Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@NikNikol píše:
Holky tak dávám vědět, že mi moje gynekolozka neschopenku napíše už při stimulacnich infekcích.. Nechtěla, ale díky bohu jsme se domluvili..
Jsem teď už zase o trochu klidnější
Už tak mám ze všeho strach a plnou hlavu..
Tak to je dobře, takze hodit se do klidu a vse zvládnout:-) neni to tak hrozny jak to vypadá a hlavne je za to ta nejnej odměna
tak držím palce, p.s. ja byla celou dobu totálně na nervy do toho jsem chytla pěknou virozu pred punkci o ET jsem dostala záchvat kašle takze nervy jestli jsem ji chudinku nevykaslala
no a i pres to všechno se udržela bojovnice, a mela jsem jen 3 vajíčka a oplodnene bylo jen 1 jediný který za par týdnů porodim
takze neboj vždy to může dopadnout dobře
ja se ted bojím porodu a cele tehu jestli je mala ok takze strach je porad
tak jsem se podělila o zkušenost tak doufám ze te to podpořilo trošku hodně štěstí
![]()
@Timanfaya děkuji moc.. Rozhodla jsem se, že se naučím hrát na klavír. Tak mi to snad zaplní hlavu.. Ať už se to naučím nebo ne
![]()
@VercaKk Gratuluji k malé princezně, a hlavně, ať máš aspoň rychlý porod
.. Přesně jak píšeš, strach bude porad.. Ale určitě to všechny zvládneme
![]()
Holky, je to úplně zbytečné. Není důvod být doma, já také nebyla ani po trasferu (vzala jsem si ten stejný den dovolenou + jeden následující + pak byl víkend), jinak nic. A na poprvé jsem uspěla, dokonce dvojčata. Dělejte, co jste zvyklé. Já to také jako vy řešila, ale pak jsem si řekla, že to dítě prostě nevysedím, i kdybych 100× chtěla, že to není o tom, jestli jsem doma…Hodně štěstí.
@Anonymní píše:
Holky, je to úplně zbytečné. Není důvod být doma, já také nebyla ani po trasferu (vzala jsem si ten stejný den dovolenou + jeden následující + pak byl víkend), jinak nic. A na poprvé jsem uspěla, dokonce dvojčata. Dělejte, co jste zvyklé. Já to také jako vy řešila, ale pak jsem si řekla, že to dítě prostě nevysedím, i kdybych 100× chtěla, že to není o tom, jestli jsem doma…Hodně štěstí.
Taky bych to neřešila, kdybych měla práci kde by mě nikdo nestresoval, neustále neřval a nemusela nic těžkého tahat ![]()
@Anonymní píše:
Také bych chodila dále do práce, kdybych nepracovala 14 hodin denně 6 dní v týdnu.. Je to psychicky i fyzicky náročná práce.. Kdyby to tak nebylo, neschopenku si napsat nenechám. Nemluvím už ani o tom, že jsem dvakrát prodělala samovolny potrat, který se stal minimálně z poloviny kvůli zaměstnání… Doma budu opravdu klidnější, což neznamená že budu celý den ležet v posteli.. Uklízet a být na zahrádce.. To zabere hodně času
s
Holky, já myslím, že záleží co máte za práci a být na neschopence asi není úplně na škodu. Asi to musí zvážit každá sama, co je pro ni lepší.
Ahoj
zvážit můžete co chcete, ale doktora který vám řekne že neschopenku na stimulaci nedávají nepřesvědčíte, ani tím že v práci děláte 13h každý den a v daný čas není kdy ani kde si píchnout stimulaci. Za teto přístup si už nemyslím že doktoři v caru chtějí pomoct ale jen tahaj peníze z lidí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.