Nesestouplé varlátko

5
17.1.07 20:24

Nesestouplé varlátko

Ahoj všichni,
nemáte někdo zkušenost s operací varlátka u vašeho chlapečka? Nás to letos čeká a mám z toho trochu strach. Ráda bych věděla co nás zhruba čeká. Chodíme pravidelně na kontroly, varlátko samo nesestoupilo,
Vojta dostal 6 hormonálních injekcí a zase nic, takže teď už zbývá jen jediné řešení, ta operace. Tak jestli o tom něco víte, napište mi prosím. Děkuju Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9404
8.2.07 16:34

Ahoj,

náš Kuba měl injekce tři (asi před rokem, teď je mu 22 měsíců), taky neúspěšně, takže te´d jsme 14 dní po operaci, pobyt v nemocnici byl teda hrůza, zvlášt pro mě, nejhorší první dva dny po operaci, záležitosti spojené s narkozou apod.,ale jak jsme přijeli domů, běhá jak četrík a jizvičky se krásně hojí.
Na doporučení naší dětské dr jsme byli na Urol. klinice v Praze, to že jsme bez komplikací považuju za důkaz jejich pečlivosi a odborné kvality. Btw. hormonální injekce považovali za zbytečný zásah do organismu tak malého dítěte.
Kuba má jednu jizvu nad třislem, pak jednu na šourku a jednu malou dírku, kde měl přišitý tampon, který držel varlátko dole, ten mu po 14 dnech odstřihli. Největší horor byl udržet to všechno v čistotě, kakání do nočníku není zrovna naše silná stránka:-(, takže jsme museli několikrát vyměňovat nalepovací igelit, který šourek překrýval…no upřímně řečeno jsem ráda, že to máme za sebou.
Nechtěla bych tě dopředu nějak děsit, ale když to vezmu z mého pohledu, taky bych ráda měla všechny možné informace, než jsme do toho šli (původně nás čekala ještě diagnostocká laparoskopie,protože varlátko nebylo možné najít, ale umoudřilo se na dva dny před operací se ukízalo v třísle)…jediné co mě pořád vrtá hlavou, že to přece není životně důležitá záležitost, a podstupovat narkozu a všechna ostatní rizika „jen tak“ je trochu zbytečné…na druhou stranu by jednou mohl mít z toho komlexy a možná by ho čekala i neplodnost a když vidím babičku jak si vnoučátka užívá tak to chci taky jednou zažít:-) takže te´d tpo vidím tak, že když už to musí být, tak co nejdřív, malé děti to všechno snášejí mnohem líp a sama vidím, že se toho oklepal a o ničem už skoro neví. Ufff,ani jsem se nechtěla tolik rozepisovat, ale je to čerstvá záležitost, tak to mám pořád v hlavě…

Ifca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky