Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ano, neschopenka se posílá elektronicky, jediný papírový kousek je ten pro tebe.
Ahoj, už nikam nic posílat nemusíš. Papír je pro tebe a přineseš ho jen při kontrole před uschopněním. Lékař posílá do firmy již elektronicky.
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes jsem byla u lékaře a ten mi vystavil neschopenku. Dostala jsem papír Rozhodnutí o dočasné pracovní neschopnosti ii. díl. Posílá se tedy neschopenka elektronický a ten papír je jen pro mě nebo musím dát ten papír zaměstnavateli? Zapomněla jsem se lékaře zeptat a nemůžu se tak dovolat…
Ano, lékař to pošle elektronicky. Papír je pro tebe.
Pokud nejsi pendler pracující v cizině, tak neschopenka je poslaná elektronicky. Ten papír je jen pro Tebe, píší se tam kontroly, v případě potřeby se jím prokazuješ kontrole kdyby k tobě přišla. Pendleři to musí dodat do práce sami, do ciziny to elektronicky nejde.
Ahoj, dnes jsem byla u lékaře a ten mi vystavil neschopenku. Dostala jsem papír Rozhodnutí o dočasné pracovní neschopnosti ii. díl. Posílá se tedy neschopenka elektronický a ten papír je jen pro mě nebo musím dát ten papír zaměstnavateli? Zapomněla jsem se lékaře zeptat a nemůžu se tak dovolat…