A samozřejmě slintala jak Bernardýn. Tipla bych to na zoubky. Já jsem ještě dávala na kousání třeba studenou kedlubnu, mrkev, jsou i kousátka které dáš na chvilku do ledničky. Trochu to uleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
18.6.21 00:39

Jinak dceři vyrostl první zoubek v necelých 6 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.21 00:42

@Le_lenaz Dekuju za radu ale už jsem zkoušela ty kousatka a mrkev a malá odmítá, už jsem na palici :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
18.6.21 07:13

A v náručí, v nosítku? A co změna prostředí? Jít do parku, do lesa na deku, dát past na neobvyklé místo ( záchod, koupelna…)

• Citovat
  • Upravit
2129
18.6.21 07:22

No taky to na mě dělá dojem že jsou to asi ty zoubky. Ono někdy to docela dlouho trvá než se proklube bohužel. Možná bych zkusila dásničky namazat calgelem? :think: Za zkoušku člověk nic nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
18.6.21 07:52

@HelenaRozarie souhlasím s @alena1995! Moje dcera takhle brecela od 4 měsíců, zuby vyrostly v 6. Zdalo se, ze prvni bude stolička, mela ji nateklou a nakonec vylezly normálně spodní jednicky, ani ne 24h po sobě, z naprosto čisté dásně. Pak jsme meli ještě masakr s prvníma stolickama, na ktery jsme čekali (to není mateřsky plural, cekali jsme fakt všichni :)) pět měsíců a téměř denně brečela, nespala, mela rude tváře, opruzujici stolici… Děs.

Zkus jí to máznout Calgelem a kdyz bude hodně zle, dej nurofen. Jestli se zklidní, je jasno. Kromě léků u nás pomahalo, kojit, nosit a pozdeji vypeceny rohlík. Držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
18.6.21 08:24

A je kojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
18.6.21 08:39

No ja si zas nemyslim, ze kazde strkani neceho do pusy jsou zuby..deti si strkaji veci, ruce, nohy do pusy proste porad…tak si to over, dej ji cipek na bolest, jestli se uklidni :nevim: 5ti mesicni dite uz se proste klidne muze nudot..co v lehatku dela? V houpacce? Chce to nejake stimulanty hracky, hodne na brisko at kouka, i v kocarku…nema hlad? Jak spi, neni unavena? Dva mesice nespokojene dite je dost, i kdyby to byly zuby, jakoze muzou, tak to proste neni porad :nevim: nebude protivna 2 mesice v kuse :nevim:…kazdopadne jednou ji to urcite prejde, preji pevne nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.21 10:01
@Kolicek95 píše:
A v náručí, v nosítku? A co změna prostředí? Jít do parku, do lesa na deku, dát past na neobvyklé místo ( záchod, koupelna…)

Na rukou je pořád chvíli ticho spokojena trvá to 10min a pak znova nespokojena, ven chodíme každý den v kočárku taky brečí a na brisku se ji též nelíbí už jsem zoufalá opravdu nic se ji nelíbí, hlad nemaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.21 10:12
@kulíšek_s_bambulí píše:
No taky to na mě dělá dojem že jsou to asi ty zoubky. Ono někdy to docela dlouho trvá než se proklube bohužel. Možná bych zkusila dásničky namazat calgelem? :think: Za zkoušku člověk nic nedá.

To už jsem zkoušela jen zkoumala co má v puse a zas to stejné do kola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky