Neschopenka v nemocnici

120
11.2.20 08:40

Neschopenka v nemocnici

Ahoj holky, potrebuju info.
Jdu ve čtvrtek na trhani mandli a zítra ve středu 12.2. mám už nástup do nemocnice. Budu tam ležet 5 dní. Zajímalo by mě jak je to s neschopenkou v téhle situaci. Měli by mi ji klasicky na Orl vystavit od té středy když tam nastupuji? :nevim:
Dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101727
11.2.20 08:42

@Terdie Vystavi ji nemocnice pri nastupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
11.2.20 08:43

Vystaví ti ji hned zítra nemocnice. Musíš si tedy určitě říct, že chceš nemocenskou. Ode dne nástupu. Měla jsem to ted. Po propuštění z nemocnice, mi jen dali takový papír s datem kontroly, kontrolu jsem měla včera. A oni mi i nemocenskou včera ukončili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
11.2.20 10:56

Holky a komu mám říct? Operater je hrozně přísnej chlap :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
11.2.20 11:04
@Bubla Bůčková píše:
Holky a komu mám říct? Operater je hrozně přísnej chlap :oops:

My měli sympatickou uklízečku… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.2.20 11:08

@Bubla Bůčková
Co jsem se dočetla, tak by neschopenku měl vystavit ten, kdo vás uznal vhodným k operaci či zákroku. Ten kdo se vás ujal a vyšetřil vás.
Tím pádem u mě by to měla být p. doktorka z ORL, která mě poslala na odstranění krčních mandlí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
11.2.20 11:11
@Terdie píše:
@Bubla Bůčková
Co jsem se dočetla, tak by neschopenku měl vystavit ten, kdo vás uznal vhodným k operaci či zákroku. Ten kdo se vás ujal a vyšetřil vás.
Tím pádem u mě by to měla být p. doktorka z ORL, která mě poslala na odstranění krčních mandlí. :nevim:

Mě vystavili nemocenskou v nemocnici, doktorka která mě přijímala k hospitalizaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
11.2.20 11:21
@Veru1987 píše:
Mě vystavili nemocenskou v nemocnici, doktorka která mě přijímala k hospitalizaci.

Hmm to je ten samej, má svoji ordinaci a dělá i operace. Tak to bude :roll: potřebuju papíry pro manžela na ocr… Přitom kdybych si to nechala na dobu zpět v práci, tak to je teprv vejvar…takhle manžel dostane 9 dní a slus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
11.2.20 11:25
@Veru1987 píše:
My měli sympatickou uklízečku… :dance:

Mě třeba napadlo říct to nějaký ty vrchní /staniční sestře a ona by to třeba vyplnila, i tak pochybuju, že pan prof doc vyplňuje ráno u kafe takovýhle nesmysly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
11.2.20 11:31

@Bubla Bůčková já byla operovaná ve fakultce, takže jeden doktor vyšetřoval, další přijímal (té jsem řekla i o neschopenku), další doktorka operovala, ta i propouštěla, na kotrole jsem byla zase u té co mě přijímala. A jak jsme chtěla vycházky do neschopenky, tak to prý může jen lékař vypsat a dopsat a ta byla na akutnímpříjmu. Takže asi to fakt sestry netvoří ty e-neschopenky. A ukončovaní taky pak tvořila lékařka, nedala to sestře která tam seděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
11.2.20 11:34

@Veru1987 je pravda, že na gynde to celé vyřizuje sestra tu neschopenku, tak je to různé. No je to boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
11.2.20 11:38
@Bubla Bůčková píše:
@Veru1987 je pravda, že na gynde to celé vyřizuje sestra tu neschopenku, tak je to různé. No je to boj.

JOo ona s tím ta doktorka taky bojovala, nešlo ji to ukončit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
11.2.20 17:03
@Bubla Bůčková píše:
@Veru1987 je pravda, že na gynde to celé vyřizuje sestra tu neschopenku, tak je to různé. No je to boj.

většinou se při hospitalizaci a při vyplňování papírů ptají, jestli potřebuješ neschopenku. Vím, že jsme se už o tom bavili v jiné diskuzi. A ty budeš v nemocnici míň jak 7 dnů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.2.20 17:23

@mamina2017
Zítra nastupuji, v neděli by mě měli propustit, nebo v pondělí.
Ale dal na neschopence po propuštění budu ještě možná tři týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
11.2.20 17:42

Jeste teda pred erou e-neschopenek to u nas delala sestra pri prijmu (taky si totiz vyplnovala nejaky pacientsky papiry), ve fakultnj nemocnici na gynde na to meli primo urcenou pani, ta vypadala spis na sekretarku. Ono jestli se bojite svych doktoru pri prijmu, tak si muzete “nahle vzpomenout” a po prijmu se zeptat nejaky hodny sestry, verim, ze to zaridi. Jen to nenechte s tou neschopenkou moc dlouho, da se jen 3 dny zpetne. Ono zas ta e-neschopenka neni tak tezka, jen je potreba, aby jim to zrovna fungovalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty