Neschopenka 27tt

Anonymní
4.1.23 16:11

Neschopenka 27tt

Dobrý den, chci se zeptat. Je mi to blbé, poněvadž se sice jedná o mé druhé dítě, ale pred 10 lety jsem snášela těhotenství lépe. Od začátku těhotenství mám za sebou troje antibiotika - 2× kvůli zvýšenému crp, kašel, teploty, 1× močák. Od začátku dost trpím - nevolnosti, lítá mi tlak, zvracení skoro do 18 tt, pak 2 týdny cca klid a pak šílené tvrdnutí břicha, únava, bolesti v kříži… v práci to nějak přetrpím a odpoledne už jen ležím na gauči a nemůžu nic…Tvrdnutí břicha mám pocit, že je pořád, jen co ujdu pár kroků, chodím stále do práce, pracuji ve školství, takže stále pohyb mezi dětmi, stres, nemoci všude okolo. Můj lékař mi na minulé kontrole předepsal magnosolv a že se neotevírám, takže dobrý. Magnosolv mi moc nepomáhá - nebo jen na chvíli. V pátek jdu na další kontrolu. Upřímně. Už toho mám dost. Nikdy jsem nezneužívala systému a dávek, ale opravdu to přestávám v práci dávat a jsem úplně hotová. Je mi ale blbé přijít a říct chci neschopenku, to by asi měl říct ten doktor. Nebo jsem přecitlivělá a tohle jsou maličkosti a mám vydržet? Díky moc za názor.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35845
4.1.23 16:17
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat. Je mi to blbé, poněvadž se sice jedná o mé druhé dítě, ale pred 10 lety jsem snášela těhotenství lépe. Od začátku těhotenství mám za sebou troje antibiotika - 2× kvůli zvýšenému crp, kašel, teploty, 1× močák. Od začátku dost trpím - nevolnosti, lítá mi tlak, zvracení skoro do 18 tt, pak 2 týdny cca klid a pak šílené tvrdnutí břicha, únava, bolesti v kříži… v práci to nějak přetrpím a odpoledne už jen ležím na gauči a nemůžu nic…Tvrdnutí břicha mám pocit, že je pořád, jen co ujdu pár kroků, chodím stále do práce, pracuji ve školství, takže stále pohyb mezi dětmi, stres, nemoci všude okolo. Můj lékař mi na minulé kontrole předepsal magnosolv a že se neotevírám, takže dobrý. Magnosolv mi moc nepomáhá - nebo jen na chvíli. V pátek jdu na další kontrolu. Upřímně. Už toho mám dost. Nikdy jsem nezneužívala systému a dávek, ale opravdu to přestávám v práci dávat a jsem úplně hotová. Je mi ale blbé přijít a říct chci neschopenku, to by asi měl říct ten doktor. Nebo jsem přecitlivělá a tohle jsou maličkosti a mám vydržet? Díky moc za názor.

Když ti není dobré tak si řekni o neschopenku. Stejně už máš nástup na mateřskou za chvíli tak co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.1.23 16:40
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat. Je mi to blbé, poněvadž se sice jedná o mé druhé dítě, ale pred 10 lety jsem snášela těhotenství lépe. Od začátku těhotenství mám za sebou troje antibiotika - 2× kvůli zvýšenému crp, kašel, teploty, 1× močák. Od začátku dost trpím - nevolnosti, lítá mi tlak, zvracení skoro do 18 tt, pak 2 týdny cca klid a pak šílené tvrdnutí břicha, únava, bolesti v kříži… v práci to nějak přetrpím a odpoledne už jen ležím na gauči a nemůžu nic…Tvrdnutí břicha mám pocit, že je pořád, jen co ujdu pár kroků, chodím stále do práce, pracuji ve školství, takže stále pohyb mezi dětmi, stres, nemoci všude okolo. Můj lékař mi na minulé kontrole předepsal magnosolv a že se neotevírám, takže dobrý. Magnosolv mi moc nepomáhá - nebo jen na chvíli. V pátek jdu na další kontrolu. Upřímně. Už toho mám dost. Nikdy jsem nezneužívala systému a dávek, ale opravdu to přestávám v práci dávat a jsem úplně hotová. Je mi ale blbé přijít a říct chci neschopenku, to by asi měl říct ten doktor. Nebo jsem přecitlivělá a tohle jsou maličkosti a mám vydržet? Díky moc za názor.

Tvrdnutí mi začalo 24 tt a doktorka mi okamžitě chtěla napsat neschopenku :think: jako sice je to 4.tehotenstvi, ale zrovna zde nejvíc pomáhá právě odpočinek v kombinaci s magnéziem.. takže bych znovu zašla za Dr a tu neschopenku chtěla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8508
4.1.23 18:11

Já bych doktorovi vše řekla a věřím, že vám ji sám navrhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.1.23 13:46

Teď jsem prožívala něco podobného v podobném stadiu těhotenství. Moc jsem chtěla na neschopenku, ale bylo mi to strašně blbé si o ni říct. Sestřičce jsem řekla, že chci nástup na mateřskou co nejdřív, že mi není dobře a ona se velmi empaticky sama zeptala, jestli chci PN do nástupu. Hned jsem řekla, že ano a ona se začala smát, že to si ale musím přece říct sama, že mi do hlavy nevidí. Doktor říkal že jasně, že se diví že jsem vydržela až doteď. Noc předtím jsem z celé téhle situace nemohla spát, jak jsem byla nervózní a nakonec vše dobře dopadlo. A doma je to strašná pohoda, stojí to za to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
5.1.23 13:50
@Anonymní píše:
Už toho mám dost. Nikdy jsem nezneužívala systému a dávek, ale opravdu to přestávám v práci dávat a jsem úplně hotová. Je mi ale blbé přijít a říct chci neschopenku, to by asi měl říct ten doktor. Nebo jsem přecitlivělá a tohle jsou maličkosti a mám vydržet? Díky moc za názor.

v takovém případě si opravdu řekněte o neschopenku, pokud už to reálně nedáváte…jsem za

normálně to takto na kontrole řekněte, přesně jako zde a měli by to vystavit…když to nejde, nejde, žádnej zneužívač nejste, přimlouvám se v tomto případě za neschopenku a nabrání sil v klidovém režimu doma

:kytka:

/ důchody nebudou, budeme pracovat asi tak do…73 let, takže fakt jo, pobejt doma /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
5.1.23 13:53

P. s. já si sama před sebou hrála na hrdinku, pracovala i s břichem v infekčním prostředí a ve stresu, protože jsem slíbila zástup skoro až do porodu, / s neustále tvrdnoucím břichem /

no a pak jsem porodila předčasně…někdy v 34 týdnu plus něco, samozřejmě že to za to nestálo…byla jsem blb– ka a nikdo mi ani nepoděkoval, člověk se prostě učí na vlastních chybách, když je blbeček…dítě bylo naštěstí OK, jen drobounké, taková malá panenka, z porodnice jsme šli s nějakýma 2350 gr, tak nějak…

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky