Neschopenka při IVF před KET

5
29.4.25 21:33

Neschopenka při IVF před KET

Dobrý den, chci se zeptat, zda má někdo podobnou zkušenost, případně, jak to řešil. Chodíme do CAR k Apolináři, jsem po OPU, vajíčka nám zmrazili, jelikož mi hrozil HSS, nyní mám od 12. dne MS brát estrofem před KET, doteď jsem měla neschopenku kvůli jiným zdravotním problémům, četla jsem, že při braní hormonů je člověk dost unavený a navíc mám celkem stresující zaměstnání. Napsal vám lékař bez problémů neschopenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.4.25 22:34

@Nnikola17 dobrý večer, měla jsem neschopenku od stimulace hormonální po celou dobu až do porodu. Napsal mi to praktik a od 8 týdne těhotenství moje gynekoložka, když mě v IVF centru předali moji doktorce do péče. Taky mi hrozil hyperstimulacni syndrom, mela jsem obří břicho, bych nemohla mit ani uniformu a celou výstroj a taky se dělal az ket a ten vysel, pak jsem si píchala injekce až do 10 týdne těhotenství. Břicho opravdu obrovsky od začátku. Do práce jsem nešla - náročná práce v terénu jak fyzicky tak psychicky a i noční směny, nevěřila jsem si na to a nemohla jsem se někde s někým tahat. V kanceláři místo nebylo. Nakonec jsem byla rada, ze jsem byla doma, mela jsem hodne nevolnosti, potom bolesti beder a problémy s hemeroidy se sezením (stačilo mi sedět chvíli na židli nebo v aute). První těhotenství jsem měla přirozeně a byla jsem mladší a vše bylo úplně v pohodě, žádný problémy ani bolesti, dělala jsem na jiném pracovišti v kanclu az do porodu. Držím vám pěsti

• Citovat
  • Upravit
5
30.4.25 05:17
@Anonymní píše: Více

Moc děkuji, já to právě řeším, protože CAR mi prý neschopenku vystavit nemůže (nebo nechce, nevím, nechápu), gynekolog mi jí napsal, ale na 14 dní a dál už si to mám řešit s praktikem, ale u té se bojím, že nebude moc vstřícná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.25 11:01
@Nnikola17 píše: Více

Zdravím, měla jsem neschopenku už ke konci stimulace před OPU, taky mi hrozil HSS a tak mě v car nechali dál na neschopence, nikdo to neřešil jestli jo nebo ne prostě to prodloužili a hotovo.. Nakonec se povedl KET a nechal mě i gynekolog do mateřské na neschopence.

• Citovat
  • Upravit
5
30.4.25 11:05
@Anonymní píše: Více

Děkuji za odpověď, mně ji nohužel v CAR vystavit nechtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4084
30.4.25 21:20

Mne ji napsala gyndarka ale protoze jsem mela problemy.
Proc ji chces?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.4.25 21:46
@LucieKLuc píše: Více

Mám silné migrény, časté záněty močového měchýře a slabou imunitu, všechno hned chytnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4084
1.5.25 07:08

Resila bych s obvodni. Treba te nakinec uschopni permanentne a kdzy ne tak alespon na nutnou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí