Bolest břicha večer

23.10.23 22:10

Bolest břicha večer

Zdravím všechny.
Prodělala jsem minulý týden streptokoka a antibiotika jsem dobrala v noci ze včerejška na dnešek. Během nemoci jsem měla hroznou nechuť jíst a před tím, než jsem streptokoka měla jsem nějaký den měla hlad větší a jedla jsem vícekrát za den a pak třeba tři dny kdy jsem se najedla jen jednou za den. No a proč to píšu? Každý večer mi bolí břicho, přímo žaludek, kolem pupíku. A to už asi 3 nebo 4 dny jím dost. Dokonce 3× denně. A i tak mi vždy večer žaludek bolí. Když se najím, na chvíli to přestane ale pak znovu. Nevíte někdo co dělat? Pila jsem dokonce čaj přímo na žaludek a střeva, který mi strašně moc pomáhal, ale nemůžu ho pít přeci každý den, každý večer. Budím se s bolestí žaludku a kručením ale jídlo pomůže a pak celý den nic, zase až večer. Byla jsem vždy zvyklá být dlouho vzhůru třeba i do 3 do rána a nic a teď chodím spát kolem půlnoci, maximálně v jednu. Máte někdo zkušenost? Děkuji za rady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
332
23.10.23 23:09

No já nevím, ale určitě bych se objednala k praktikovi. Kdyby mě břicho bolelo každý den tak moc, že bych se budila atd. Nejsem lékař, tudíž bych určitě navštívila doktora. Břicho není to stejné, jak když někoho bolí ruka nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21560
24.10.23 06:55

Začala bych tím, že bych jedla pravidelně aspoň třikrát denně a k tomu nasadila probiotika. Pokud by nebylo po týdnu zlepšení, šla bych k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí