Neschopenka - posílá se elektronicky?

Anonymní
24.10.23 12:11

Neschopenka posílá se elektronicky?

Ahoj, dnes jsem byla u lékaře a ten mi vystavil neschopenku. Dostala jsem papír Rozhodnutí o dočasné pracovní neschopnosti ii. díl. Posílá se tedy neschopenka elektronický a ten papír je jen pro mě nebo musím dát ten papír zaměstnavateli? Zapomněla jsem se lékaře zeptat a nemůžu se tak dovolat…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101606
24.10.23 12:25

Ano, neschopenka se posílá elektronicky, jediný papírový kousek je ten pro tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
24.10.23 12:25

Ahoj, už nikam nic posílat nemusíš. Papír je pro tebe a přineseš ho jen při kontrole před uschopněním. Lékař posílá do firmy již elektronicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35716
24.10.23 12:26
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes jsem byla u lékaře a ten mi vystavil neschopenku. Dostala jsem papír Rozhodnutí o dočasné pracovní neschopnosti ii. díl. Posílá se tedy neschopenka elektronický a ten papír je jen pro mě nebo musím dát ten papír zaměstnavateli? Zapomněla jsem se lékaře zeptat a nemůžu se tak dovolat…

Ano, lékař to pošle elektronicky. Papír je pro tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.10.23 13:40

Děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
24.10.23 19:25

Pokud nejsi pendler pracující v cizině, tak neschopenka je poslaná elektronicky. Ten papír je jen pro Tebe, píší se tam kontroly, v případě potřeby se jím prokazuješ kontrole kdyby k tobě přišla. Pendleři to musí dodat do práce sami, do ciziny to elektronicky nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí