Neschopenka a plánovaná plastická operace

12.9.24 00:25

Neschopenka a plánovaná plastická operace

Zdravím. Několik let mě trápí již můj fyzický vzhled. Budu teď nastupovat do nové práce na hpp, ale měl bych v plánu po 2 měsíců zajít si na jednoduchou plastickou operaci ( odstranění podbradku ).. zkoušel jsem všechno, cviky, dieta, masírování, absolutně nic nepomáhalo. Četl jsem, že tedy by byla potřeba alespoň 5 dní klidu, což v mém případě na krátkém, dlouhem týdnu by bylo možné :) ale také je tam potřeba mít speciální obvaz.. aby se kůže nevytahala, a konečný výsledek byl nejlepší. Takže jsou tu teď dvě možnosti.. chodit do práce s obvázaným obličejem, či bych měl tu možnost vzít si neschopenku na jeden týden během zkušební doby? Toto je má první pořádná práce po několika letech na brigádách. Předem děkuji za případné odpovědi a rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21585
12.9.24 03:55

Plastickou operaci bych odložila po zkušební době. Neschopenku si samozřejmě vzít můžeš, ale také ti zaměstnavatel pak může ukončit pracovní poměr. Tohle je estetický zákrok, žádná nemoc, která je potřeba vyležet. Tak si to zvaž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
12.9.24 05:21

Už nějaký pátek si s tím žil, takže myslím, že další 2 měsíce navíc by si mohl zvládnout. Zkušební doba je cirlivé období. Záleží o jakou práci se jedna, jaký je šéf, atd… někde by to nemusel byt problém, někde ano.
Osobně bych radši počkala. Kor pokud o tu práci vážně stojíš. A chodit do práce s obvazanym obličejem? Z estetického hlediska by to asi šlo, ale tělo bude potřebovat byt v klidu a regenerovat aspoň par dni 😇

Každopádně ať se v práci daří a operace dopadne podle tvých představ 😊

• Citovat
  • Upravit
101648
12.9.24 06:29

A co třeba domluvit zákrok na krátký týden a volno na ty 2 směny :think: proč vymyslet nějaké složité konstrukce a nezkusit nejjednodušší variantu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35779
12.9.24 06:31

No hlavně si nejdřív zjisti jestli ti někdo neschopenku vůbec napíše, na tyto zákroky většinou na ni není nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
12.9.24 06:34
@JancaS84 píše: Více

Tak tak. DPN se na estetické výkony a procedury nevystavuje, když si někdo chce vylepšovat exteriér, tak si holt musí vzít dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35779
12.9.24 06:37
@Doctus píše: Více

No mě překvapilo, že taťka nedostal ani na operaci prostaty kterou si hradil sám. Bylo to že zdravotních důvodu, ale samoplatce takže smůla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
12.9.24 07:11

S operaci bych pockala po zkusebni dobe a domluvila si na tu dobu dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
13.9.24 02:39

Pokud je operace plánovaná a potřebujete klid na rekonvalescenci, zvažte vzít si neschopenku, aby se zajistil nejlepší výsledek a aby se vám v práci lépe zotavovalo. Chodit s obvázaným obličejem by mohlo být složité, obzvlášť během zkušební doby, kde je důležité udělat dobrý první dojem.

• Citovat
  • Upravit
65168
13.9.24 06:14
@Kralovnal píše: Více

Nedostane neschopenku, kdyz to neni zakrok kvuli zdravotnimu stavu. Navic jako zamestnavatel bych se ve zkusebce takoveho pracovnika rychle zbavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková