Neschopenka do práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
Psala jsem šéfovi, jestli bych mu ji mohla naskenovat do mailu, prej chce original osobně maximálně do zítřka, jinak mi to Áčko napíše. D*bil![]()
Tak ale aspoň, ze to stačí zítra palec:
osobně by měl smůlu, řekla bych mu, že nemám vycházky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sef bude debil. Ja pracuji cca 40 km od domova, neschopenky pisilam povetsinou doporucene postou, minule to ceska posta zvladla dorucit za 5 pracovnich dniTakze napsat ti muze co chce, ty bedes mit neschopenku od prvniho dne nemoci, vtakze se s A muze jit klouzat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik Vycházky mám napsaný, sice je nevyuziju když jsem rada ze vstanu z postele ale i tak mi je doktorka pro jistotu napsala
Takže s tímhle bych nepochodila.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Monchichik Vycházky mám napsaný, sice je nevyuziju když jsem rada ze vstanu z postele ale i tak mi je doktorka pro jistotu napsalaTakže s tímhle bych nepochodila.
no já bych teda s anginou a horečkama nikam nejela, neschopenku bych dala manželovi a hledala si jinou práci, protože pod takovým blbem bych dělat nechtěla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik Taky nad tím poslední dobou dost přemýšlím, protože mi děla problémy už delší dobu a i ostatní v práci už ho maj plný zuby a tohle byla asi pro mě poslední kapka ![]()
- Citovat
- Upravit
@Svistice Tak tam dnes ráno manžel byl s tou neschopenkou a šéf měl prý řeči ze jsem to měla donest osobně já a neposilat za sebe manžela
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Svistice Tak tam dnes ráno manžel byl s tou neschopenkou a šéf měl prý řeči ze jsem to měla donest osobně já a neposilat za sebe manžela![]()
![]()
A to ho neposlal manžel někam? Co si to dovoluje? Čeká, že se někdo v horečce pohrabe mu to předat osobně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik Právě,že poslal a dost sproste
Tak buď si to uvědomí a nebo mi bude delat ještě větší problémy, ale rozhodla jsem se, ze si najdu jiný místo a po neschopence podám výpověď, takove jednání jsem opravdu nikde jinde nezazila ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Monchichik Právě,že poslal a dost sproste![]()
![]()
Tak buď si to uvědomí a nebo mi bude delat ještě větší problémy, ale rozhodla jsem se, ze si najdu jiný místo a po neschopence podám výpověď, takove jednání jsem opravdu nikde jinde nezazila
Tak aspoň, že mu to manžel vysvětlil
. Práci si určitě hledej jinou, nikdo se nikdy nezmění, maximálně k horšímu, tohle nemáš zapotřebí. Já bych ho teda poslala někam už dávno…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat jak zvládáte vy bolestivou a silnou menstruaci vy v práci?
Dneska jsem dostala menstruaci v práci, zvracela jsem, měla jsem sileny křeče a tak jsem odešla k doktorovi, kde mi předepsal kapky a poslal mě na druhý den na gynekologii. Myslíte ze by mi na gynekologii napsali neschopenku do práce? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat jak zvládáte vy bolestivou a silnou menstruaci vy v práci?
Dneska jsem dostala menstruaci v práci, zvracela jsem, měla jsem sileny křeče a tak jsem odešla k doktorovi, kde mi předepsal kapky a poslal mě na druhý den na gynekologii. Myslíte ze by mi na gynekologii napsali neschopenku do práce?
tak „dysmenorea“ diagnoza je, takže si teoreticky myslím, že ano… ale do budoucna ty potíže budeš muset pořešit, protože brát si neschopenku na každou menstruaci nepůjde… to máš poprvé takto těžký průběh?
ať je brzy lépe!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@azaleila ano tento průběh mám poprvé, a nedokážu si představit jít teď do práce 😔doufám že doktor bude chapavý😔
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anetska píše:
@azaleila ano tento průběh mám poprvé, a nedokážu si představit jít teď do práce 😔doufám že doktor bude chapavý😔
to asi jo… kamarádka s tím dokonce skončila v nemocnice na analgetikách do žíly (nechci Tě tím strašit, je to jen konstatování!) tím spíš, že to máš poprvé si myslím, že pochopení lékař bude mít… pomůže Ti a hlavně Tě dovyšetří, protože pokud jsi do teď měla „normální“ menstruaci, je divné, proč je Ti najednou tak zle… ach jo… držím palce a kdyžtak dej vědět, jak se daří… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit