Neschopenka před IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
295
1.7.16 18:32
@NikNikol píše:
Holky tak dávám vědět, že mi moje gynekolozka neschopenku napíše už při stimulacnich infekcích.. Nechtěla, ale díky bohu jsme se domluvili..
Jsem teď už zase o trochu klidnější :dance:
Už tak mám ze všeho strach a plnou hlavu.. :andel:

Tak to je dobře, takze hodit se do klidu a vse zvládnout:-) neni to tak hrozny jak to vypadá a hlavne je za to ta nejnej odměna :-) tak držím palce, p.s. ja byla celou dobu totálně na nervy do toho jsem chytla pěknou virozu pred punkci o ET jsem dostala záchvat kašle takze nervy jestli jsem ji chudinku nevykaslala :-D no a i pres to všechno se udržela bojovnice, a mela jsem jen 3 vajíčka a oplodnene bylo jen 1 jediný který za par týdnů porodim :-)takze neboj vždy to může dopadnout dobře :-) ja se ted bojím porodu a cele tehu jestli je mala ok takze strach je porad :-) tak jsem se podělila o zkušenost tak doufám ze te to podpořilo trošku hodně štěstí :srdce: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
2.7.16 14:49

@Timanfaya děkuji moc.. Rozhodla jsem se, že se naučím hrát na klavír. Tak mi to snad zaplní hlavu.. Ať už se to naučím nebo ne :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
2.7.16 14:51

@VercaKk Gratuluji k malé princezně, a hlavně, ať máš aspoň rychlý porod ;-).. Přesně jak píšeš, strach bude porad.. Ale určitě to všechny zvládneme :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.16 15:44

Holky, je to úplně zbytečné. Není důvod být doma, já také nebyla ani po trasferu (vzala jsem si ten stejný den dovolenou + jeden následující + pak byl víkend), jinak nic. A na poprvé jsem uspěla, dokonce dvojčata. Dělejte, co jste zvyklé. Já to také jako vy řešila, ale pak jsem si řekla, že to dítě prostě nevysedím, i kdybych 100× chtěla, že to není o tom, jestli jsem doma…Hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
322
4.7.16 15:52
@Anonymní píše:
Holky, je to úplně zbytečné. Není důvod být doma, já také nebyla ani po trasferu (vzala jsem si ten stejný den dovolenou + jeden následující + pak byl víkend), jinak nic. A na poprvé jsem uspěla, dokonce dvojčata. Dělejte, co jste zvyklé. Já to také jako vy řešila, ale pak jsem si řekla, že to dítě prostě nevysedím, i kdybych 100× chtěla, že to není o tom, jestli jsem doma…Hodně štěstí.

Taky bych to neřešila, kdybych měla práci kde by mě nikdo nestresoval, neustále neřval a nemusela nic těžkého tahat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
4.7.16 20:57
@Anonymní píše:

Také bych chodila dále do práce, kdybych nepracovala 14 hodin denně 6 dní v týdnu.. Je to psychicky i fyzicky náročná práce.. Kdyby to tak nebylo, neschopenku si napsat nenechám. Nemluvím už ani o tom, že jsem dvakrát prodělala samovolny potrat, který se stal minimálně z poloviny kvůli zaměstnání… Doma budu opravdu klidnější, což neznamená že budu celý den ležet v posteli.. Uklízet a být na zahrádce.. To zabere hodně času :-) :andel: s

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
7.7.16 11:27

Holky, já myslím, že záleží co máte za práci a být na neschopence asi není úplně na škodu. Asi to musí zvážit každá sama, co je pro ni lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
1.1.17 22:57

Ahoj
zvážit můžete co chcete, ale doktora který vám řekne že neschopenku na stimulaci nedávají nepřesvědčíte, ani tím že v práci děláte 13h každý den a v daný čas není kdy ani kde si píchnout stimulaci. Za teto přístup si už nemyslím že doktoři v caru chtějí pomoct ale jen tahaj peníze z lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.