Neschopenka 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.1.18 18:50

@Jitul.kaaa9 mateřskou sme měla zamítnuto od začátku prosince :) ale to je jedno :D mě šlo o to jestli jeste někomu neposlali peníze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
19.1.18 19:04

@Kelliee v prosinci jsem lístek odevzdávala až 4.12. jelikož měla účetní dovolenou a penízky přišly 19.12. úplně jsem hleděla. Teď v lednu jsem ji ho donesla 29.12. ale posílala ho určitě ať po Novém roce 2.1. a peníze přišly 18.1…pokud tě zajímá jestli to někde neztratili, zavolej si na ČSSZ mají infolinku vse hezky vysvětlí, ale bohužel tam jsou zase v pondělí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
19.1.18 19:08

@neria55 děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.18 09:54

Stále mi nepřišla ani koruna :O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
23.1.18 11:26
@Denisa.tumova14 píše:
Stále mi nepřišla ani koruna :O

Mně taky ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.18 11:36

@Kelliee to už je nejake divne ne? :/ mě to vždy jinak chodilo kolem 16teho a dřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
23.1.18 11:40

Já jsem na neschopence poprvé, takže nemám s čím srovnávat. Zpoždění pořád přikládám odevzdanému lístku v práci až 3.1., pak hned víkend. Počkám do čtvrtka a v pátek volám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
23.1.18 13:51

@Kelliee Tak zavolej rovnou, zda mají všechny podklady a jsou správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
23.1.18 14:06
@j.a.n.i1 píše:
@Kelliee Tak zavolej rovnou, zda mají všechny podklady a jsou správně.

Moc ti děkuju za radu. Volala jsem teda hned, vše O. K. peníze dnes odeslány. Ještě se omluvili, že to tento měsíc trvá. Asi toho opravdu mají moc.
Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
23.1.18 14:08

@Kelliee No, ono hlavně v lednu bývá ten problém, že ani oni nemívají včas uvolněné peníze ze státního rozpočtu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
23.1.18 14:16

@j.a.n.i1
Já si to myslela, že to prostě bude zpoždění. Mám opravdu schopnou účetní a jsem si jistá, že by lístek prostě nezašantročila. Zároveň vím, že u nás byla i dlouho dovolená. Já nechtěla hned hysterčit, když jsem neměla peníze na účtu 11.1. jak někdo. Jen jsem se bála toho, jak budu napravovat případné chyby (kdyby tam nedejbože byly),když ležím ve špitálu a manžel na služebce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
23.1.18 14:19

@Kelliee Tak ty tam můžeš mít chybu akorát v tom, že tam nemáš buď číslo účtu nebo žes to nepodepsala… a to koneckonců může obojí účetní vyřešit za tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
23.1.18 14:23

Pro mě je tohle hlavně úplně nové, marodím poprvé, takže nějaké III., IV, V. části neschopenky a lístky na peníze jsou pro mě španělská vesnice. Nikdy jsem toto neřešila. Ale jsem ráda, že už se to pomalu učím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.2.18 21:33

Neschopenka 2018

Zdravím,

jelikož mám první zkušenost s nemocenskou - rizikové těhu, chci se zeptat, jak to funguje s lístkem na peníze? Mám nemocenskou od 11.2., dostala jsem už lístek na peníze a mám poslat s IV. dílem vystavené nemocenské (první papír o nemocenské už jsem poslala do práce). Jeden mám k 24.2. a další mi rovnou vystavili k 28.2. Mám dodat do práce vždy k danému datu přesně (budu posílat poštou o den dříve vždycky). Jelikož vztahy v práci jsou na bodu mrazu a špatně se s nimi komunikuje, jaký je dále postup, prosím? Pošlu a oni mají poslat na ČSSZ? Nerada bych, aby něco zapinkali a neposlalo někde včas. A pokud nemocenská trvá, vystavuje se každý měsíc nový lístek? A jak je to potom s přechodem na mateřskou, máte zkušenost? Moc děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
20.2.18 21:48

No já doufám že se jen tak ze zvědavosti ptáš a že i tak bys bez toho přežila a pokud ne tak v takové finanční situaci si dělat dítě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat